Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arkadaş günlerdir yazıyor...

frdn23 ‏@frdn23 2 sn umut ve melo GALATASARAY da

Bizim de bütcemiz yoksa eger, sampiyon olamasak battik o zaman herhalde. Kulübü kapatabiliriz

Valla ben burdan onu anlıyorum.Zaten 4 5 tane alınacak Türk oyuncu var alamıyorsan suc sende.Mesela birde şöyle bir durum var.Ünal Aysal hareketlerinden dolayı Meloyu istemiyordu gitti Meloyu geri alıyor şu an.Ama Terim Meloyu istedi diyecekler .Sen melo wellington gibi bir seçenek sunarsan illa ki melo diyecek .Neden Capoue kondogbia vs gibi adamlar koymadın önüne .Ey başkan sırf ucuz diye sevmedıgın adamı takıma tekrar neden alıyorsun .Bunların tek cevabı lanet olası parasızlıkkk

Sol bek alabilmek için ön liberoyu yerli yapmak gerekiyor ama bildiğimiz gibi.

Elimizde 3 milyon Euro alan ve de büyük ihtimalle kulübede oturacak olan Riera varken çok kaliteli sol beki nasıl alıyoruz ki ?

Dediklerinin çoğuna katılıyorum ama böyle de bir gerçek var.

Riera geçen sezon baya oynadı diye bu sezon da oraya yabancı koyabiliriz veya Riera oynar diye düşünenler var. Sneijder'in formsuzluğu, sakatlığı, Dany'nin hatası, Eboue... derken oynuyordu Riera. Bu sene Chedjou var, hazırlık kampı geçirecek olan Wesley var. 6 yabancı kuralında Riera'yı gönderemiyorsak çok kaliteli yabancı alamadık diye kızamıyorum. Kızmamız gereken tek şey Riera ile yapılan kontrat, o da Arda'nın transferi yüzünden zaten.

Neden 6 yabanciya göre sartlandiriyorsunuz kendinizi? 7 kaliteli yabanciyi idare edemeyecek miyiz yani? Ligde 1 kisilik rotasyon yapariz, dinlenir oyuncular.

Bence hic sorun degil, cünkü genelde sezon planladigimiz gibi gecmez. Hep öyledir. Birinden istedigin verimi alamazsin, biri sakatlanir vs. Hep öyledir yani.

Sonra oynatacak oyuncu ararsin her sene. Yabanci sol bek hic sorun degil, hatta mutlaka alinmali. Cok pisman oluruz. Toplamda 9 yabanciyla sezona baslamaliyiz.

Muslera, Eboue, Chedjou, Sol bek, Melo, Sneijder, Drogba + Amrabat - Dany

----------------------------------------Nando Muslera---------------------------------------

Hamit Altıntop------------------Semih Kaya---------A. Chedjou-------------------Albert Rierra

-----------------------------------------Felipe Melo-----------------------------------------

--------------------Engin Baytar---------W. Sneijder--------------Selçuk İnan----------------

-------------------------------Burak Yılmaz-------Didier Drogba-------------------------------

Yedekler ; Ramazan Köse - Umut - Erman - Emre Çolak - G. Zan - Kazım - Yekta

Amrabat ile Danny kalır rotasyon için.. Elmander Kasımpaşa yada İngiltereye gider. Türk olarakta Ceyhun, Sabri, Hakan Balta sürekli rotasyonda yer bulur ve düzeni oturtursak çok iyi bir ekibe sahip oluruz bu senelik. Bu senelik diyorum çünkü seneye TFF ve saçma kararlardan kurtulucağımız için, çok üst düzey yıldızlarla çok iyi bir kadro izlememiz olası. Sürpriz bir Eboue ayrılığıda beklemiyorum değil. Çünkü, bir çıkar yolu yok başka...

----------------------------------------Nando Muslera---------------------------------------

Hamit Altıntop------------------Semih Kaya---------A. Chedjou-------------------Albert Rierra

-----------------------------------------Felipe Melo-----------------------------------------

--------------------Engin Baytar---------W. Sneijder--------------Selçuk İnan----------------

-------------------------------Burak Yılmaz-------Didier Drogba-------------------------------

Amrabat ile Danny kalır rotasyon için.. Elmander Kasımpaşa yada İngiltereye gider. Türk olarakta Ceyhun, Sabri, Hakan Balta sürekli rotasyonda yer bulur ve düzeni oturtursak çok iyi bir ekibe sahip oluruz bu senelik. Bu senelik diyorum çünkü seneye TFF ve saçma kararlardan kurtulucağımız için, çok üst düzey yıldızlarla çok iyi bir kadro izlememiz olası. Sürpriz bir Eboue ayrılığıda beklemiyorum değil. Çünkü, bir çıkar yolu yok başka...

Haci Riera/Hamit Saha disinda mi kosacak okadar kenara atma garibimi

bizimkiler 3.2 milyonu bekleye bekleye 2 milyona indirdi.. Melo'yu da 6,5'tan en az 4'e cekmeye calisiyoruz.

bu beklerle hicbirsey yapamazsin.

riera icin eboue'den vazgecmem, bir taraf kangren diger tarafida kaptirmayalim

Neden 6 yabanciya göre sartlandiriyorsunuz kendinizi? 7 kaliteli yabanciyi idare edemeyecek miyiz yani? Ligde 1 kisilik rotasyon yapariz, dinlenir oyuncular.

Bence hic sorun degil, cünkü genelde sezon planladigimiz gibi gecmez. Hep öyledir. Birinden istedigin verimi alamazsin, biri sakatlanir vs. Hep öyledir yani.

Sonra oynatacak oyuncu ararsin her sene. Yabanci sol bek hic sorun degil, hatta mutlaka alinmali. Cok pisman oluruz. Toplamda 9 yabanciyla sezona baslamaliyiz.

Muslera, Eboue, Chedjou, Sol bek, Melo, Sneijder, Drogba + Amrabat - Dany

Bu söylediğinin olması için 6 kaliteli yabancının, o kaliteye çok yakın yerli alternatiflerinin olması gerekiyor. Maalesef Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba gibi 6 yabancının da çok iyi yerli alternatifleri yok.

Rize'ye falan karşı Chedjou yerine Gökhan'ı, Eboue yerine Sabri'yi falan koyarsın da sol beke yeni transferi koyarsın.

Peki derbilerde nasıl olacak mesela daha zor maçlarda hangisini keseceksin de çok kaliteli sol bekini koyacaksın ? Rize'ye Karabük'e karşı oynatmak için mi alıyorum sol beke adam.

6 yabancı olayı en çok bizi sıkıyor kabul edelim.

Bu söylediğinin olması için 6 kaliteli yabancının, o kaliteye çok yakın yerli alternatiflerinin olması gerekiyor. Maalesef Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba gibi 6 yabancının da çok iyi yerli alternatifleri yok.

Rize'ye falan karşı Chedjou yerine Gökhan'ı, Eboue yerine Sabri'yi falan koyarsın da sol beke yeni transferi koyarsın.

Derbilerde nasıl olacak mesela büyük maçlarda hangisini keseceksin de çok kaliteli sol bekini koyacaksın ?

riera gitse carlinhos kesin alınırı bence sorun şu riera gitmiyor

BOkGRsrCcAAhGlf.jpg

Ünal başgan yardırıyor yine

nacer chadli totenhama gidiyo..dusan tadici mi alsak ne yapsak:(

Peki derbilerde nasıl olacak mesela büyük maçlarda hangisini keseceksin de çok kaliteli sol bekini koyacaksın ? Rize'ye Karabük'e karşı oynatmak için mi alıyorum sol beke adam.

6 yabancı olayı en çok bizi sıkıyor kabul edelim.

Onu da Fatih Terim düsünür artik. 6 yabanci da yilda 45 mac yapacak diye bir durum yok, olamaz zaten.

Mesela Melo gecen sene neredeyse 6 ay süründü. Ne yaptik? Yekta´yi oynattik. Böyle durumlarla her sene karsilasiyoruz zaten.

Bi bakmissin Eboue sürünüyor, ya da baska birinden hic verim alamiyorsun. Allah korusun Sneijder sakatlandi vs. Bunlar olagan seyler.

Biz o 6 yabanciya sezon boyunca güvenip yola cikarsak, bence cuvallariz. CL´de zaten cuvallariz.

Bazen Eboue dinlenir, bazen sol bek. Drogba 35 yasinda, ara ara dinlenir CL öncesi. Sneijder´i de fazla yipratmamak lazim.

Bence 7 kaliteli yabanci + Amrabat- Dany fazla degil, hatta gerekli

yahu yapacağımız şu an da umut+melo+solbek alıp transferi ocak ayına kadar kapatmak. baktık federasyonda yabancı durumunda bi değişiklik olur, ş.liginde gruptan çıkarız falan o zaman 1-2 yabancı takviyesi daha yapılır

Onu da Fatih Terim düsünür artik. 6 yabanci da yilda 45 mac yapacak diye bir durum yok, olamaz zaten.

Mesela Melo gecen sene neredeyse 6 ay süründü. Ne yaptik? Yekta´yi oynattik. Böyle durumlarla her sene karsilasiyoruz zaten.

Bi bakmissin Eboue sürünüyor, ya da baska birinden hic verim alamiyorsun. Allah korusun Sneijder sakatlandi vs. Bunlar olagan seyler.

Biz o 6 yabanciya sezon boyunca güvenip yola cikarsak, bence cuvallariz. CL´de zaten cuvallariz.

Bazen Eboue dinlenir, bazen sol bek. Drogba 35 yasinda, ara ara dinlenir CL öncesi. Sneijder´i de fazla yipratmamak lazim.

Bence 7 kaliteli yabanci + Amrabat- Dany fazla degil, hatta gerekli

Tamam ama dediğim gibi elinde 3 milyon Euro alan Riera varken gidip 2.5 milyon Euro alacak bir sol bek almazsın, en fazla Amrabat seviyesinde maaş alacak, gerektiğinde onun gibi tribünde oturacak genç bir sol bek bulamaz mıydık mesela ?

Bunu neden yapmıyoruz anlamıyorum gerçekten. Tabi o da CL'de ne kadar katkılı olur orası soru işareti ama denemek lazım. Sonuçta Riera'ya güvendik bu yaştan sonra sol bekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt