Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben melonun istikrarinda kötü birsey goremiyorum adam 2 yilin 1,5 yilini mukemmel gecirdi,yarim sezon kotu olmasinin sebebi biziz.adami 3 ay gec kampa sokarsan oyle olur.meloda teknik var,fizik var,kondisyon va.kafa topu alir,calim atar,70 metreye adrese teslim pas atar,pres yapar.defansta stoper gibi oynar.yok yok adamda daha ne olsun

Hepsine Ok ama koyu kısım sıkıntılı ,

oyuncuyu geç transfer etmek zaten bir yanlış isim kim olursa olsun , ama bu futbolcuda profesyonel hemde juvenin sözleşmeli oyuncusu , takımla antrenmana çıkarılmaması doğal ama klüp bir antrenör eşliğinde gereken çalışmaları yaptırtmak zorunda tabiki oyuncu isterse ,

Melo iyi hoş ama tatil dönemi ile bize katıldığı dönem arasında antrenmanlarını aksatmasaydı ve profesyonelce çalışmalarına devam etseydi sezonun yarısından fazlasını çöpe atarmıydı ,

biz transfer konusunda ne kadar hatalı isek Meloda profesyonellik konusunda o kadar sıkıntılı ,

zaten bu kadar kaliteli bir oyuncu olupta ciddi hiçbir talibinin çıkmamasıda bu yüzden değil mi ,

bakın Juveye fiorentinadaki çok iyi performansın üzerine aldılar hemde eşşek yükü paraya ama ellerinde patladı ,

bize kiraladıkları ilk sene adamın performansını gördüler ,

sezon sonu yine istemediler ,

ikinci sene ŞL seviyesinde özellikle birkaç maçtada gördüler ,

düşünün biz birebir aynı konumda bir oyuncuyu kiraya verip böyle performans görsek daha sezonu tamamlamadan almaya çalışırız ,

ama işte bu adamlar yani Juve almıyor , üst seviye ve top seviyedeki takımlar bakmıyor dahi ,

futbolculuğu çok iyi olduğu halde ,

eğer Galatasaray bu kadar gelgit yaşıyorsa da kızmamak lazım Melo kolay kolay güvenilip yola çıkılacak oyuncu değil ,

ben şahsen Melo neden alınmadı diye değil benzer kalibrede bir adam neden hala alınmış değil ona kızıyorum ,

İbre Melo'ya döndü muhabbeti nerden çıktı? Welo'dan neden vazgeçildi? Bilgisi olan aktarabilir mi?
weloyla ilgilendiğimiz felan yoktuki zaten ********************* gaztesinin sallama haberiyle herkes gaza geldi burda yönetimin tek hedefi melo açıkça belli adam hiç bir yere imza atmmaış belliki juveye oyun oynuyorlar gs ile melo anlaşmış sırf juve fiat düşürsun diye sallama haber yaptıryorlar ********************* ya herkeste yiyor

Ekli dosyalar

• 1000789_4636555166912_715649373_n.webp
    1000789_4636555166912_715649373_n.webp
    47 KB · Görüntüleme: 78

Hepsine Ok ama koyu kısım sıkıntılı ,

oyuncuyu geç transfer etmek zaten bir yanlış isim kim olursa olsun , ama bu futbolcuda profesyonel hemde juvenin sözleşmeli oyuncusu , takımla antrenmana çıkarılmaması doğal ama klüp bir antrenör eşliğinde gereken çalışmaları yaptırtmak zorunda tabiki oyuncu isterse ,

Melo iyi hoş ama tatil dönemi ile bize katıldığı dönem arasında antrenmanlarını aksatmasaydı ve profesyonelce çalışmalarına devam etseydi sezonun yarısından fazlasını çöpe atarmıydı ,

biz transfer konusunda ne kadar hatalı isek Meloda profesyonellik konusunda o kadar sıkıntılı ,

zaten bu kadar kaliteli bir oyuncu olupta ciddi hiçbir talibinin çıkmamasıda bu yüzden değil mi ,

bakın Juveye fiorentinadaki çok iyi performansın üzerine aldılar hemde eşşek yükü paraya ama ellerinde patladı ,

bize kiraladıkları ilk sene adamın performansını gördüler ,

sezon sonu yine istemediler ,

ikinci sene ŞL seviyesinde özellikle birkaç maçtada gördüler ,

düşünün biz birebir aynı konumda bir oyuncuyu kiraya verip böyle performans görsek daha sezonu tamamlamadan almaya çalışırız ,

ama işte bu adamlar yani Juve almıyor , üst seviye ve top seviyedeki takımlar bakmıyor dahi ,

futbolculuğu çok iyi olduğu halde ,

eğer Galatasaray bu kadar gelgit yaşıyorsa da kızmamak lazım Melo kolay kolay güvenilip yola çıkılacak oyuncu değil ,

ben şahsen Melo neden alınmadı diye değil benzer kalibrede bir adam neden hala alınmış değil ona kızıyorum ,
antreman yapmakla mac yapmak ayni seylermi,sneijder 4-5 ay mac yapmadi ama duzenli olarak antremanini yapti hemde takimla beraber yani oyle takimdan ayri kondisyonerler degil,ama ne oldu sneijder bize geldiginde full antremanli oldugu halde kondisyonu yerlerde surunuyodu.lig sonuna dogru anca toparlamaya baslamisti.melo juvede antreman yapmis olsaydi bile yine ayni eksikligi yasayacakti.sonucta hazirlik kampi,hazirlik maclari ve ayrica ligde3-4 hafta ilk maclara bile yetisemedi

#direnwelo

"Beni, maç seyretmem için değil,

güzel maç seyrettirmem için başkan seçtiler."

ÜNAL AYSAL

Burakın kı.ından ter çıkmış dayanıyor. drogba patinaj çekerken, S14 azimle i.iyor, ve elmo ile c28 hepsi bu kadar mı der gibi.

bir sey demeyecekdim ben aslinda ama resimde drogba bayilacak her an gibi :D burakda farksiz yani :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt