GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 40

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
40/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo'ya da İtalyada bidon secildi diye laf atanlar vardı geldiginde aynı sekilde Ujfalusi geldigindede eleştiriyorlardı . Şimdi Wellington eleştiriyorlar demekki bu adamda kesin tutacak yorumlara bakarak diyorum ki çok iyi bir transfer yapmışız.

Tamam açıklıyorum duyumculuk falan istemez

. ÜNAL AYSAL:zaten 2 yıl avrupadayız paraya başka şeyler diyeceğiz .

Fatih terim :hocam nolur nolmaz lige iyi kadroyla başlayalım saglam bir önlibero ?

Ünal aysal:fatihcim olmadı devre arasında alırız KASMA rahat ol .

olay bundan ibaret gibi duruyo :(

olmamış..

kesinlikle fenerli bi oyuncuyu savunmamda yada beşiktaşı

sezer kadar bile hamle yapamadık bitek erman var oda allaha şükür yani cidden istiyodum

Melo'ya da İtalyada bidon secildi diye laf atanlar vardı geldiginde aynı sekilde Ujfalusi geldigindede eleştiriyorlardı . Şimdi Wellington eleştiriyorlar demekki bu adamda kesin tutacak yorumlara bakarak diyorum ki çok iyi bir transfer yapmışız.

Bidon seçilebilmek için önce o seviyeye gelmen lazım.

adı ÜZERİNDE

İTALYA -BREZİLYA biraz düşün derim abi .

iyide ben zaten senin bu dediklerine paralel seyler dusunuyorum.transfer olayinda evet plansiz gidiyoruz,melo olayinda evet kalmaliydi eger gidecekse onun yerine well falan alinmamaliydi,evet kampa tam kadro gitmeliydik ve bunun gibi bir cok ornek.benim dedigim sadece su,kadromuz bu haliyle bile turkiedeki acik ara en iyi kadro,turkiyedeki olasi basarisizlik bu kadro ile f.terime hesap kesilir buda normaldir.kimde var eboue-selcuk-muslera-sneijder-burak-drogba-ched .olay bundan ibaret

Ben senin kadar rahat degilim kadro konusunda. Rakiplerimiz sadece Türkiye´de oynayacaklar ve bu cok büyük avantaj.

Türkiye Liginde Real Madrid kadrosuna ihtiyac yok zaten basarili olmak icin. Savasacaksin ve konsantrasyonu kaybetmeyeceksin.

Gecen sezon her ikinci haftada bir puan kaybediyorduk bu CL yüzünden. Rakiplerimiz berbat olmasaydi 2. bile olamazdik acikcasi.

Simdi vites arttiracakken, bu hamleler bana cok yanlis geliyor. Rahat degilim sampiyonluk konusunda

ceza yiyen fener gibiyiz transfer yok, bugün wellington borsaya bildirilecek.. bonservissiz türk oyuncuda kalmadi, hem kadir bekmezci hem vederson sözlesme uzatmis.

Siz kendinizi şimdiden şartlandırmışsınız bu adam gelip bi hata yapsa linç edersiniz. İyi transferi hoca yaptı kötü transferi başkan yaptı kafasındasınız.

ya valla içim bayıldı ha..hedef şampiyonlar ligi diyolar.gitmişler wellingtonu alıyolar,solbek yok,kanat yok..hadi wellington iyi hoş ama bari yanında gökhan inleri al ya da meloyu da al...şampiyonlar liginde sorun olmaz nasılsa. ligde de biri trübünde oturur artık.

bundan başka genç,yetenekli ve yerli futbolcu alma özürlü bi takım olduk.:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri