Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington'a bile muhtaç olduğumuz bu dönemde Yaya Toure gibi bir adamı uyduran arkadaşı kınıyorum..

Ynt: Transfer Nöbeti

Aslında bu sene ismimizi üst tarafa yazdırma şamsımız olabilir, ülker yazısının yerine ismimizi yazılmasını store bildirsek yaparlar gibi...

Geçen sene ülker yazisini bir şekilde çikarip üstündən isim yazdiranlar olmuşdu. Bazi store ler yapmayi kabul etmemişdi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bence geleceklerden ziyade gidecekler problem olduğu için gelecek adamlar gelemiyor.zira hem gidecek futbolcu hemde almak isteyen klüp biliyorki gs futbolcu yollamdan transfer yapamaz,onun için diretiyorlar bence ne kopartırsak kardır mantığıyla.sen karşı klübün başkanı olsan bonservis teklif edermisin yollanmak istenen adama.yada futbolcu olsan biliyorsun ki misal cluio biliyorki gönderilmek isteniyor ve gönderilmeden fuybolcu gelemez verin paramı oynamdanda olsa 1 senelik paramı verin gideyim dersin yada ne kopartırsan işte.bu yabancı kısıtlaması klübü her bakımdan zor duruma düşürdü malesef.yollamdan adam alamazsın ve yollayacaklarında bin dereden su getirir artık.

millet duyumsuzluktan yaya toure ye inanır olmuş. takım belli bı degısıklık yok

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Geçen sene ülker yazisini bir şekilde çikarip üstündən isim yazdiranlar olmuşdu. Bazi store ler yapmayi kabul etmemişdi.

Bu sene işte Ülker yazısı mecburi olmadığı için onların sorun çıkartacağını da düşünmüyorum açıkcası.

muhtemel melo-bruma-ali adnan(carlinhos) transferleri olsalar bile kimse yollanmadan açıklanmaz hatta kimseyi yollmazlarsa yada yollayamazlarsa kimse bile gelmeyebilir önlibero dışında.

Ynt: Transfer Nöbeti

Bu sene işte Ülker yazısı mecburi olmadığı için onların sorun çıkartacağını da düşünmüyorum açıkcası.

Hıyar aramaya lüzum yok. Dolu zaten. Ben formaya para verip almışam. Ne istersem yaparım.

Geçen ttarenadaki storede mankende M Beden vardi vitrində yoktu ne dil döktümse vermediler.

Umut ile Melo bu hafta içi açıklanır,

Riera gönderilirse yerine bir solbek alınır

Ab olayı yada yabancı sınırlamasında olağanüstü birşey olursa o zaman 1 yabancı daha alırız, buda muhtemelen kanat oyuncusu olur.

muhtemel melo-bruma-ali adnan(carlinhos) transferleri olsalar bile kimse yollanmadan açıklanmaz hatta kimseyi yollmazlarsa yada yollayamazlarsa kimse bile gelmeyebilir önlibero dışında.

Cümle cok celiskili olmus. Yollamazlarsa yok yollamaliyiz zaten. Maksimum 10 yabanci olabilir sadece.

Transfer Nöbeti

Malaga maçı biletlerini nerden bulabilirim

Ali adnanla anlaştığımız söyleniyor.Sol açıktada Amrabat var , sol kanada şeriat geldi :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt