GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 50

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
50/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA | Geliyormuş Kadıköy'den... tezahüratı, Sezer Öztürk'ün transferindn sonra geliyormuş İnönü'den olarak değiştirildi...

:trollface:

Ya Melo´nun artistligi kime ya? Sao Paulo´dan 3 Milyon Euro mu alacak sanki? 2 Milyon´a belki oynar, o da belki.

Atsin 3 senelik imza 2.5 Milyon Euro´dan, bizi de hasta etmesin.

Wellington bugün aciklanmazsa, taraftar tepkisi yüzünden vazgecmis olabilirler demektir :)

Bu nası bi mantık ya :) O zaman Sneijder de oynasın 2milyona Drogba da oynasın :) Adam profosyonel futbolcu tabii ki parasının peşidnen koşacak Riera'nın 3m avro aldığı ortamda Melo'nun ona yakın para istemesi gayet normal.Yöneticilik becerin bu durumlarda ortaya çıkacak bi şekilde ikna edeceksin adamı FM oynamıyoruz sonuçta.Gidip yüz yüze konuşacaksın orta yolu bulacaksın

Para mevzu değil zaten son durumda. Kontrat uzunluğunu sorun etmiş Melo Bey. 2+1 yıllık kontratı beğenmemiş. Ki bence gayet makul bir uzunluk.

yine boy muhabbeti başlamış, boya göre futbolucumu değerlendirilir

gerçi rieara dan 3cm uzun diye adı geçen beklerden birine laf edenler gördüm bu forumda

ispanyada oynayan bekti adını çıkaramadım şimdi

Melo 4 sene istiyorsa tekrar söylüyorum yönetim haklıdır melocu falan da olan yok ölümüne cimbom aslolan galatasaray

ama melo sao pauloya gidiyor diye gıcıklıgına falan alınır welo anca

gidip 7.695.333 önliberodan weloyu bulmak :b5::b5::yenieek::yenieek::yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri