Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burada en büyük kalleşliği fenerbahçe ve aziz yıldırım yaptı adam gibi eksi puana razı olsalardı bu işler olmazdı nihat özdemir eksi puana sevindi ama aziz olmaz dedi nihat özdemir istifa etti sonra büyük baskı olunca geri döndü

şunuda ekleyim aziz yıldırım fenerbahçe kulübünde inanılmaz karanlık işler yaptı ve bunların oraya çıkmaması için ölür yine o koltuğu bırakmaz

yani fb yi küme düşürme çok zor ama eksi puana belki razı olurlar onuda uefa verirse değilse bizde onu yapacak güç yok
sikecileri kume dusurmek cok zor falan degil,uefa derse bu sikeciler kume dusurun yoksa tff lisansini askiya alirim ozaman bak ezikler hangi ligin yolunu tutar

Haşmet Babaoğlu‏@HasmetBABA15 dkTablo şu: son dakikada bir takım eller sürece karışmazsa, UEFA cezaları arttıracak!

Şimdı bu federasyonun devrılme ıhtımalı yüzde kac ?

Bu ayın 17 sınde toplantı varmıs heralde klupler bırlıgı karar alsa federasyonu devırebılır mı ?

100de100 normalde demem gerekir ama Rte olayi varken... bilmiyorum yani :sad007:

hele baskanin aciklamasi bugün bende ciddi soru isaretleri birakdi

100de100 normalde demem gerekir ama Rte olayi varken... bilmiyorum yani :sad007:

hele baskanin aciklamasi bugün bende ciddi soru isaretleri birakdi

Rte ıle ne ılgısı var konunun? sureklı bı rte donuyor da bılmıyrm ben o konuyu.Baskanda ayrıca acık ve net konustu.Imza toplamamıza gerek kalmadan ıstıfa etsınler dedı

Bence 3 yılı sabitler yada 2+1 daire gibi olan ceza onanır. Febeşede tff -15 falan verir , düşürmezler.

Federasyonun değişmesi baya zaman alır. Seçim süreci falan filan. Ligler başlamış olur. Yapılanmalar alt üst oldu zaten. Ha bizimkiler +4'ün daha sonra değiştirileceğine güveniyorsa ona göre transfer yapabilirler..

Ynt: Transfer Nöbeti

Rte ıle ne ılgısı var konunun? sureklı bı rte donuyor da bılmıyrm ben o konuyu.Baskanda ayrıca acık ve net konustu.Imza toplamamıza gerek kalmadan ıstıfa etsınler dedı

Kisaca soyle diyim. Tupcu devleti de arkasina almis belli ki. Bu kadar rahat konusamaz. Devletin destegi var dupcuye

%100 devrilecek.bu isin sakasi yok artik.6-0-2 kulupleri batirir

bence demirören bilerek yabancı konusunda inatlaştı

çünkü o da bırakmak istiyor ama istifa etmek kaçmak anlamına geleceği için istifa etmiyor

ama 17 kulüple bilerek ters düşüyor böylece seçim olur ve o da gider

yani ben istifa etmedim beni devirdiler diye ötecek

Federasyonun değişmesi baya zaman alır. Seçim süreci falan filan. Ligler başlamış olur. Yapılanmalar alt üst oldu zaten. Ha bizimkiler +4'ün daha sonra değiştirileceğine güveniyorsa ona göre transfer yapabilirler..
elano 2009 ağustosun sonunda gelmişti di mi?ağustosa kadar seçim olur.karar da gayet kolay alınır ulusoy varken:cool: yıldızlar ağustosda akar yani:cool: ne zaman geldikleri sorun değil:yenieek:

gelecek adam buyuk ihtimalle h.ulusoy olur 6-4 degisir bunun garantisini verir h.ulusoy onun icin sikinti yok.seneyede AB statusu getirir

bence demirören bilerek yabancı konusunda inatlaştı

çünkü o da bırakmak istiyor ama istifa etmek kaçmak anlamına geleceği için istifa etmiyor

ama 17 kulüple bilerek ters düşüyor böylece seçim olur ve o da gider

yani ben istifa etmedim beni devirdiler diye ötecek

nerde ondaki yüz... bjk yi seve seve batirdi... hala futbolin icinde

niye bukadar üstünde duriyorsunuz? Ali Adnan'nin üzerinde.

yoksa Iraklilar TÜrk olarak mi sayilyiyor? :asd:

bizimkiler hala basını sol bek diye oylayırolar.

bir gün melo yu atıolar aman bitcek görüşmeler hızlandı

öbür gün wellingtonda son dk haberleri yayınlanıyor

sonra ki gün bir bakmıssınız yeni bir sola aday

Sonra eski adaylara dönüşler

Bunların hepsi taraftarı uyutma oyalama taktikleri.

5 eylüle kadar sürer

5 eylülde 1 2 tanesini zorlamayla alırlar olur biter.

rte getirdi tüpcüyü de ondan konusuluyor. bunuda bilmiyorum deme simdi :D

tüpcüyü indirmek rte in adamini indirmek gibi bir durum söz konusu olur. Türkiyede böyle düsünülüyor en azindan. kücük kulüpler korkar bu durumda imza atmayi. "aman sakin ha basbaknin getirdigi adama karsi cikmayalim imzamiz ile. sonra basimiza is acariz..."

bide baskan imza konusunda baska türlü konusdu bugün. imza ile yaparsak bu isi baska yerlere cekilir bu durum dedi. yani benim dedigime geliyor maalesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt