Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 Hakan Delikanli

2 Hakan Albayrak (zaten tatile yollandi)

3 Arif Ulu (yanlis alarm)

neyse tamam konu dagildi...kusura bakmayin üyeler...

transfer olmadigindan biraz gerilmisim galiba

Beni ordan cikarip, Alper Altun'u dahil et oraya bence. Ben iyimdir.

Delikanli 1 Nr :cool::asd:

____

neyse Back2Topic, konus disi ... Nöbete geri dönelim

1 Hakan Delikanli

2 Hakan Albayrak (zaten tatile yollandi)

3 Arif Ulu (yanlis alarm)

neyse tamam konu dagildi...kusura bakmayin üyeler...

transfer olmadigindan biraz gerilmisim galiba

Ben niye 1. siradayim arkadas. Senin yazdiklarina karsilik bir hakaret icerikli mesajimi gördünmü? O listeni hemen gözden gecir, haksizlik yapiyorsun.

Beni ordan cikarip, Alper Altun'u dahil et oraya bence. Ben iyimdir.

Delikanli 1 Nr :cool::asd:

____

neyse Back2Topic, konus disi ... Nöbete geri dönelim

hosssst beni rahatbirakin Amerika gibi atom bombasi yollarim haaaaa ;)

En üst siraya Arif'i koyacaksin aslinda. Insanlara gaz pompaliyor resmen gurbetci arkadasimiz.

Ben niye 1. siradayim arkadas. Senin yazdiklarina karsilik bir hakaret icerikli mesajimi gördünmü? O listeni hemen gözden gecir, haksizlik yapiyorsun.

Bence dogru nedenler ile ilk siradasin. Sonucda "transfer duyumlarini ve transfer Liste olayini" pek sevmedi Servet.

reali barcayı bayerni geçebileceğimizi düşünüyorsanız size iyi düşünmeler , dortmund zaten aynı torbadayız grupta düşmez, son 16da bu takımlardan biri gelirse direk eleniriz

Reali barçayı bayerni geçmek mesele değil CL de gruplardan çıkmak bile maddi olarak büyük kazanç bırakabiliyor. Hem bu takımlardan 1 puan koparabilecek gücümüz var ve grup aşamasında 1. den 1 puan 3.den 3 puan sonuncudan 6 puan koparınca tur garanti olur.

En üst siraya Arif'i koyacaksin aslinda. Insanlara gaz pompaliyor resmen gurbetci arkadasimiz.

Haksizlarin haklarini korurum(bi nevi GSC'nin Robin Hood'u), Hakli olanlarin yaninda olurum.

Beni senin Servet ile " Probleminin" icine koymazsan sevinirim Gurbetdas.

Huzur Ortami yine kurmak icin yardimci olurum.

Servet Eryilmaz ne kadar sansli oldugunu da bil. Yani iyiki bana satastin.

Ben senin yazdiklarini yazsaydim simdi 900 arti 100 gün ceza alirdim. Söz konusu Hakan olunca karsidaki üyelere pek birsey olmuyor genelde.

Ama ben senin mesajini raporlamadim bile ve sen beni ilk siraya yerlestiriyorsun listende. Yani rezillik diz boyu mu desem ne desem.. Baskasi olsaydi saniyesinde raporlardi.

Melo+Bruma+Ali Adnan+Umut​

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun 7 dk

TRANSFER: Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Boluspor'lu Emre Kılınç, Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Önümüzdeki günler açıklanır.

"Beni River Plate bayrağına sarıp gömün. Bizimkiler karşı taraftan biri öldü sanıp sevinsin." Boca'lı taraftarın ölümden önceki son isteği.

ben hic kimseye hakaret de bulunmam ve karsi gelmem... ama hasta galatasarayli oldugum icin her 10 dk transfer

varmi diye bakarim bos zamanimda..sonra foruma giriyorum Hakan Albayrak diye üye vardi gelip gidip tuaf seyler yaziyor

ne bilimim "Nani ;) " "carlinhos tamam" "hayirli olsun iyi topcu kesin bilgi beyler"

Hakan Delikanli ya gelince baya uzun zamandir ilgi cekmeye calisiyor..yani kisisel görüsüm bu

"Emir sarigül ile konustum" sonra kimse cevap vermeyince "EMIR SARIGÜL ILE KONUSTUM BEYLER"

"Liste bende"

"Ilk ben yazmistim"

yani amac ney? gercekten biri birsey biliyorsa gelsin adam gibi paylassin burda ki herkes bilsin

oyunlara gerek yok ve modlar demiyor mu hep kaynaksiz duyum MYC nedenidir diye

reali barcayı bayerni geçebileceğimizi düşünüyorsanız size iyi düşünmeler , dortmund zaten aynı torbadayız grupta düşmez, son 16da bu takımlardan biri gelirse direk eleniriz

Geçersin geçemezsin o ayrı konu sonuçta top yuvarlak ,

ama rakiplerin aşağı yukarı bunlar ve türevleri ,

real madrid konusunda geçen sene gördük nasıl elendik , bayern bence bu sezonun hayal kırıklığı olacak en azından gönlümün istediği ,

bu senenin takımı ŞL de Barça olacak ,

geçen sezonki bayern ve barça haricinde tüm takımlarla kafa kafaya oynayabiliriz bunu geçen sene gösterdik ,

yeneriz yeniliriz eleriz eleniriz bunlar ayrı konu ama bu iki takım haricinde ( bayernin geçen seneki haline göre ) kafa kafaya oynarız ,

Muhabir: "Chelsea'den ayrıldığınızdan beri çok şey değişti." Jose Mourinho: "Hayır, Arsenal hala kupa kazanmadı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt