Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim’in, Ceyhun Gülselam’ı bonservisiyle almak isteyen Kayserispor’a olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı.[h=2]Tecrübeli hocanın, milli oyuncuyaorta sahada daha çok şans tanımayı planladığı belirlendi.[/h]

Fatih Terim’in, Ceyhun Gülselam’ı bonservisiyle almak isteyen Kayserispor’a olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı.Tecrübeli hocanın, milli oyuncuyaorta sahada daha çok şans tanımayı planladığı belirlendi.

ceyhun da baya gelişim var geçen sene kayserideki asistlerini izledim şok oldum ne klas paslardı öyle

Bir yerli solbek transferi yapılacaktır. Ziya-Atila olabilir. Ama yerli stoper transferi olacağını düşünmüyorum gerekirse hakan balta kullanılır orada.

Cevap: Muslera Barca'ya, Sanchez Cimboma..

Müthiş bir senaryo dur biraz düşünüm yaw heee heeee:b5::b5:

sabri de çizgi oyuncusu değil adam daha orta yapamıyor.

sabriyi sabah aksam dövesim geliyor bundan dolayi. ya insan bu zamana kadar nasil bunu ögrenemez Galatasaray gibi takiminda oynarken :SS:

orta yapmasini bir ögrenseydi muthis bir oyuncu olurdu sabri ama yok yok yok........:sad007:

Bir zamanlar hem Hakan Ünsal hem de Ergün vardı.

Şimdi pili bitmiş Balta'ya mecburuz :(

Cevap: Muslera Barca'ya, Sanchez Cimboma..

kusura bakma ama fatih hoca muslerayı satıp kaleyi aykutla ramazana emanet edecek kadar futbol cahili değil.

Fatih Terim’in, Ceyhun Gülselam’ı bonservisiyle almak isteyen Kayserispor’a olumsuz yanıt verdiği ortaya çıktı.[h=2]Tecrübeli hocanın, milli oyuncuyaorta sahada daha çok şans tanımayı planladığı belirlendi.[/h]

ceyhun bize lazım çünkü melo sakatlansa veya cezalı olsa onun yerine oynayacak o özellikte oyuncumuz sadece ceyhun var

elbette ceyhun melo nun %25 i kadar oynayabilir ama yinede defansif orta saha özellikli başka oyuncumu yok

İngiltere Milli Takımı için 110 milyon pounda yaptırılan ve ilk kez Galatasaray ile beraber bir futbol takımına açılan St. George’s Park’ta çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılarda hazırlıklar kıran kırana geçiyor. Cim-Bom’un dün sabahki antrenmanın tamamı basına açılırken Engin Baytar sakatlık yaşadı. Eboue ile girdiği ikili mücadelede darbe alan Engin, antrenmanı yarıda bıraktı.

alt yapidan bir tane sol bek cikmazmi arkadas deli olmamak elde degil,ne ise yarar o alt yapi

bu sene sneijder drogba engin yeni transfer gibi olacak olmalıda zaten ayrıca ermanı her ne kadar istemesemde sanki bana iş yapacak gibi geliyor ayrıca kazımdanda çıkış bekliyorum hamitten kurtaracak inşallah bizi ermanda emre çolaktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt