Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ve_melo_istanbulda_h111.jpg

melo birde bir yabanciyi gönderip onun yerine nani tarzinda bir oyuncu ondan sonra transfer kapatilabilir.

Beyler yeni kalktim

Melo icin okadar yazdik burda... sevindirici haber varmi twit mweet ?

Amkspor'a pek güvenmiyorum artık ama umarım bu sefer haklı çıkarlar : Son karar Melo! | ********************* Spor Gazetesi

Aslinda *********************'nin bazi haberleri iyidir, güvenebiliriz. Insanlar Farfan ve Wellington olayindan sonra güvenmez tabi ki ama Wellington konusunda hakli ciktilar aslinda. Baskan da dedi anlasilmis. E yönetim kulüp ve oyuncuyla anlasti diye ********************* kesin Galatasaray'da diye haber yapti dolaysiyla, aslinda mantikli. Ve eminim Farfan konusunda da anlasma vardi. 6+0+4 engel oldu.

Kabul ********************* genelde bir cok isim ortaya atiyor ama kesin verdikleri haberlerde kesin dogruluk payi vardir her zaman, en son örnek Wellington.

Tamam sana bişey sorcam Bizden kim 10 maç oynadı Selçuk dahil

mesela burak 10 maç oynamadan ligte 24, avrupa'da 8 gol attı. ayrıca muslera'da 10 maç oynamadan nasıl olduysa çoğu maça damgasını vurdu. he bir de selçuk var tabii.. adam sahada mal mal dolaştı hacı ama nasıl olduysa ortasaha'yı tek başına toparlamasını bilip asistlerine devam etti. umut bulut'u da es geçmeyelim 15-16 gol attı ama 10 maç oynamadan yaptı bunu yeteneksiz.

------------------------- muslera-----------------

eboue-------------semih------------chedjou-------------h.balta

----------------------------melo--------------------------

---------------------hamit-------------selçuk--------------

--------------------------sneıjder-------------------------

--------------------drogba------------burak

sanırım ilk 11 bu şekilde olacak gibi

------------------------- muslera-----------------

eboue-------------semih------------chedjou-------------h.balta

----------------------------melo--------------------------

---------------------hamit-------------selçuk--------------

--------------------------sneıjder-------------------------

--------------------drogba------------burak

sanırım ilk 11 bu şekilde olacak gibi

belli olmaz daha ,hele bi tff gitsin..

Ne güzel günlerdi. Nasil gururlanmistik, cosmustuk. Iste bu kadro bozulmayacak ve takviye edilecekti. O zaman CL basarisi gelecek.

O gün gercekten heyecandan ölecegimden korkmustum. Öyle bir heyecan cok uzun zamandir yasamamistim. Ne gündü be.

Nice basarilara

[video=youtube;xmCNVU4LH_I]https://www.youtube.com/watch?v=xmCNVU4LH_I[/video]

Aslinda *********************'nin bazi haberleri iyidir, güvenebiliriz. Insanlar Farfan ve Wellington olayindan sonra güvenmez tabi ki ama Wellington konusunda hakli ciktilar aslinda. Baskan da dedi anlasilmis. E yönetim kulüp ve oyuncuyla anlasti diye ********************* kesin Galatasaray'da diye haber yapti dolaysiyla, aslinda mantikli. Ve eminim Farfan konusunda da anlasma vardi. 6+0+4 engel oldu.

Kabul ********************* genelde bir cok isim ortaya atiyor ama kesin verdikleri haberlerde kesin dogruluk payi vardir her zaman, en son örnek Wellington.

Nani içinde 2 haftaya geliyor

Burak Fiorentina'da

gibi haberlerde yapmışlardı.:SS:

Fakat Fotomaç,Fanatik'ten daha iyiler her türlü , ona lafım yok.

Ne güzel günlerdi. Nasil gururlanmistik, cosmustuk. Iste bu kadro bozulmayacak ve takviye edilecekti. O zaman CL basarisi gelecek.

O gün gercekten heyecandan ölecegimden korkmustum. Öyle bir heyecan cok uzun zamandir yasamamistim. Ne gündü be.

Nice basarilara

[video=youtube;xmCNVU4LH_I]https://www.youtube.com/watch?v=xmCNVU4LH_I[/video]

bu kadroya yapılan takviye sadece chedjou ve erman.yetmez...solbek ve kanat şart.ligde trübünde oturtsak bile birilerini..

Ancak G.Saray taraftarı çok sevdikleri Melo ile ayrılığı kabul etmedi ve hem yönetim hem de Fatih Terim üzerinde büyük baskı kurdu.

Bu müthiş sevgiye kayıtsız kalamayan G.Saray Yönetimi, Melo ile temasa geçti

:cool:

[video=youtube;Tp7yRzuOy4w]https://www.youtube.com/watch?v=Tp7yRzuOy4w[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt