GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 29

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
29/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=1]Lopes: Wellington gidiyor[/h][h=2]Galatasaray'ın Felipe Melo'dan vazgeçip yöneldiği Wellington için Sao Paulo İkinci Başkanı Lopez, oyuncunun takımdan ayrılacağını açıkladı.[/h]

Onu zamanında Chedjou ile bitirecektik.Adamın bonservisi 17 milyon euroya fırladı.En son talep ettikleri oydu isteyen takımlardan. Gerçek olabileceğini sanmıyorum.Ama şimdi kiralayalım,sonrasında düşünürüz derlerse bilemem :lol:

15 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro yıllık ücret vereceğimizden bahsedilmiş haberde, versek bile oyuncu Türkiye'ye gelmeyi tercih eder mi bilmiyorum ama %1 bile doğru olsa verdiğimiz parayı fazlasıyla çıkartırız. Olağanüstü bir transfer olur.

BOofq3GCYAAs_tG.jpg:large

Ceyhun da kampa katılıyor, Kayseri'de toparlamaya başlamıştı umarım verimli bir kamp dönemi geçirir de takımda kalır.

Digne, Bruma falan hep gelecek vaadeden adamlar, sınırlama kalksaydı kaliteli genç isimler kadroya katılırdı bence.

15 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro yıllık ücret vereceğimizden bahsedilmiş haberde, versek bile oyuncu Türkiye'ye gelmeyi tercih eder mi bilmiyorum ama %1 bile doğru olsa verdiğimiz parayı fazlasıyla çıkartırız. Olağanüstü bir transfer olur.

Bencede,transfer başlangıcından beri ne zaman Chedjou dense yanında da Digne'yi alsalar keşke dedim.Talipleri çok,parasını çıkarır ama 15 milyon euroyu görünce biz en fazla 8 verdik şimdiye kadar, 15 verebileceğimiz konusu gerçekçi gelmedi bana,daha önce bu meblağda bir bonservis ortaya çıkınca bütçemizi düşünüyoruz denmişti çünkü.

Donesk'in kontenjanından bahsetmiş ama bizi es geçmiş. KAP bildiriminin olabilmesi için bir yabancıyla yolları ayırmak gerek.

fb de şu an 11 yabancı var.

Benim bildiğim istediğin kadar oyuncu ile imzalanabiliyor ama sezon başlamadan önce tff den lisans alırken o 10 oyuncunun bildirimi yapılıyor.:confused::confused::confused:

fb de şu an 11 yabancı var.

Benim bildiğim istediğin kadar oyuncu ile imzalanabiliyor ama sezon başlamadan önce tff den lisans alırken o 10 oyuncunun bildirimi yapılıyor.:confused::confused::confused:

aynen

tff lig başlamadan kadronda istediğin kadar yabancı sözleşmeli oyuncu bulanibilir.

ayrıca

muslera

eboue

chedjou

danny

amrabat

riera

culio

elmander

sneijder

drogba

zaten şu anda mevcut sözleşmeli 10 oyuncumuz var. culio kiralık verilecekdir. elmander gitmesi söz konusu.

yani wellington olursa sol bek veya bruma ile bir yabancı hakkımız daha var..

Ynt: Transfer Nöbeti

Gecen fransa macinda bu adami monaco aldi 15m€ ya diyorlardi. Arkadas bu nasil bir istir herkes kafasina gore salliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt