Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

rte izin falan vermedi çok kez yazdım ama tekrar yazıyorum.

1-3 Temmuz sürecini rte engelleyemezdi çünkü mehmet baransu ve bazı gazeteciler operasyon kararı öncesinde bilgi almıştı zaten. Yani operasyon yapılmasa ortaya koyun boku gibi dökecekti.

2-rte nin eli ayağı tutuştu meclisi topladı kararnameyi çıkardı

3-tffye ayar çekti

4-xxxcılara ayar çekti

5-UEFA ya ayar çekmeye çalıştı (gerekirse 5 yıl gitmeyiz ne olacak dedi)

6-UEFA yemiş gibi yaptı beklemeye geçti (bir boşbakanın bu kadar delirmiş olabileceğine imkan vermediler)

7-tff kararını geciktirdi unutturmaya çalıştı (klasik ilkokul beyni)

8-UEFA sıkıştırdı

9-rte geri çekildi benim gücüm buraya kadar dedi

10-TS medyası bastırdı tff kenara sıkıştı onlarda elini ayağını çekti

11-UEFA zükertti

12-ee burayı fem dersanesi mi zannettin koçum UEFA bu kazlıçeşmede 150 bin kişiyi toplamaya benzemez....

Olaylar kısaca bunlardan ibaret.
150 bin degil 1,5milyon olacakti

Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu suanda Ulusoy gelse bile bu sene 6+0+4 kalacaktir.. Kimse değiştiremez o kurali artik bu sene için

yadigarrrrr bu aşkın bana yadigar sözüm var sonuna kadar

060620132326470091823_2.jpg

simdi tupcu devrilirse ulusoy gelince ne diyecek millet rte tüpcünun kalemini kirdi bumudur olay

Rte gitme diyor halen adama resmen ya. ya bukadar saf olmayin. adam cikip ayni rte gibi secimler 2015 de secimle geldim secimle giderim ayaklari yapior resmen. bu konu kapanmadan bir yere kimildama demisdir resmen buna kesin.

ulusoyun gelmesi fenerin nakoutu demesidir ayni anda. zaten arasi bozuk oldugunu biliniyor ulusoyun rte ile.

Bir biz simdi kafa tutuyoruz ve resmen baskan bugün lütfetti. istifa et lütfen biraz serefin varsa diye. seni imza ile indiremiyoruz maglum kisi yüzünden.

biraz dinlemisini ögrenin ya. direk kimse rte yüzünden imza girisimine giremiyoruz der mi türkiyede spor da ?! Rte ne demisdi...5 sene gitmeyiz ülkece hic olmasza.... ülkeyi yakacak rte haberiniz yok futbol da...hizla oraya dogru gidiliyor maalesef.

Rte gitme diyor halen adama resmen ya. ya bukadar saf olmayin. adam cikip ayni rte gibi secimler 2015 de secimle geldim secimle giderim ayaklari yapior resmen. bu konu kapanmadan bir yere kimildama demisdir resmen buna kesin.

ulusoyun gelmesi fenerin nakoutu demesidir ayni anda. zaten arasi bozuk oldugunu biliniyor ulusoyun rte ile.

Bir biz simdi kafa tutuyoruz ve resmen baskan bugün lütfetti. istifa et lütfen biraz serefin varsa diye. seni imza ile indiremiyoruz maglum kisi yüzünden.

biraz dinlemisini ögrenin ya. direk kimse rte yüzünden imza girisimine giremiyoruz der mi türkiyede spor da ?! Rte ne demisdi...5 sene gitmeyiz ülkece hic olmasza.... ülkeyi yakacak rte haberiniz yok futbol da...hizla oraya dogru gidiliyor maalesef.
yav 1 haftadir i.cavcav tv lerde tüpcünün bir tek anasina kufur etmedigi kaldi,imza topluyoruz gidecek dedi adam,bizim baskan rte den korkuyoda cavcavmi korkmuyo.dinlemesini biliyoruz saf falanda degiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt