Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Berbat bir transfer dönemi. Birisi çıkıp oyuncu alınmayacak dese de en azından beklemesek.

Hem katkı,hem profesyonellik,hem de karakter anlamında Mikel > Melo

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Rierayla Eboue'ye defansif anlamda kiyaslamak?

Riera iyi idare etdi. Tecrübesi ve top tekniği ile sözüm yok buna.

Sen sadece defansin poziyonda topa vurdurmamak mi saniyorsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eboue bana göre takımda defansif açıdan yıllarca o mevkide oynamış oyuncu olarak en çok tekleyen oyuncu, ben Riera'ya daha çok güveniyorum savunma da önünde Hamit olsaydı Riera'nın daha da savunma anlamında etkili olurdu, hava topları daha iyi Riera'nın çalım yeme durumunda bir şekilde yere indiriyor hem yanında refakat etmiyor, Riera solbek olarak çok pahalı bir oyuncu bende değişmesini istiyorum ama bu Eboue'nin savunması iyi anlamına gelmiyor bence Eboue pozisyon almayı biliyor ama hamle bakımından sorunları var.

Ynt: Transfer Nöbeti

Yapma be Şahin.Katkılarına bak istersen.Mikel de klas bir futbolcu ama Melo kadar meziyetli değil.

Ben melonun katkisina bir şey demiyorum. Bence iki şampiyonluktada payı çok büyük.

Melo'nun bu yönden üstünlük sağlıyor. Karakter ve futbolculuk anlamında Mikel üstün işte.

Siz hiç premyer lıg maçlarıini seyr etmiyormusunuz?

SON DKK Yaya Touré Galatasarayda Herkes Melo'nun açiklanmasini beklerken Ünal Aysal müthis bir sürpriz yapti ve Didier Drogba'nin vatandasi Fildişili orta saha oyuncusunu renklerine bagladi

say whaaaaaa???
:yikes:

Yaya imkansız.

mikeli alamayız yine başlamayalım kıyasa rtaşlar

SON DKK Yaya Touré Galatasarayda Herkes Melo'nun açiklanmasini beklerken Ünal Aysal müthis bir sürpriz yapti ve Didier Drogba'nin vatandasi Fildişili orta saha oyuncusunu renklerine bagladi

say whaaaaaa???
:yikes:

Hadi be :)

bugün de bi halt olmadı

nöbete bikaç gün ara versem bişey olur mu ki?

şili eskiden fil miymiş :SS:

sili? huh? fil?

????

images

Beyler bi sorum olcak..

Parçali ve siyah formayi siparis ettim.. Geldiler ama arkada ülker yazisi yok? Replica siparis ettim yoksa taraftar formasimi gönderdiler?

Yok bu seride olmayacak demişlər. Ayrica taraftar formasının kumaşı farklı ve replicadan kötü.

Ayrica ülker olmamasi daha iyi bence.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yok bu seride olmayacak demişlər. Ayrica taraftar formasının kumaşı farklı ve replicadan kötü.

Ayrica ülker olmamasi daha iyi bence.

Parçalida Burak yaziyoda, öteki siyahın arkası çok boş kalmış Şahin abi

Eboue bana göre takımda defansif açıdan yıllarca o mevkide oynamış oyuncu olarak en çok tekleyen oyuncu, ben Riera'ya daha çok güveniyorum savunma da önünde Hamit olsaydı Riera'nın daha da savunma anlamında etkili olurdu, hava topları daha iyi Riera'nın çalım yeme durumunda bir şekilde yere indiriyor hem yanında refakat etmiyor, Riera solbek olarak çok pahalı bir oyuncu bende değişmesini istiyorum ama bu Eboue'nin savunması iyi anlamına gelmiyor bence Eboue pozisyon almayı biliyor ama hamle bakımından sorunları var.

Katilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt