Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben bazılarının meloyu galatasarayın önüne geçer gibi desteklediğini birkez daha gördüm.ben böyle kişiler gibi welo welo diye tutturmuyorum yalnız.galatasarayı,ekonomisini düşünüyorum şaklaban iki üç çocuğa şirinlik yapan adamı değil.

galatasaray ekonomisini gelirlerini düşünüyorsan

melo dememiz normal düşün az.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

şu meloya atıp tutuyorlarya burda yok yatıyomuş sahada galatasaray için canını dişine takan şampiyonluk maçından sonra kameraların karşısında ağlayan melo değilmiydi çok nankörüz cidden

ozaman almayalım meloyu baksana bizden başka isteyen yokmuş hatta transferleri artık bu mantığa göre yapalım welingtonu almak için butun avrupa sıradaymış adını bileen varmıydı burda 1 hafta önce bu oyuncunun

2 ağir 6 aylik sakatliktan sonra Avrupada kimse Wellingtonu ilk11de düsünmez ki. Adam eski seviyesinin yüzde 50sine bile ulasamadi. Shakhar alsa bile, yedekten baslayip, ilerleyen yillarda ilk11e yavas yavas monte etmeye calisacak.

İnter zaten Nainggolan varken Wellingtonu hayatta almaz, Mazarri Nainggolani istiyor.

Ünal Aysal´in tepkileri üzerinden cekme hamlesi olarak degerlendirilebilir tabiki bu aciklama, ama Fatih Terim buna izin verir mi sizce?

Zaten böyle seylerden rahatsiz oldugunu bir cok kere aciklamisti. Simdi Welo´yu alacagi varsa da almaz diye düsünüyorum.

Ayrica Ünal Aysal Terim´i kullanarak risk almaz diye düsünüyorum. Terim herhangi biri degil. Bunu bilmesi lazim.

Aciklamasinin taktik veya yalan olduguna inanmak haddim degil. Sanmiyorum acikcasi. Insallah Melo aciklanir.

O ağladı o zaman melo ölene kadar kalmalı.neyse millet kafayı meloyla yemiş.Takımdan çok melouyu düşünüyorlar.Neyse size iyi melolar.

formaya bu yıl ya şeju ya melo yada selcuk yazdırcam

Ben bazılarının meloyu galatasarayın önüne geçer gibi desteklediğini birkez daha gördüm.ben böyle kişiler gibi welo welo diye tutturmuyorum yalnız.galatasarayı,ekonomisini düşünüyorum şaklaban iki üç çocuğa şirinlik yapan adamı değil.

taraftar aptal değildir. herkesin niyetini bilir. melonunda. ben de yetenek yok. topcu olamam. eğer galatasaray forması ile sahada olursam, ölümüne oynarım. hırsı gorursun. savası gorursun. biz bunu meloda gorduk. savassaysdık onun gibi savasırdık. bu yuzden seviyoruz onu

O ağladı o zaman melo ölene kadar kalmalı.neyse millet kafayı meloyla yemiş.Takımdan çok melouyu düşünüyorlar.Neyse size iyi melolar.
önce barosla başladılar seningibiler sonra elmander şimdi melo seneyede selçukla burağı gödnerir senin zihniyettekiler

Son açıklamadan sonra Melo hayırlı olsun diyebiliriz.

Gençlerbirliği kalecisi Ramazan Köse yi almışız hayırlı oldun

önce barosla başladılar seningibiler sonra elmander şimdi melo seneyede selçukla burağı gödnerir senin zihniyettekiler

insanların fikirlerine saygı duymak zorundasın. duymuyorsan cevap vermez, görmezden gelirsin. Meloyu isteyenin yorumlarını beğenip, istemeyene laf atmakla olmuyor bu işler. Herkesin belirli bir düşüncesi ve mantıklı bir açıklaması vardır.

taraftar aptal değildir. herkesin niyetini bilir. melonunda. ben de yetenek yok. topcu olamam. eğer galatasaray forması ile sahada olursam, ölümüne oynarım. hırsı gorursun. savası gorursun. biz bunu meloda gorduk. savassaysdık onun gibi savasırdık. bu yuzden seviyoruz onu
aynen renktaş ben her maça gidiyorum inanın sahada onun gibi kalpten oynayan çok oyuncu yok adam herşeyi yapıyor yok çok para alıyormuşta geçiniz, snejder drogba nerdeyse 2 misli kazanıyor riera bile 3.2 milyon euro alıyor şaka gibi resmen hersene birine takıyor bazıları

bu yıl %90 erman ve kazım 30 maç oynar sonrada girerek

s.a. iyi ramazanlar bana ramazandan degil TRANSFERDEN BAHSEDIN PLS :lol:

erman chedjou kazım

hepsini izlemek istiyorum seviyorum :D

Surada demagoji yapmayin arkadasim. İzlemediğiniz adami istemeyin. Haberin var mi Wellingtonun 2 tane 6 aylik ağir sakatlik yasadiği ve eski Wellingtonun yüzde 50si bile olmadiğini. Tabiki yok, sakatlik öncesi bir kac utube videosunu izleyipte, gelsin istiyorsunuz.

Melo gelmezse, alinacak oyuncu Wellington mudur? En birincil ihtiyac diyoruz, Capoue, Wanyama gibi isimler var. Kendilerini en yüksek seviyede kanitlamis isimler. Eğer Wellingtonu alirlarsa, Clde basari falan demesinler.

insanların fikirlerine saygı duymak zorundasın. duymuyorsan cevap vermez, görmezden gelirsin. Meloyu isteyenin yorumlarını beğenip, istemeyene laf atmakla olmuyor bu işler. Herkesin belirli bir düşüncesi ve mantıklı bir açıklaması vardır.
arkadaşın avukatı felansın heralde kendi bana istediği cevabı verebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt