Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iftar saatleri ne alemde millet?

ben bu yıl sneıjderı ızlemek ıstıyorum

gerısı faso fıso

bıde engın olabılır heyecan verıcı olarak

drogbayı yazmadım adam zaten gerekenı yaptı

Okay sadece bosuna masraf olur, Alpaslan Öztürk'ün bonservisi yokken mükemmel olurdu. Ceyhun Gülselam gibi yeteneksiz bir adam yerine süper olurdu. Sag bekte de oynayabiliyordu ama ati alan üsküdari gecti artik.

okay iyi futbolcu olacak bence dediğim gibi liege gibi bir takım bedavaya aldığı oyuncuya anında 2 milyon verilirse verir. bizim için de onlar için de iyi olur.

ben bu yıl sneıjderı ızlemek ıstıyorum

gerısı faso fıso

bıde engın olabılır heyecan verıcı olarak

drogbayı yazmadım adam zaten gerekenı yaptı

ERMAN ve AMRABAT'tan bu sene umutluyum. Ligde ERMAN cok is yapacak, icimde öyle bir his var.

Okay,Ceyhun'un yedeğiydi.Sadece yaşı avantaj Kayseri'nin peşinde koşmamıza gerek yok.Zaten çekilmişiz Türkfutbol'a göre.

amrabattan nasıl umutlusun ??

adamın oynacağı maç sayısı kaç olacak yahu...

Bunun rotasyonu, form durumu falan olacak bence Amrabat hala önemli bir oyuncu.

Muslera

Eboue Chedjou Semih Hakan

Melo Selcuk

Amrabat Sneijder Erman

Burogba

Bu sene ligde sunu görebiliriz, kanatlar degismeli oynayabilir. Amrabat'in sag kanatta is yapacagini düsünüyorum. Erman da oynayabilir iki kanatta.

Tek forvetli sistemi gözden cikaranlar var sanki. Reis veya Gökhan Zan oynayabilir Drogba oynayacaksa.

​

Muslera

Eboue Chedjou Semih Digne

G.İnler Selcuk

Amrabat Sneijder Arda

Burak YILMAZ​

G.Saray GPS Sport yöntemiyle, Oyuncularının nabızlarını ve koştukları mesafeleri ölçmek adına bu teknolojiyi kullanmayı başladı. GSTV

:yenieek:

futboldan anlamadigida bir gercek ama bu hamleyi yapmak istemesi ile. (wellington konusu) :cool:

Başkan 2 sene evvelki çömez değil artık futbolda..:cool:

Bu kadar zeki ve üstelikte akıllı olduğu düşünülürse; profesyoneller kadar olmasa da fikir sahibi olacak kadar bişeyleri öğrenmiş olması için 2 sene yeterde artar bile.. :yenieek:

Kapasite ve yetenek meselesi....:cool::cool::cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt