Cevap: Transfer Nöbeti
ben melonun istikrarinda kötü birsey goremiyorum adam 2 yilin 1,5 yilini mukemmel gecirdi,yarim sezon kotu olmasinin sebebi biziz.adami 3 ay gec kampa sokarsan oyle olur.meloda teknik var,fizik var,kondisyon va.kafa topu alir,calim atar,70 metreye adrese teslim pas atar,pres yapar.defansta stoper gibi oynar.yok yok adamda daha ne olsun
Hepsine Ok ama koyu kısım sıkıntılı ,
oyuncuyu geç transfer etmek zaten bir yanlış isim kim olursa olsun , ama bu futbolcuda profesyonel hemde juvenin sözleşmeli oyuncusu , takımla antrenmana çıkarılmaması doğal ama klüp bir antrenör eşliğinde gereken çalışmaları yaptırtmak zorunda tabiki oyuncu isterse ,
Melo iyi hoş ama tatil dönemi ile bize katıldığı dönem arasında antrenmanlarını aksatmasaydı ve profesyonelce çalışmalarına devam etseydi sezonun yarısından fazlasını çöpe atarmıydı ,
biz transfer konusunda ne kadar hatalı isek Meloda profesyonellik konusunda o kadar sıkıntılı ,
zaten bu kadar kaliteli bir oyuncu olupta ciddi hiçbir talibinin çıkmamasıda bu yüzden değil mi ,
bakın Juveye fiorentinadaki çok iyi performansın üzerine aldılar hemde eşşek yükü paraya ama ellerinde patladı ,
bize kiraladıkları ilk sene adamın performansını gördüler ,
sezon sonu yine istemediler ,
ikinci sene ŞL seviyesinde özellikle birkaç maçtada gördüler ,
düşünün biz birebir aynı konumda bir oyuncuyu kiraya verip böyle performans görsek daha sezonu tamamlamadan almaya çalışırız ,
ama işte bu adamlar yani Juve almıyor , üst seviye ve top seviyedeki takımlar bakmıyor dahi ,
futbolculuğu çok iyi olduğu halde ,
eğer Galatasaray bu kadar gelgit yaşıyorsa da kızmamak lazım Melo kolay kolay güvenilip yola çıkılacak oyuncu değil ,
ben şahsen Melo neden alınmadı diye değil benzer kalibrede bir adam neden hala alınmış değil ona kızıyorum ,