Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mikhitaryan icin yapilacak tek elestiri, oynadiği bölge itibariyle yeterince yaratici olmadiğidir. Onun disinda komple bir oyuncu. Savunmasida üst düzeydir.

Mikhitaryan geçen sezonun en formda oyuncularından şüphesiz. Dortmund'un transfer yapısını çok beğeniyorum, cuk oturacak bi transfer.

ben az kacar kavga etmeyin sakin, Ramazan in 1. gunu :)

Oha. Fener ve beşiktaş men edildi. Onlar bu durumdayken avrupaya gidemezsek zaten yazıklar olsun bize. PTT 1. lige atsınlar bizi.

sorun burdan kaynaklaniyor zaten. bizim en ciddi rakibimiz bjk dir bu sene sampionlar ligi icin. adamlar türkiye ligi icin iyi kadro kurdu bide avrupada da yoklar bu sene. fener önümüzde bititrse umrumuzda olmaz sampionlar ligi konusunda cünkü dedigin gibi seneye de gidemezler. ama bjk bu sene ile cezasini cekmis oluyor.

başkanın açıklamalarına göre transfer için en erken cumaya kadar dağılabiliriz o da zaten bizde olan melo ve umut için. çok sıkıcı bu transfer dönemi bari lig başlasada drogbabayı izlesek. bu arada DROGBA GALATASARAY'DA... çok şükür

@Hakan Delikanli

ben demistim ben bilmistim ben ilk söylemistim

birak bu isleri kocum

daha ne yazdigini bilmiyorsun süper duyumcu

Carlinhos ve Nani olayini hakan albayrak'in yazdigini ve bu yüzden de ceza aldigini biliyorsundur umarim. Ya yazdigimi ispatlarsin, ya karistirdim özür dilerim dersin yada bos herifin kim oldugu anlasilir. Sözünün arkasinda dur bakalim hadi.

Bu Ünal Başkan ancak çok az kimsenin sonuçlarını hesaplayabileceği kadar basit ama uzun vadeli hamleler ile, riskleri kolayca avantaja çevirebilecek kadar kurnaz Gerçekten...

212941_unal-aysal.jpg

Neden Şansölye ünvanına layık, başarılı bir işadamı olduğunu; bu hamlesinden daha iyi anladım. Anormal derecede büyük hamleler için muhteşem bir oyun kuruyor şu anda satranç tahtasında..:cool::cool::cool::cool::cool:

futboldan anlamadigida bir gercek ama bu hamleyi yapmak istemesi ile. (wellington konusu) :cool:

2011/2012 Beşiktaş-Kayserispor dakika 65 gol Furkan Özçal Ligtv.com.tr

2 oyuncuda bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt