GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 54

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
54/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet çok seviyormuş..

en son tapıyorum tülay gibi söylemleri olmuş hey Allah'ım..

ya demek istedigim yabancilarin hepsi hemen hemen para icin gelir yada kalir. hele hele brezilyalilar para delisidir. para icin cok sevdikleri ülkelrini terk ediyorlar zaten. brezilyalilari taniyan az ck bilir ki ülkelerine baya bagli insanlardir. ya.. bizde yetismis aydin bile parayi begenmeyip imza atmam diyor ken melodan bu tür hareket beklemek ne kadar dogru ?!

758557_Galatasaray_SK.jpg

Bu sene İnler ve Solbek alsak seneye de Arda ve Bruma gibi genç bi kanat oyuncusuyla tamamlasak ve şu kadroyu oluştursak işte.

muahaha.... kusuruma bakma kardesim:D 2-3 sinif bir oyuncuyu ilkay gibi mucaver ile kiyaslaman biraz tuhafima gitti. ama fikrine sagiliyim :)

Güzel kardesim, benim kastim Nürnberg zamanlariyidi ikisi daha gencecik 19-20 yaslarindaydilar.

2010/2011

Mehmet Ekinci 3 Gol 9 Assist

Ilkay Gündogan 5 Gol 3 Assist

Mehmet Bayern Münih altyapisindan yetismisidir Ilkay ise Schalke.Mehmet´te altyapi daha da saglamdir. Ikisi ayni sezon 5 Million Avroya satilmistir, birisi Bremen´ Schaaf tarafindan yönetilemeyen chaotik sisteme, digeri ise Kloppó´ya müthis bir antrenörün ve sistemin icine. Aralarindaki tek fark budur, ve ikisini kariyerine müthis bir sekilde etkilemistir.

Ekinci´yi transfer etmek büyük bir kazanc olur her yönden. Türkiye´deki diger cakma 3. Lig futbolculara on basar

Şikayetim var cümle yasaktan

Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz

Gelsin jandarma polis karakoldan

Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah

Gün olur yerle yeksan olurum

Gün olur şahım devri devranda

Kanun üstüne kanun yapsalar

Söz uçar yazı iki cihanda eyvah

Sussan olmuyor susmasan olmaz

Dil dursa Hakim Bey tende can durmaz

Yazsan olmuyor yazmasan olmaz

Kaleme tedbir koma tek durmaz

Güzel kardesim, benim kastim Nürnberg zamanlariyidi ikisi daha gencecik 20 yaslarindaydilar.

2010/2011

Mehmet Ekinci 3 Gol 9 Assist

Ilkay Gündogan 5 Gol 3 Assist

Mehmet Bayern Münih altyapisindan yetismisidir Ilkay ise Schalke. Ikisi ayni sezon 5 Million Avroya satilmistir, birisi Bremen´ Schaaf tarafindan yönetilemeyen chaotik sisteme, digeri ise Kloppó´ya müthis bir antrenörün ve sistemin icine. Aralarindaki tek fark budur, ve ikisini kariyerine müthis bir sekilde etkilemistir.

Ekinci´yi transfer etmek büyük bir kazanc olur her yönden.

Az maaş ile uygun bonservis ücretiyle Ekinci'nin denenmesini isterim.

Ya salliyorlar ya. Bizim sezon boyunca yakindigimiz bölgeler belliydi. Stopere adam istiyorduk, sol beke adam istiyorduk. Hepsi bu.

Melo ve Umut kalacak, üstüne bu 2 transferi yapacaktik. Kaliteli 2 transfer yapacaktik ama.

Simdi sol bek almiyoruz, üstüne Melo´yu kaybediyoruz, Umut´tan da tik yok. Bunun aciklamasi yok valla. Kim ne derse desin.

Tamam yönetim önemli transferler yapti da, bu sezonun sacmaligini telafi etmez bunlar. Ne anladim ki o zaman?

Sanki dünyalari istedik anasini satayim. Hayvan gibi para kazanmissin, mevcut kadroyu koruyup (Melo,Umut) 2 kaliteli transfer yapamiyorsun öyle mi?

Yemisim Riera´nin aldigi 3 Milyon´u ya. Oturur anlasirsin. Anlasir bir kulüple, verirsin eline 1 Milyon yollarsin. Hayret birsey ya.

parayi basip genc ve en az Melo kadar kaliteli adam alsak yani kotu mu olurdu?

[video=youtube;Ixw3jno6GL4]https://www.youtube.com/watch?v=Ixw3jno6GL4[/video]

hem oyuncu profili olarak en cok benzeyen oyuncudur, Melo gibi ofansa destek olan ama top calma ozelligi de olan orta saha

Melo'dan daha iyi bu adam.

ya başkan paraysa para, kombineyse kombine, formaysa forma destekse destek, taraftar her istediğinizi yapıyor artık.bırakın çöplerle uğraşmayı. meloyla kolarovu alın gelin rierayıda ister tribünde oturtun ister satın ama bu ikisini mutlaka alın...

ya demek istedigim yabancilarin hepsi hemen hemen para icin gelir yada kalir. hele hele brezilyalilar para delisidir. para icin cok sevdikleri ülkelrini terk ediyorlar zaten. brezilyalilari taniyan az ck bilir ki ülkelerine baya bagli insanlardir. ya.. bizde yetismis aydin bile parayi begenmeyip imza atmam diyor ken melodan bu tür hareket beklemek ne kadar dogru ?!

renktaş ben de doğru demedim.

yalnız ben de meloyu çok sevmeme rağmen söylemlerini doğru bulmuyorum..

elbette adam parasını düşünecek sonuçta geçim kaynağı ama söylemleri ve menajer oyunları birbirini tutmuyor.

dipnot:bence wellington bize para için değil ilk 11 de oynayıp epl veya bbva ya gitmek için geliyor..

melo-selçuk ikilisine bile alternatif aramamız gerekirken meloyu almayıp başka transfer yapmamak GALATASARAY a ihanettir ihanet 2 senedir çuvalla para kazanmışsın bu paraları napacaksın en azından çeyreğini transfere ayır arkadaş mayısdan beri çingene pazarlığı yapa yapa daha umutu bile alamadın fenerin hali ortada alacağın 3-4 kaliteli adam sana yeniden şampiyonluk para olarak geri gelecek yeter artık ya yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri