Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben çeviriym.Yabancı oyuncularla anlaşsak bile eldeki yabancıları göndermeden almayız.Eldeki yabancıları gönderemezsek en fazla ön libero alabiliriz demiş herhalde.

Ben cok iyi anladim. Su an zaten 10 yabanci var kadro'da Melo'suz. Yani o en fazla ön libero aliriz da olmuyor. Cünkü en fazla 10 yabanci oyuncu ile sözlesme imzalanabilir.

Transfer Nöbeti

Malaga maçı biletleri satışta mı izmirli renktaşlar gidecek olan yok mı

yayanın yıllığı ne kadar biraz da şuradan bakalım bu olaya sonra susalım

yaya ture mi ? ahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaaha

yaya ture mi ? ahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaahaahahahahahahahaaha

Yaya Ture:sgr:

Ynt: Transfer Nöbeti

Levent Tüzemen Nuri Şahin diyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben cok iyi anladim. Su an zaten 10 yabanci var kadro'da Melo'suz. Yani o en fazla ön libero aliriz da olmuyor. Cünkü en fazla 10 yabanci oyuncu ile sözlesme imzalanabilir.

Sözleşme imzalayabiliriz ama TFF'ye yapılan bildirime en fazla 10 yabancı verebiliriz.Mesela fbnin şuan 11 yabancısı var.

Ne Toure'si be kardeşim.Adam maytap geçiyor milletle.Safsınız diyecem de ayıp olacak.

Ynt: Transfer Nöbeti

Elalem gider aya biz hala yaya:D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

-----------------------------------------------ONEMLI----------------------------------------------

BİR ARKADAŞIMIZIN 13 YAŞINDA DOĞUKAN İSİMLİ OĞLU KAYIP OLMUŞ İSTANBUL ESENLER CİVARINDA 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR İRTİBAT 0 545 588 88 15

Ekli dosyayı görüntüle 5178

Baska bir forumdan alintiladim. Bir abi koydu.

Ekli dosyalar

• cocuk.webp
    cocuk.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt