- 16 Haziran 2010
- 208.827
- 162.488
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
PSG ile pazarlik devam ediyor
Kavani gitti mi biyere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavani gitti mi biyere
lua lua tek basına alıyodu macları zaten,cole ile tozu dumana katarlar,üstelik cole daha 29 yasındaymıs,bjk alsa sasırmazdım yeani
isin ozeti su,uefa düsür ulan dedigi zaman tff ye yok yapmiyorum diyemez,adami severlerkardeş yanlışın var juventusu kendi federasyonu küme düşürdü
ayrıca yunan takımlarını uefa nın kendisi düşürmedi yunan federasyonuna baskı yaptı ve onlara düşürttü
hatta yuna takımı volou takımının başkanına da ceza verdirdi o başkan aynı aziz gibi kuluple bağlantısını kesmedi uefa tekrar yunan federasyonuna baskı yaparak
o başkan kuluple bağlantısını kesmezse bütün takımlara ceza vereceğini söyledi
Kavani gitti mi biyere
fenerden recep niyazla beykanı da kiralamışlar..bizden furkan falan..yedek kulübeleri de iyi olacak:yenieek:
kardeş yanlışın var juventusu kendi federasyonu küme düşürdü
ayrıca yunan takımlarını uefa nın kendisi düşürmedi yunan federasyonuna baskı yaptı ve onlara düşürttü
hatta yuna takımı volou takımının başkanına da ceza verdirdi o başkan aynı aziz gibi kuluple bağlantısını kesmedi uefa tekrar yunan federasyonuna baskı yaparak
o başkan kuluple bağlantısını kesmezse bütün takımlara ceza vereceğini söyledi
Onlar direk 11 transferi ya.Ortsaha yı komple gonderdı karabuk.Hakan ozmert bırol kagan fılan.Fransdan bı defansıf ortasaha recep beykan furkan
anlaşamaz inş
Chelseaye gitsin
lua lua ahmet ilhan shelton cole ...biri yedek kalabilir bunlardan:yenieek:
recep forvet arkası,o fizikle zor oynar.beykan da forvet![]()
recep dogru o zor da.Beykan sola cık degılmı ydı ya
isin ozeti su,uefa düsür ulan dedigi zaman tff ye yok yapmiyorum diyemez,adami severler
ne rivaymış be arkadaş faruk sürenden beri konuşup duruyolarda bi biz görmedik ne işe yaradığını