Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben melonun katkisina bir şey demiyorum. Bence iki şampiyonluktada payı çok büyük.

Melo'nun bu yönden üstünlük sağlıyor. Karakter ve futbolculuk anlamında Mikel üstün işte.

Siz hiç premyer lıg maçlarıini seyr etmiyormusunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz burda karakterleri analiz etmiyoruz ki be Şahin.

Bu arada Botaneg diyor millet de benim bildiğim adam Milan da oyun kurucu rolünde oynuyor.

Cevap: Transfer Nöbeti

Yaya Toure gelicekse Melo gelmesin lan :D

Ya-Ya Tugre..................offfffffff:cool:

Eyvallah sağolasın reis.. Arkası böyle çok boş olmuş keşke olsaymış.. Neyse

Ülker olmamaması çok iyi işte, şimdiye kadar böyle seçme şansımız olsaydı süper olurdu. Forma alıyoruz arkasında kocaman Ülker yazıyor ve çok kötü duruyordu bu sene çok iyi uygulama olmuş:)

sili? huh? fil?

????

images

İğrenç espri :asd:

Fildi Şili

Ynt: Transfer Nöbeti

Parçalida Burak yaziyoda, öteki siyahın arkası çok boş kalmış Şahin abi

Valla öyle güzel. Inşallah hep ülker siz satilir. Geçen sene antreman ve Nike express öyle satildi. Inşallah diğer partilerde öyle olur.

Hayirli olsun. Inşallah o formaya Şl kupasi sevinci yaşarsin.

Eyvallah sağolasın reis.. Arkası böyle çok boş olmuş keşke olsaymış.. Neyse

Ülker'in olmaması daha iyi be kardeşim.Bu arada isim altta mı yazıyor üstte mi? Bizim formada uyuz olduğum tek nokta,numaraların kaç puntta çıkarıyorlarsa hayvan gibi harfler.

Haftaya Melo ve Umut gelebilir ancak. Başka transfer beklemiyorum açıkçası Temmuz sonuna kadar.

Ülker olmamaması çok iyi işte, şimdiye kadar böyle seçme şansımız olsaydı süper olurdu. Forma alıyoruz arkasında kocaman Ülker yazıyor ve çok kötü duruyordu bu sene çok iyi uygulama olmuş:)

Çok boş geldi gözüme, reklam panosu olmasından iyidir aslında ama alişinca tuhaf durmuş

Ülker'in olmaması daha iyi be kardeşim.Bu arada isim altta mı yazıyor üstte mi? Bizim formada uyuz olduğum tek nokta,numaraların kaç puntta çıkarıyorlarsa hayvan gibi harfler.

Burak ismi Altta.. Üstte olmaması daha iyi bence çünkü futbolcunun giydiği formadan apayrı bi forma gibi olurdu

melo biraz da eziyetli, 2 senedir neler çekiyoruz

Ynt: Transfer Nöbeti

Burak ismi Altta.. Üstte olmaması daha iyi bence çünkü futbolcunun giydiği formadan apayrı bi forma gibi olurdu

Keşke üstdə olaydi isim. En nefret etdiyim olay. Şl Maçlarindaki formamiza bakarsin. Orda ülker yok. Ve isim üstdə.

ben boatengi AMC olarak bilirdim ama millet box to box diyor.

Yani benim izlediğim maçlarda adam oyun kurucu.

Gif güzel.:rolleyes:

İsim altta ise kusura bakma iğrenç durur.Bide şu Türk Telekom yazısından kurtulsak.

Aslında bu sene ismimizi üst tarafa yazdırma şamsımız olabilir, ülker yazısının yerine ismimizi yazılmasını store bildirsek yaparlar gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt