Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ooo hakan albayrak da gelmis..selam yigen bi alo de gerci üstünde cizik var tatil nasil gidiyor nani geldimi

ben gencleri böyle severim.."gel len aslanim ..eferim len"

Ya Servet sIktIn artik ama gercekten. Tamam kapansin su konu. Sacmaladin iste durup dururken ama olsun olabilir önemli degil.

19 yasindaki birine genc diyebiliyorsan demek ki yasli biri olmalisin. Benden sana tavsiye ozm. Arif gibi ortaligi kiskirtmak isteyen sidik yarisina giren arkadaslarin gazina gelme, akli basinda adam olmalisin yasina göre. Bunlari bilmelisin yani.

alatasaray'da yabancı futbolcuların AB statüsünde oynamak için yaptıkları başvuru, gelecek hafta karara bağlanacak.

Galatasaray'da Didier Drogba, Wesley Sneijder, Nordin Amrabat, Albert Riera, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou ve Johan Elmander'in AB Statüsü'nda oynamak için TFF'ye yaptıkları başvurular, gelecek hafta Tahkim Kurulu'nda görüşülecek.

Duruşmalı olarak yapılması planlanan duruşmaya Galatasaraylı futbolcuları temsilen Galatasaray Yöneticisi Sedat Doğan ve bazı avukatların katılacağı öğrenildi.

Tahkim Kurulu'nun yapacağı toplantı sonrasında Galatasaray'ı haklı bulması halinde Türkiye'de oynayan ve AB pasaportuna sahip tüm futbolcuların Türk statüsünde sayılmasının önü açılacak.

Tahkim'in bu konuda vereceği kararın olumsuz olması halinde ise Galatasaray Anayasaya'ya göre Tahkim Kurulu kararlarını mahkemeye taşıyamadığı için ancak yurt dışında hakkını arama imkanına sahip.

Bu durumda da AB pasaportuna sahip futbolcuları ile Galatasaray, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve Avrupa Adalet Divanı'na başvuru yapacak. Bu başvurunun karara bağlanmasının da uzun süre almayacağı ve yeni sezon öncesinde AİHM'den Galatasaray lehine çıkacak kararın da TFF tarafından uygulanması zorunlu hale gelecek.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

güzelll:D

AW: Transfer Nöbeti

Nani :)

{Hakan A. dan iletiyorum}

:) :) :) :) :) :) :) :) Robben :) :) :) :) :) :) :) :)

Ya Servet sIktIn artik ama gercekten. Tamam kapansin su konu. Sacmaladin iste durup dururken ama olsun olabilir önemli degil.

19 yasindaki birine genc diyebiliyorsan demek ki yasli biri olmalisin. Benden sana tavsiye ozm. Arif gibi ortaligi kiskirtmak isteyen sidik yarisina giren arkadaslarin gazina gelme, akli basinda adam olmalisin yasina göre. Bunlari bilmelisin yani.

simdi buna cevap versem ortalik yine karisacak..

özel den uyari aldigim icin susuyorum :)

Bu forumdaki bütün Hakan'lar mı boş adam olur takılmasam mı bu foruma ileride ben de böyle olmayayım?

:lol:

Bruma geldi mi?

Hakan Albayrak dan Mesaj var:

"arkadaslar lütfen sakin olun nani ile her konunda anlastik ancak fatih terim son anda "durun" dedi ve transfer gerceklesmedi."

{Hakan A. dan iletiyorum}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt