GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 24

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
24/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan ne adamlarsınız be 2 sene üst üste şampiyon olan yönetim ve teknik heyete sallıyorsunuz transfer yapmadılar diye yazık be tamam benimde moralim bozuk eksik yerler hala dolmadı diye ama insaf yahu
sallayan kim,istifa etsinmi dedik.ortada olan yanlislari konusuyoruz,takim daha iyi nasil olabilir onu dusunuyor mesaj yazanlar.futbol forumunda ne konusacaktik baska

ulan ne adamlarsınız be 2 sene üst üste şampiyon olan yönetim ve teknik heyete sallıyorsunuz transfer yapmadılar diye yazık be tamam benimde moralim bozuk eksik yerler hala dolmadı diye ama insaf yahu

Takım bir sene daha yaşlandı. eksik yerler var dediğin gibi ama yedekte yabancı yokken bu durgunluk can sıkıyor. Şu aşamada geçen seneden güçlü değiliz bana göre. Kim ne derse desin Yedek amrabat bile zaman zaman iyi iş yaptı. en azından yorulmuş rakip ile boğuştu. şimdi emre çolak mı yapacak. bunlar ne yazık ki gerçek.

senaryoda isimler farkli yoksa muslera -laura olayindan bir farki gorunmuyor. biz diyoruzki madem melo para para deyip caninizdan bezdirdi zaten takimin toplasan 3 eksik noktasi vardi ched aldin geri kaldi 2,yani melonun yerine 10 milyona kiyip adam alacaksin,kolarova basacaksin 8m alacaksin,chedle beraber 25m euroya isi bitirip zimba gibi takim yapacaksin bukadar basit

abi 20 milyonu biz tüpçüye verelim gitsin kendine ada alıp muz cumhuriyeti kursun aziz ile birlikte uğramasınlar bir daha Türkiye'ye

abi 20 milyonu biz tüpçüye verelim gitsin kendine ada alıp muz cumhuriyeti kursun aziz ile birlikte uğramasınlar bir daha Türkiye'ye

adamın paraya ihtiyacı yok ki milyarder zaten. bir iddiaya göre babası kendi şirketini batırmasın diye futbol ile uğraşmasını istiyormuş tüpçünün.

Ulan hadi Melo gibi adamı göndereceksin Wellington kim yahu.

Türk al ne bileyim tanınmış bir şey al.

Nasıl bir adam bu izleyen bilen var mı.

Yorumlarda 2 kez sakatlanmış cart curt diyorlar.

adamın paraya ihtiyacı yok ki milyarder zaten. bir iddiaya göre babası kendi şirketini batırmasın diye futbol ile uğraşmasını istiyormuş tüpçünün.

onun ben tüpünü patlatayım, babasının kovduğu adama biz Türk futbolunu emanet ediyoruz.

bu tüpcüye 20m versen eve giderken para cantasini caldirir,g.tundeki dona sahip cikamayacak kadar beceriksiz serefsizler turk futbolunu yonetiyor

desene bu adam donsuz dolaşıyor

Yokmu la bunun transferde zorluk çıkaracak eşi sevgilisi falan. İkna edemeyecek kimsesi yok mu. :sad007:

Ulan hadi Melo gibi adamı göndereceksin Wellington kim yahu.

Türk al ne bileyim tanınmış bir şey al.

Nasıl bir adam bu izleyen bilen var mı.

Yorumlarda 2 kez sakatlanmış cart curt diyorlar.

Akşam izledik ve şu transfere vesile olan beyez atletli adamın kulağını feci derecede çınlattık o derece işte düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt