Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Cevap: Transfer Nöbeti
Bize acilinden iyi bir ön libero ve kanat oyuncusu şart.
Bize acilinden iyi bir ön libero ve kanat oyuncusu şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizce obi mikel melo dan daha faydalı olur mu?
Zaten ön liberolarda aranan en önemli vasıf ayağı düzgün olup,topu oyuna sokabilmesidir.Mikel'de bu yönüyle bana göre world class DMC'dir.Bak Mikel'de bize gelirse sezonda max. 6-7 golluk katkı verir.
sizce obi mikel melo dan daha faydalı olur mu?
diyorsun ki mikel çöp, adamın ne defansı ne ofansı var demişsin , vay anasını chelsea de bu adama onca para istiyor avcunu yalar desene
Busquets, oyunu okumasi, rakibin oyununun bozmasi, pozisyon almasi gibi konularda müthistir. Dünyanin mevksiinde en iyisi olarak gösteriliyordu. Barcelona dünyadaki diğer takimlardan farkli, Bayernle birlikte, onlarin farkli bir pres ve pas oyunlari var. Onlar diğerlerini karsilastirmak sağlikli olmaz.
Bu arada Fletcheri de defansif yapmissin, Fletcher Unitedta sağ kanatta ve box to box oynadi yillarca. Ayrica teknik bir pasördür. Capraz ve dikine paslari da iyi kullanir.
Pogba dikine oynayip adam eksiltebiliyor, hucumlara katilimi iyi, ara toplari iyi, takimi pozisyono sokan capraz ve dikine paslarida cok iyi. U20de Adam CM oynadi, yerini bosaltip, hucumlara sürekli katilamaz ki.
Mikel kötü oyuncu değil iyi oyuncu tabiki ama ne bilim ben Capoue'yi falan görmek isterim kadroda ancak alınırsa desteklemek düşer bize. Yıllarca Chelsea'de oynamış bir oyuncu sonuçta.
yalnız o sahada ust uste maçlar oynanmış bende senin gibi düşünuyordum ama internettte gördum ilk maçla son maçı yan yana koymuşlar saha çok farklı çok sık kısa surede maç oynandığıu için bu halde yoksa bi problem olucağını sanmıyorumonu bunu bırakalımda milyon dolarlık ayaklar patates tarlası gibi sahada oynuycak gibi bu sezon ne çimmiş be arkadaş bir tutmadı tohum![]()
onu bunu bırakalımda milyon dolarlık ayaklar patates tarlası gibi sahada oynuycak gibi bu sezon ne çimmiş be arkadaş bir tutmadı tohum![]()
onu bunu bırakalımda milyon dolarlık ayaklar patates tarlası gibi sahada oynuycak gibi bu sezon ne çimmiş be arkadaş bir tutmadı tohum![]()