Bu mesajın sahibi olan baki özden in son mesajlarına bir göz attım ne kadar objektif olabildiğini anlamak için.
Bir tanesini görünce kararımı verdim. Weloyu 3x5 metrelik alandan ( yani bir yatak odası kadar bile değil ) çıkmadan oynayan birisi olarak değerlendirip beğenmeyen Baki özden yönetimin de transferi melocuların istediği şekilde yapmaya mecbur kaldılar şeklinde bir yorumda bulunmuş..
Şimdi burak Sarıgöz Kardeşim: bir kere buraya koyduğun Caps taki referansın kesinlile güvenilir değil. hem tarafsız değil , hemde ben düşünce şeklini anlayamadım..
Sana bir dost tavsiyesi burası sanal bir dünya sözler sahiplarini temsil eder ve onlar kadar değer taşırlar. sözlerinizdeki referanslarınızın sağlamlığına dikkat ederseniz gerçek hayatta zararda görmekten kurtulursunuz. (Bu konuda daha fazla konuşmak da zarar)
Başka bir konu da; eleştirmek için dahi alıntı yaptığın mesajlarıma LİKE vermenden bir anlam çıkartamadım ben. Like verdiysen neden alıntı yapıp eleştiriyosun, yada eleştirmek ihtiyacı hissedecek kadar olumsuz bulduysan da neden lke veriyosun.
istikrarlı olmak iyidir.
Selamlar