Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forvet icin Umut´tan iyi alternatif bulunmaz Türkiye´de. Yarim sezonda neredeyse 15 gol atmisti adam. Sonra oynamadi zaten.

Insallah dogrudur ve bugün aciklanir artik 2 transfer. Biktik, usandik.

Aziz Üstel Umut haberini radyospor'dan görmüş, onların kaynağı da milliyet :)

Geçen gün de Nani'yi getirmişti sanırım...

Fikret Orman'da çilek alacağım demiş.:Z3: Biraz yaratıcı olun ya.:o

Şuan ön libero ve Drogba yerine oynatabileceğin genç iyi bir oyuncu şart takıma. Çok fazla yabancı sıkıntısı yaşıyoruz özellikle savunmada.:SS::SS:

Umut alınırsa başka forvet almasalar da olur.Zorunlu durumlarda Kazım'da forvet olarak kullanılabilir.

Ayrıca Drogba'nın olmadığı veya sonradan çıktığı bir maçta Burak tek forvet olarak oynasın.

4-2-3-1'de Burak'ın tek forvet , arkasında Sneijder'in oynadığı maçta(Gençlerbirliği maçıydı galiba) çok iyi oynamıştık.Yenilmiştik sanırım :D ama olsun.:asd:

aziz üstel atmasyoncunun tekidir asla inanmam

Aziz Üsteli biri durdursun beyler sallamaya başladı yine... Bu arada kuşların tahkim kararı yarın mı belli olacak

ben like ı oylesine veriyorum

Bu mesajın sahibi olan baki özden in son mesajlarına bir göz attım ne kadar objektif olabildiğini anlamak için.

Bir tanesini görünce kararımı verdim. Weloyu 3x5 metrelik alandan ( yani bir yatak odası kadar bile değil ) çıkmadan oynayan birisi olarak değerlendirip beğenmeyen Baki özden yönetimin de transferi melocuların istediği şekilde yapmaya mecbur kaldılar şeklinde bir yorumda bulunmuş..

Şimdi burak Sarıgöz Kardeşim: bir kere buraya koyduğun Caps taki referansın kesinlile güvenilir değil. hem tarafsız değil , hemde ben düşünce şeklini anlayamadım..

Sana bir dost tavsiyesi burası sanal bir dünya sözler sahiplarini temsil eder ve onlar kadar değer taşırlar. sözlerinizdeki referanslarınızın sağlamlığına dikkat ederseniz gerçek hayatta zararda görmekten kurtulursunuz. (Bu konuda daha fazla konuşmak da zarar)

Başka bir konu da; eleştirmek için dahi alıntı yaptığın mesajlarıma LİKE vermenden bir anlam çıkartamadım ben. Like verdiysen neden alıntı yapıp eleştiriyosun, yada eleştirmek ihtiyacı hissedecek kadar olumsuz bulduysan da neden lke veriyosun.

istikrarlı olmak iyidir.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt