Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 1.051
Cevap: Transfer Nöbeti
Sandalyeden düstüm
[GG][/GG]![]()
Sandalyeden düstüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[GG][/GG]![]()
Sandalyeden düstüm
acaba muslera-barca olayları gerçekleşecek mi de biz Ramazan'ı alıyoruz diye düşünmeden edemiyorum
acaba muslera-barca olayları gerçekleşecek mi de biz Ramazan'ı alıyoruz diye düşünmeden edemiyorum
I.Akin
Mehmet Yildiz
Serdar Kulbilge
Korcan Celikay
Turgut Sahin
Orhan Sam
Fenerbahçe bu futbolculari götürmüs savunmaya..
Umarim bunlar'da men yer I.Akin gibi..
Hangi akla hizmet bunlar Feneri savunmaya gidiyor, nekadar para bayildi bunlara Allah bilir AY
I.Akin
Mehmet Yildiz
Serdar Kulbilge
Korcan Celikay
Turgut Sahin
Orhan Sam
Fenerbahçe bu futbolculari götürmüs savunmaya..
Umarim bunlar'da men yer I.Akin gibi..
Hangi akla hizmet bunlar Feneri savunmaya gidiyor, nekadar para bayildi bunlara Allah bilir AY
Orhan Şam daha yeni ayrıldı kendi oyuncularını mı şahit olarak götürmüşler...Oldu olacak Alex -Dia falan da gitsin yemin etsinler iyiyce inandırıcı olur..
Saat kac gibi gecirecek Uefa Tahkim kurulu bunlara?
Orhan Şam daha yeni ayrıldı kendi oyuncularını mı şahit olarak götürmüşler...Oldu olacak Alex -Dia falan da gitsin yemin etsinler iyiyce inandırıcı olur..