Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal´in tepkileri üzerinden cekme hamlesi olarak degerlendirilebilir tabiki bu aciklama, ama Fatih Terim buna izin verir mi sizce?

Zaten böyle seylerden rahatsiz oldugunu bir cok kere aciklamisti. Simdi Welo´yu alacagi varsa da almaz diye düsünüyorum.

Ayrica Ünal Aysal Terim´i kullanarak risk almaz diye düsünüyorum. Terim herhangi biri degil. Bunu bilmesi lazim.

Aciklamasinin taktik veya yalan olduguna inanmak haddim degil. Sanmiyorum acikcasi. Insallah Melo aciklanir.

Onur Abi koca yönetimi değiştirmiş Ünal Aysal,Fatih Terim'le de uğraşır bence.

gstvde cetincali muhtesem konusuyor

arkadaşın avukatı felansın heralde kendi bana istediği cevabı verebilir

Kimsenin avukatı değilim. iğneleyici konuşuyorsun. Senin düşüncen de bana ters geliyor. Bende sana, senin diğer arkadaşa verdiğin tepkiyi mi vermeliyim ?

Biz Chedjouyu neden aldik, hic anlamadim. Sao Paolonun 4.tercih stoperi Reinaldoyu satin alma opsiyonula kiralardik. Genc ve maaliyeti düsük. Yildiz adayi. Belki tutardi.

önce barosla başladılar seningibiler sonra elmander şimdi melo seneyede selçukla burağı gödnerir senin zihniyettekiler

Baros'u çok geç gönderebildik, bir dünya paramız çöpe gitti o yüzden. Elmander'i keşke geçen sene talibi varken sattırabilseydik yetmedi yine gidiyor paralarımız boşa. Bu sene de keşke Melo'nun gelmesini engelleyebilsek...

Selçuk'la Burak konusuna gelince şuan oynadıkları futbolla önümüzdeki 5 sene daha gitmelerini istemeyiz ama formları düşer takıma fayda vermeyi bırakırlarsa evet o zaman onlar da gitsin isteriz.

Mantıklı taraftar bunu ister çünkü, takımda kim iyi oynuyorsa kalsın, kötü oynayan işe yaramayan adamlar gitsin ister. Melo benim takımımı ligin ilk yarısında 10 kişi oynattı. 2. yarısında gitti abuk subuk cezalarla takımımı yine eksik bıraktı e ne anladım ben bu işten? Senede 2-3 maç iyi oynayacak diye oyuncu alıyorsak Quaresma'yı alalım, daha fazla maça damga vurur.

Kimsenin avukatı değilim. iğneleyici konuşuyorsun. Senin düşüncen de bana ters geliyor. Bende sana, senin diğer arkadaşa verdiğin tepkiyi mi vermeliyim ?
burası özgur bir ortam istediğini yazabilirsin benle ilgili istersen futboldan anlamıyon boş konuşuyon de ben alınmam senin düşüncendir saygı duyarım benim için sorunyok sonuçta herkesin kendi düşüncesi var

önce barosla başladılar seningibiler sonra elmander şimdi melo seneyede selçukla burağı gödnerir senin zihniyettekiler

meloyu bu kişilerle bir tutmak diğerlerine ayıptır.Çoğu kişi performansınıdan dolayı değil ağlıyor taraftarı gaza getiriyor bizden biri diye durmasını savunuyor yazılanlardan gözüküyor.ve bu kişiler galatasarayı düşündüğünü savunuyorlar.Performansının da güvenilecek yanı yok ondan bu dala tutunuyorlar herhalde.Geçen sene yaptığı kritik hataları burda liste yaparım eğer düzeyli tartışma yapacak kişiler varsa.Bunların yarısını dany yaptı diye danyi asmadıkları kaldı aynı kişilerin ama meloya laf yok.GEç geldi gelmeden önce barbekü partileri yaptı gezdi tozdu ama o melo gerisi önemli değil.Yönetimin suçu geç aldı.Galatasarayın yılda 4milyon eurosunu meloya verilmesine vicdanınız el veriyorsa buyrun melo diye sayıklayın.

Baros'u çok geç gönderebildik, bir dünya paramız çöpe gitti o yüzden. Elmander'i keşke geçen sene talibi varken sattırabilseydik yetmedi yine gidiyor paralarımız boşa. Bu sene de keşke Melo'nun gelmesini engelleyebilsek...

Selçuk'la Burak konusuna gelince şuan oynadıkları futbolla önümüzdeki 5 sene daha gitmelerini istemeyiz ama formları düşer takıma fayda vermeyi bırakırlarsa evet o zaman onlar da gitsin isteriz.

Mantıklı taraftar bunu ister çünkü, takımda kim iyi oynuyorsa kalsın, kötü oynayan işe yaramayan adamlar gitsin ister. Melo benim takımımı ligin ilk yarısında 10 kişi oynattı. 2. yarısında gitti abuk subuk cezalarla takımımı yine eksik bıraktı e ne anladım ben bu işten? Senede 2-3 maç iyi oynayacak diye oyuncu alıyorsak Quaresma'yı alalım, daha fazla maça damga vurur.

Anlamadiğin nokta, sorun Melo degil. Sorun Wellington. Ligin acik ara en iyi ortasaha 2lisi, takimin kalbi, herseyi Melo ve Selcuk 2lisini madem bozuyorsun, kalitesini ispatlamis, en yüksek seviyede kendini kanitlamis birisini al. Capoueyi al, Wanyamayi al. 2 tane 6 aylik sakatlik yasamis, eski Wellingtonun yüzde 50sine bile erisememis, Wellington gibi bir kumari oynama.

Bir de yildiz adayi diyorlar, sakatliklardan önce öyleydi, fakat sakatliklardan sonra Wellingtondan yildiz adayi falan olmaz.

söylediklerine baros haric hiç birine katılmıyorum melo 2 senedir mukemmel oynuyor 10 kişi değil takımı 12 kişi oynatıyor keşke onun gibi 1,2 oyuncumuz daha olsa

Onur Abi koca yönetimi değiştirmiş Ünal Aysal,Fatih Terim'le de uğraşır bence.

Yok inanmiyorum buna. Galatasaray taraftari cok farkli. Digerlerine benzemez. Fatih Terim´in yeri herzaman cok farkli.

Ugrasip ne yapacak? Ünal Aysal yavas yavas efsane Baskan statüsüne dogru yürüyorsa, Terim´in basarisinin önemi fazla.

Gönderip Tulun´un kankasi Gerets´i mi getirecek? CL´yi mi alacak böyle? Inanmam yani.

Baskanin aciklamasinin taktik olduguna da inanmak istemiyorum, cünkü Terim bozar bu oyunu. Almaz Wellington´u.

Neden ihale Terim´e kalsin ki ya?

Anlamadiğin nokta, sorun Melo degil. Sorun Wellington. Ligin acik ara en iyi ortasaha 2lisi, takimin kalbi, herseyi Melo ve Selcuk 2lisini madem bozuyorsun, kalitesini ispatlamis, en yüksek seviyede kendini kanitlamis birisini al. Capoueyi al, Wanyamayi al. 2 tane 6 aylik sakatlik yasamis, eski Wellingtonun yüzde 50sine bile erisememis, Wellington gibi bir kumari oynama.

Bir de yildiz adayi diyorlar, sakatliklardan önce öyleydi, fakat sakatliklardan sonra Wellingtondan yildiz adayi falan olmaz.

yok abi taktılar bi kere adamın biri dün melo paneltı kaçırdı dedi la:trollface:

tff ye iyi saydırdı yabancı sınırlamasından dolayı

Yok inanmiyorum buna. Galatasaray taraftari cok farkli. Digerlerine benzemez. Fatih Terim´in yeri herzaman cok farkli.

Ugrasip ne yapacak? Ünal Aysal yavas yavas efsane Baskan statüsüne dogru yürüyorsa, Terim´in basarisinin önemi fazla.

Gönderip Tulun´un kankasi Gerets´i mi getirecek? CL´yi mi alacak böyle? Inanmam yani.

Baskanin aciklamasinin taktik olduguna da inanmak istemiyorum, cünkü Terim bozar bu oyunu. Almaz Wellington´u.

Neden ihale Terim´e kalsin ki ya?

Ben uğraşır dedim indirir demedim zaten ama aralarında sorun olduğu kesin.Fatih Terim boşuna atar yapmadı Kasımpaşa maçı sonrası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt