GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 43

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
43/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Demba Ba bombası

Yeni sezonda ofansif futbol planı yapan Fenerbahçe’de Moussa Sow’un partnerinin kim olacağı merakla bekleniyor.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/dembaba216.jpg

Ersun Yanal’ın listesindeki ilk iki ismin kulüpleriyle bir türlü anlaşamayan sarı-

lacivertliler, rotayı Mourinho’nun Chelsea’de gözden çıkardığı Senegalli’ye çevirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın transfer listesine yeni bir isim daha girdi. Benfica’dan Oscar Cardozo ile Bayer Leverkusen’den Stefan Kiessling’in için çalışmalarını sürdüren yönetim yönetim, rotayı Chelsea’nın Senegalli yıldızı Demba Ba’ya çevirdi.

İngiliz kulübünün yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun geçen sezon 7 milyon bonservis bedeli ödenerek alınan Demba Ba’yı kadroda düşünmediğini açıklaması Fenerbahçe’yi harakete geçirdi. Moussa Sow’un milli takımda da yan yana oynadığı vatandaşını ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Sow ile birlikte Hac’a giden Demba Ba’nın sarı-lacivertli takıma sıcak baktığı bildirildi.

Yönetim 28 yaşındaki golcü için Chelsea Kulübüne 8 milyon euro bonservis bedeli önerecek. Geçtiğimiz sezon Raul Meireles’in transferinde Chelsea ile iyi ilişkiler kuran Fenerbahçe yönetimi Demba Ba için oldukça umutlu. Teknik Direktör Ersun Yanal, Sow- Demba Ba ikilisinin daha çabuk uyum sağlayacağına dikkat çekerek, transferin Fenerbahçe’ye katkı yapacağını düşünüyor.

İrfan YİRMİBEŞ/*********************

Alırlar hehehehe

melonun bundan 4 yil oncesine kadar oynadigi takimlar ve seviyeside belli.melo bize geldikten sonra patlama yasadi bu acik net

CR Flamengo

Cruzeiro EC

Grêmio FBPA

RCD Mallorca

Racing Santander

UD Almería

AC Florenz

2010 konfedarasyon kupasındaki brezilya maçlarını izle bakalım melo ne toplar kesiyor

melonun bundan 4 yil oncesine kadar oynadigi takimlar ve seviyeside belli.melo bize geldikten sonra patlama yasadi bu acik net

CR Flamengo

Cruzeiro EC

Grêmio FBPA

RCD Mallorca

Racing Santander

UD Almería

AC Florenz

melo fiorentinada patlamasini yapti . o dönem dünyanin belki en iyisiydi mevkisinde. izleyenler takip edenler belki hatirlar.

Demba Ba bombası

Yeni sezonda ofansif futbol planı yapan Fenerbahçe’de Moussa Sow’un partnerinin kim olacağı merakla bekleniyor.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/dembaba216.jpg

Ersun Yanal’ın listesindeki ilk iki ismin kulüpleriyle bir türlü anlaşamayan sarı-

lacivertliler, rotayı Mourinho’nun Chelsea’de gözden çıkardığı Senegalli’ye çevirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın transfer listesine yeni bir isim daha girdi. Benfica’dan Oscar Cardozo ile Bayer Leverkusen’den Stefan Kiessling’in için çalışmalarını sürdüren yönetim yönetim, rotayı Chelsea’nın Senegalli yıldızı Demba Ba’ya çevirdi.

İngiliz kulübünün yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun geçen sezon 7 milyon bonservis bedeli ödenerek alınan Demba Ba’yı kadroda düşünmediğini açıklaması Fenerbahçe’yi harakete geçirdi. Moussa Sow’un milli takımda da yan yana oynadığı vatandaşını ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Sow ile birlikte Hac’a giden Demba Ba’nın sarı-lacivertli takıma sıcak baktığı bildirildi.

Yönetim 28 yaşındaki golcü için Chelsea Kulübüne 8 milyon euro bonservis bedeli önerecek. Geçtiğimiz sezon Raul Meireles’in transferinde Chelsea ile iyi ilişkiler kuran Fenerbahçe yönetimi Demba Ba için oldukça umutlu. Teknik Direktör Ersun Yanal, Sow- Demba Ba ikilisinin daha çabuk uyum sağlayacağına dikkat çekerek, transferin Fenerbahçe’ye katkı yapacağını düşünüyor.

İrfan YİRMİBEŞ/*********************

nerelerine alcaklarmış demba ba yı..şu ********************* ne aşağılık bi gazte ya.sanırsın biz ceza aldık,küme düşücez..

ha eğer bu wellington türk olsa iddaya varım ona rağmen tatmin olmazdik yektayla kapışır derdik enazından şuanki görüntüsü

abi tapusunu almadıkda yarıda bu adama sao pauloya döndüremeyiz 10 yabancıylada sözlesme imzalamıs oluruz yeni takviyeyi nasıl yapıcaz

sezon sonunda dahi yollayamadın yabancılara silah çekecek halinde yok elimiz kolumuz bağlanır valla

Ben bahsettiğiniz kadar riskli transfer olarak görmüyorum bu transferi.

sistem falan hikaye sirf 2 milyona kiralayabiliyoruz diye aldik bu wellingtonu, ucuz etin yahnisini kac senedir yiyoruz zaten..

iskelet kadrodan bir oyuncu eksildi böylece.. birini daha gönderirlerse asil ozaman gör felaketi. 30 yasina geldiyse geldi, pirloyu alsak yarim sene sonra kovariz bu zihniyetle. yapacagimiz tek yabanci transferi wellington olmaz, OLMAMALIYDI

Iyi ciksa bile seneye almazlar bu Wellington´u :) Herkes de görür. Opsiyon süresi biter, görüsecegiz derler, 3 Milyon´a almaya calisirlar, sonra baskasini kiralarlar :)

Olumlu bakmaya calisiyorum, cok hizli diyorum, Roberto Carlos gibi deparlari var diyorum, pres yapar diyorum, ama baska birsey de diyemiyorum :)

ver o mübarek elini öpem :b5:

Iyi ciksa bile seneye almazlar bu Wellington´u :) Herkes de görür. Opsiyon süresi biter, görüsecegiz derler, 3 Milyon´a almaya calisirlar, sonra baskasini kiralarlar :)

Olumlu bakmaya calisiyorum, cok hizli diyorum, Roberto Carlos gibi deparlari var diyorum, pres yapar diyorum, ama baska birsey de diyemiyorum :)

turkiye liglerinde bizim takimda ilk 11 de oynayacak turk yok,ulke yeteneksiz kazmalarla dolu.yurtdisindan almaya kalksan arda-inler kalibresinde adamlardamin.15m,tabi kulupleri birakirsa

tamam da şimdiye kadar nerdeydik. yumurta kapıya dayanınca harekete geçiyoruz. iyi yerlileri alamadık kabul edelim. geçen senede yabancı sıkıntımız vardı. melo cezalı yada son dönem snijder sakat diye oynayamadı da kadro yapabildik. Şimdi yedek bile olmayacak kadroda.

Alakası yok Almeira-Fiorentina zamanında en az bizdeki kadar iyi oynuyodu.Brezilya milli takımının as oyuncusu oldu o formuyla 25m avro transfer yaptı zaten.Bi DMC için 25m avro çok uçuk rakam.Melo o paranın altından kalkamadı taraftar verilen parayı sorguladı yıldızı bi türlü barışmadı Juventusla.Bize gelmeden önceki sezon 35 maç oynadı zaten.Melo transferi 11-12 sezonundan önce isim/kalite olarak yaptığımız en büyük yabancı transferdi.
almeira-fiorentina zamanlarinda kac yasindaydi iyi bak,durup dururken 21 yasinda flamengodan juveye transfer olmadi,genc yaslarinda gitti mallaroca,almeira,santander gibi takimlarda kendini gosterdi.ayrica 11-12 sezonunda yaptigimiz en iyi transfer kagit ustunde eboue idi.5 yil arsenalde oynamis,bize gelmeden 1 yil oncesine kadar dunyanin en iyi sag beklerinden biri olarak gosterilen biriydi.demek istedigim ben well alinsin taraftari degilim melo kalsin veya onun ayarinda biri alinsin ama well gibicok genc oyuncular bir yerlerden baslayacakki kendilerini kanitlayip gostersinler

valla dünkü maçını izledim öncesini videolar hariç izledigimi söylemek yalan olur umarım risksiz temiz bi transfer olur galatasarayımıza

Melo'da bize gelmeden önce Juve'de dökülüyordu, bize geldi temiz bi kamp geçirdi x2 hatta x3 oldu performansı. 22 yaşındaki adamın kendini toplaması daha kolay.

Almayı düşünmek bile hatadır zaten , adam banyoya da cıplak giriyomuş üstelik..:yenieek:

Canim kardeşim ben wellington mellington istemiyorum. Uyum uyum diye ağliyor herkez. Melo ile Selcuğun uyumunu son iki sene gördük. Adamlar birbirlerini tamamliyor. Melonun gitmesi selçuğu'da sarsabilir. Oysa ki melo selcuk ikilisi bu sene 3. Sezonuna girecek.

melo'yu bile almayan yönetim 7-8 verip wellington'u mu alacak? eminim devre arasi geri göndeririz dentinho gibi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri