Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Cevap: Transfer Nöbeti
Melo işi tamam diyorlar.
Melo işi tamam diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 8 maç iyi oynadı.
anlatamassın değmez boş verTamam sana bişey sorcam Bizden kim 10 maç oynadı Selçuk dahil
bu haber nerde yazmis . Gazetesinde , twiter hesaplarinda yok da onun icin
Amkspor'a pek güvenmiyorum artık ama umarım bu sefer haklı çıkarlar : Son karar Melo! | ********************* Spor Gazetesi
Tamam sana bişey sorcam Bizden kim 10 maç oynadı Selçuk dahil
------------------------- muslera-----------------
eboue-------------semih------------chedjou-------------h.balta
----------------------------melo--------------------------
---------------------hamit-------------selçuk--------------
--------------------------sneıjder-------------------------
--------------------drogba------------burak
sanırım ilk 11 bu şekilde olacak gibi
anlatamassın değmez boş ver
Aslinda *********************'nin bazi haberleri iyidir, güvenebiliriz. Insanlar Farfan ve Wellington olayindan sonra güvenmez tabi ki ama Wellington konusunda hakli ciktilar aslinda. Baskan da dedi anlasilmis. E yönetim kulüp ve oyuncuyla anlasti diye ********************* kesin Galatasaray'da diye haber yapti dolaysiyla, aslinda mantikli. Ve eminim Farfan konusunda da anlasma vardi. 6+0+4 engel oldu.
Kabul ********************* genelde bir cok isim ortaya atiyor ama kesin verdikleri haberlerde kesin dogruluk payi vardir her zaman, en son örnek Wellington.
Ne güzel günlerdi. Nasil gururlanmistik, cosmustuk. Iste bu kadro bozulmayacak ve takviye edilecekti. O zaman CL basarisi gelecek.
O gün gercekten heyecandan ölecegimden korkmustum. Öyle bir heyecan cok uzun zamandir yasamamistim. Ne gündü be.
Nice basarilara
[video=youtube;xmCNVU4LH_I]https://www.youtube.com/watch?v=xmCNVU4LH_I[/video]
Ancak G.Saray taraftarı çok sevdikleri Melo ile ayrılığı kabul etmedi ve hem yönetim hem de Fatih Terim üzerinde büyük baskı kurdu.
Bu müthiş sevgiye kayıtsız kalamayan G.Saray Yönetimi, Melo ile temasa geçti
bu kadroya yapılan takviye sadece chedjou ve erman.yetmez...solbek ve kanat şart.ligde trübünde oturtsak bile birilerini..