GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 73

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
73/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

wellingtonda geldiğine göre bizimkiler sol beke kesin wedersonu alır bakın görün demedi demeyin :))

...............muslera.................

eboue...semih...chedjou...wederson

..............wellington..................

.......hamit............selçuk..........

................sneijder.................

...........burak......drgoba...........

Ünal Aysal geregini yapacak ozaman, Gökhan Inler'i alacaksin. Türk oyuncuya 10 ve üzeri para vermek istemiyorsan buyur Obi Mikel'i al..

2 senedir takimin banko oyuncusunu almamakta nedir? Bonservisi dünyalar degil..

almıyor işte arkadaş illa ağustos ayı gelecek ozaman alacak süper finalde fenere fark atardık şu kamp dönemine yetişse transferler

Sorun simdi sakat olup olmamasi degil. 2 kez 6 aylik sakatlik yasayip bir daha toparlanamasi ve Sao Paoloda 4.tercih ön libero olmasi.

4.ön liberoyu kim uydurduysa iyi espri yapmis. adam denilsonla birlikte orta sahada banko oyuncusu, ama sürekli sakatlaniyor ve iki tane ciddi sakatligi var, onu gectim kimsenin tanimadigi bir adami bu takimda görmek istemiyorum, melo tuttu iste daha neyin beklemesi bu..

wellingtonda geldiğine göre bizimkiler sol beke kesin wedersonu alır bakın görün demedi demeyin :))

...............muslera.................

eboue...semih...chedjou...wederson

..............wellington..................

.......hamit............selçuk..........

................sneijder.................

...........burak......drgoba...........

sözlesmesini uzatmis, taiwo'nun yedegi vederson olacak. olaya bak adam bize gelirse ilk 11 oynama ihtimali daha yüksek bursa'ya göre..

erhan telli: benim aldığım istihbarat wellingtonda pürüzler olduğu ve fatih terimin son kararının beklendiği yönünde. meloya bir dönüş olma ihtimali yüksek...

Erhan telli eksik yazmış ya da yanlış biliyor. Doğrusu :

erhan telli: benim aldığım istihbarat wellingtonda pürüzler olduğu ve fatih terimin son kararının beklendiği yönünde. gene fiatını artırmakta ısrarlı olan meloya bir dönüş olma ihtimali yüksek...

Olmalıydı

Erhan wellington için söyledikleri %100 tutar . Gelirse pürüzler giderildi geldi . Gelmezse pürüz vardı gelmedi .

Önemli olan 200 bin degilki.. 4 yillik kontrat :asd:

2+1'den fazlasi hata olur. Ve bizimkilerde bunu teklif etmistir zaten. 3 yil bile cok fazla, 2 yil +1y opsiyonlu ideal.

Fenerliler bile sevinecek bu transfere, yakin cevremdeki fenerliler melo'nun m'si etmez diyorlar wellington icin.

Bi tane oyuncu vardı ilk sezon melo alınmadan onunla ilgileniyoduk hatta Anderlecht sitesinden açıklamıştı

adını hatırlayan var mı varsa bana da hatırlatsın lütfen

4.ön liberoyu kim uydurduysa iyi espri yapmis. adam denilsonla birlikte orta sahada banko oyuncusu, ama sürekli sakatlaniyor ve iki tane ciddi sakatligi var, onu gectim kimsenin tanimadigi bir adami bu takimda görmek istemiyorum, melo tuttu iste daha neyin beklemesi bu..

Banko degil, Caio, Denilson ve Maicondan sonra 4.tercih. Son macta Caio sağ bekte basladi, Douglas yoktu. Caio ilk tercih, 19 yasinda. Wellington ve Denilson 2lisİ Coppa Libertadoreste birlikte oynadi, Sao Paolo tarihinin en kötü kupasini gecirdi. Ligde yedekti, son maclarda diğer oyuncularin sakatliklari nedeniyle ilk11 basliyordu. Fakat Sao Paolo coğu macta farkli sistemlerle oynuyor. Jadsonda orta göbekte oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt