Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lua lua tek basına alıyodu macları zaten,cole ile tozu dumana katarlar,üstelik cole daha 29 yasındaymıs,bjk alsa sasırmazdım yeani

ya lua lua cok farklı bı oyuncu zaten dana gibi guclu bırebırde bel kırar.işin ilginc tarafı lua lua nın kardesıne teklıf yapmıs karabuk.Oda ıngıltere ıkıncı lıgınde oynuyormus.Onu cok merak ettım :) gelırse nasıl ıkılı olucaklar onu merak edıyorum.

kardeş yanlışın var juventusu kendi federasyonu küme düşürdü

ayrıca yunan takımlarını uefa nın kendisi düşürmedi yunan federasyonuna baskı yaptı ve onlara düşürttü

hatta yuna takımı volou takımının başkanına da ceza verdirdi o başkan aynı aziz gibi kuluple bağlantısını kesmedi uefa tekrar yunan federasyonuna baskı yaparak

o başkan kuluple bağlantısını kesmezse bütün takımlara ceza vereceğini söyledi
isin ozeti su,uefa düsür ulan dedigi zaman tff ye yok yapmiyorum diyemez,adami severler

lua lua ahmet ilhan shelton cole ...biri yedek kalabilir bunlardan:yenieek:

kardeş yanlışın var juventusu kendi federasyonu küme düşürdü

ayrıca yunan takımlarını uefa nın kendisi düşürmedi yunan federasyonuna baskı yaptı ve onlara düşürttü

hatta yuna takımı volou takımının başkanına da ceza verdirdi o başkan aynı aziz gibi kuluple bağlantısını kesmedi uefa tekrar yunan federasyonuna baskı yaparak

o başkan kuluple bağlantısını kesmezse bütün takımlara ceza vereceğini söyledi

yazdiklarimi biraz daha dikattli okusaydin yolatmislar kelimesini kunlandigimi anlamis olurdun :) tafsiye olayi uyguluyordu uefa ve federasyonlar bunlara genelikle uyuyordu ki baslarinda bizim gibi pislik icinde yüzen ülke gelene kadar. adamlar 25 mayisa bosuna bu yeni uygulamayi devreye sokmadi zaten. bu bize özel bir yeni kanun resmen :D

Gurur verici degilmi. uefa sif bizim icin yeni uygulama devreye sokuyor cünkü bizim tff in de bu pisligin icinde oldugunu biliyor ve onlari dinlemeyecegini biliyor resmen.

Beyler 10 sayfa yorum okudum. Fenerbahçenin düştüğü durumla dalga geçen arkadaşlar var. Düşene vurmak bize yakışmaz.

Şaka lan :D Gebersin y..şaklar....

isin ozeti su,uefa düsür ulan dedigi zaman tff ye yok yapmiyorum diyemez,adami severler

burada en büyük kalleşliği fenerbahçe ve aziz yıldırım yaptı adam gibi eksi puana razı olsalardı bu işler olmazdı nihat özdemir eksi puana sevindi ama aziz olmaz dedi nihat özdemir istifa etti sonra büyük baskı olunca geri döndü

şunuda ekleyim aziz yıldırım fenerbahçe kulübünde inanılmaz karanlık işler yaptı ve bunların oraya çıkmaması için ölür yine o koltuğu bırakmaz

yani fb yi küme düşürme çok zor ama eksi puana belki razı olurlar onuda uefa verirse değilse bizde onu yapacak güç yok

ne rivaymış be arkadaş faruk sürenden beri konuşup duruyolarda bi biz görmedik ne işe yaradığını

Riva can simitlerimizden bir tanesi ve kolay kolay da degerlendirilmez camiamiz tarafindan. yani satis gibi. zaten villa gibi proje üretip devamli maddi kazanc haline getirilen bir yer olmasini saglamk istiyor baskan orasini.

Şimdı bu federasyonun devrılme ıhtımalı yüzde kac ?

Bu ayın 17 sınde toplantı varmıs heralde klupler bırlıgı karar alsa federasyonu devırebılır mı ?

ırak basınına göre ali adnanla GALATASARAY,sevilla,arsenal ve katarın al gharafa takımı ilgileniyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt