GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 64

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
64/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimse unal aysal a yada baskasina laf etmiyor..laf etmek nankorluktur orasi ayri ama her yaptgina da dogru yada kabul demek de sikebahce taraftarindan farkimizin kalmadigini gosterir..

Welo'nun pes de özellikleri kötüdür(bilmiyorum hiç bakmadım melo'ya göre kötüdür kesin) diye istemeyenler bile vardır. Yanlış mıyım?

Wellington icin İnterin teklifi, oyuncuya 900 bin euro yillik ve Sao Paoloya 5 milyon euroydu. İntere cok yakin kaynaklarin söylediği rakamlar. Sao Paoloda 12 istiyordu.

Biz neden 1.8 milyon euro veriyoruz? 2 milyon euro kira bedeli ve 9 milyon euro satin alma opisyonu( Yalniz bu opsiyonlar zorunlu ve tercihe bağli oluyor, Roma Destroyu gecen sezon kiraladi, 5 senelik sözlesme yapti fakat satin alma zorunluluğu vardi, bizde eğer Wellingtonla 5 senelik sözlesme yaptiysak, böyle bir zorunluk olmasi yüksek ihtimal, yoksa kimse 1 senelik kiralanan oyuncuyla 5 senelik anlasma yapmaz)

eğer güvenebilecek biri gelse önliberoya böyle duygusala bağlamayz ama olacakları umarım yanlış tahmin ediyorumdur

Kimse merak etmesin işini layıkıyla yapan herkes sevilir. Hele de tam anlamıyla yapamayanların bile ne kadar sevildiğine bakılırsa.

Başkasını bilmem ama benim birisini desteklemem için ellerini kaldırıp hobaa çekmesine yada gol showları yapmasına gerek yok. Sadece işini olabildiğince az ve kabul edilebilir seviyede hatalı dahi yapması yeterli.

Şu anda içimizde melo dan daha riskli olanların varlığını unutmamak lazım. Bu nedenle; varolanlar, yok olanlardan herzaman daha önceliklidir bence.

Tulun ve Cenk Ergun Brezilyada fotolar çekiliyorlar bu transfere yardım eden Brezilyada yaşan Türk birinden. Sonra maçtada Welo'yu çekip paylaşıyorlar ve yalan mı çıkacak yani?

Alışın Welo'ya artık derim. Bugün kulübüyle görüşmeye başlandığını 18:00 a kadar açıklarız. Perşembe günü de sözleşme detayları açıklanır.

Galatasaray, yeni transferi Aurelien Chedjou'nun Lille'den takım arkadaşı Lucas Digne'nin transferini tamamlıyor.

ya yönetim bir bildi birsey var onun icin cok agirdan aliyor transferi, yada hicbirsey bildi yok ve 6+0+4 oynayladi icin bütün planlari alt üst oldu ne yapcaklarini sasirdirlar.

Wellington icin İnterin teklifi, oyuncuya 900 bin euro yillik ve Sao Paoloya 5 milyon euroydu. İntere cok yakin kaynaklarin söylediği rakamlar. Sao Paoloda 12 istiyordu.

Biz neden 1.8 milyon euro veriyoruz? 2 milyon euro kira bedeli ve 9 milyon euro satin alma opisyonu( Yalniz bu opsiyonlar zorunlu ve tercihe bağli oluyor, Roma Destroyu gecen sezon kiraladi, 5 senelik sözlesme yapti fakat satin alma zorunluluğu vardi, bizde eğer Wellingtonla 5 senelik sözlesme yaptiysak, böyle bir zorunluk olmasi yüksek ihtimal, yoksa kimse 1 senelik kiralanan oyuncuyla 5 senelik anlasma yapmaz)

inter 900 veriyor

biz 1,8 akıl mantık işi işte..

juve 6 istiyor

biz 5 veriyoruz melo ya.

nasıl bir ekonomik şey bu anlamadımm..

ule sol bek alma,kanat oyuncusu alma, yedek forvet alma=== en az 16-17 milyon euro...

git adam gibi orta saha al o bile yeter...

Sneijderin etkinliği serbest oynarsa artar. İnter 2 defansif ön liberoyla oynadi, perfonmansi cok düstü o zaman. Ne zaman Eto'o ve Militoya yakin oynuyordu, serbest oynuyordu, o zaman dünyanin en iyilerinden birisiydi. Motta gittikten sonra, geriye gelip oyun kurmaya falan basladi. Perfonmansida cok düstü. Wellington Sneijder ve Selcuk gibi oyuncularin perfonmansini artirmayi birakin, düsürme olasiliği cok yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri