GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 53

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
53/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo alınmasın en ufak bir hatada melo melo diyecek sonra devre arası meloyu almaya çalışacaz adamlar 5 istiyorsa 7-8 isteyecek arkadaş biliyorlar taraftarın melo sevgisini :D

Bu nası bi mantık ya :) O zaman Sneijder de oynasın 2milyona Drogba da oynasın :) Adam profosyonel futbolcu tabii ki parasının peşidnen koşacak Riera'nın 3m avro aldığı ortamda Melo'nun ona yakın para istemesi gayet normal.Yöneticilik becerin bu durumlarda ortaya çıkacak bi şekilde ikna edeceksin adamı FM oynamıyoruz sonuçta.Gidip yüz yüze konuşacaksın orta yolu bulacaksın

ben de böyle bi yorum bekliyordum..

nasıl bi mantık diyorsun ya Metin Oktay mantığı:yenieek:

çok sevdiğini canını bile vereceğini söyledi ya paşam çimleri falan ısırıyordu..

taraftar seni bu kadar severken sen de seviyorsan 2.9 alacağına 2+maç başını kabul edersin.. zaten meloya rusyadan başka ligde de 2 milyondan fazla veren çıkmaz...

City, Kolarov'a 6 milyon CASH istiyormus. Lütfen alalim lütfen... Riera'yi postalayin!!!

Juventus agirdan aliyormus.. kiralama bedelini düsük tutuyorlar, City satmak istiyor.

Wellington´u aciklamaya tirsiyorlar resmen :D Baskan bildigimiz Baskansa, taraftari dinler ve Melo´yu aciklar.

parayi basip genc ve en az Melo kadar kaliteli adam alsak yani kotu mu olurdu?

[video=youtube;Ixw3jno6GL4]https://www.youtube.com/watch?v=Ixw3jno6GL4[/video]

hem oyuncu profili olarak en cok benzeyen oyuncudur, Melo gibi ofansa destek olan ama top calma ozelligi de olan orta saha

City, Kolarov'a 6 milyon CASH istiyormus. Lütfen alalim lütfen... Riera'yi postalayin!!!

Juventus agirdan aliyormus.. kiralama bedelini düsük tutuyorlar, City satmak istiyor.

Aynen Carlinhos'a da önyargı ile yaklaşmaya başladım zaten Wellington ve Brezilya Ligi'ni bir kez daha izledikten sonra. Kolarov gibi kemik gibi sol bek satış listesinde iken kaçmaz.

Ünal Aysalın bir sözü vardı aziz yıldırım ben ne istersem o olur derken başkanda Taraftar ne isterse o olur demişti başgan getirecen lan bize meloyu istiyoruz başka adam alma

gstv de a. cakir ve sunucunun konusmala48ndan anladigim on liberodan baska transfer yapmayacayk. bence intihar olur

3 kulvardayk ve sayica bile yetersiziz.

Selamın Aleykum. Bir sürü iş güç içinde geçenlerde Uruguay maçını izledim. Bilmiyorum Dikkat ettinizmi ama, Laxal diye Uruguay'lı bir arkadaş gözüme çarptı. İlhan Mansız, Hamit Altıntop karışımı.. Çok teknik, hızlı, akıllı ve ayaklarının içini dışını çok iyi kullanabiliyor. Vücut yapısıda oldukça iyi. Çokta iyi kullanıyor vücudunu. Ayakları ile beyni arasındaki senkronizeyi iyi yapıyor. Çok dikkatimi çekti.

Bu oyuncuyu araştırıcak ve analiz edicek abilerimiz vardır mutlaka. Sizden rica etsem, araştırırmısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri