Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Eboue'nin defansı yok Balta'nın defansı yok??

Bilmem kaçıncı kez tekrar ettiğim gibi, Eboue deplasmandaki Real Madrid, Gençlerbilriği ve Fenerbahçe yenilgilerinin baş mimarıydı. O maçlarda yediğimiz golleri bir seyret istersen. Hakeme güvenerek kendi 18in içinde mücadele etmiyorsan, bir problem var demektir. Bu hatayı bir kez yapsa neyse, Gençelr maçında yaptığı saçmalığı gitti kadıköyde tekrar etti. Eboue kötü oyuncu değil, ama defansif yönü net olarak zayıf. Bazen 18'e dalmış kaleye giden oyuncuyu takip etmiyor, umarsızca seyrediyor arkasından.

Balta da o kadar ağır bir oyuncu ki, sadece yedek stoper olur. Bek dediğin adam ileri geri mekik dokuyacak, ters kademeye girecek. Balta'nın oynadığı maçlarda Dany onun kademesine girmekten bek oynuyormuş gibi görünüyor genelde. Riera gibi bir oyuncu bile onun yanında hızlı görünüyor.

Eboue neyse bir nebze, ama Balta bu takımın kalitesinden çok uzakta. Mustafa Sarp'ı alıp bizim orta sahaya koymak gibi. Sırıtır. Bağırır. Olmaz.

Cevap: Transfer Nöbeti

Burak yanında Drogba varken bile ona ayak uyduramıyor, tek forveti hiç oynayamaz dediğin gibi. Drogba gelene kadar çektiğimiz gol sıkıntısı belli.

drogba bu sene 40 mac çıkartamaz bence ama umarım yanılırım çok faydalı oluyor saha içinde dışında..wesley kendisi gibi oynarsa zaten buyuk transfer olacak bu sene:yenieek:

Onun mesajini okumadin galiba. Dalga geciyordu, cevabini aldi.

Mesaji okumadan karsindaki üye doğru bir sekilde tartismak isterken seklinde bir ifade kullanmandan ilginc.

Sen dalga gectigini düsünürsün ben ironi yaptigini düsünürüm, pek takip etmedim. Konu'nun Burak oldugunu ve Suha bu konuda dürüstce yorum yaptigini gördüm ama. Neyse fazla üstünde durmaya gerek yok. Benim takildigim nokta 'Sen git tennis ile ilgilen' oldu daha cok. Gerek yok böyle seylere.

De Rossi Roma'nın hazırlık kampı kadrosuna alınmamış. Chelsea'nin 11 milyon pound teklif ettiği söyleniyor...

Transfer Nöbeti

GS TV de U20 programını anlatırken Ali Adnan a özellikle dokundu. Irak ta bir yıldız doğuyor v.b. ayrı bir vurgu yaptı.

Hahaha. Artik Burak Yilmaz gerceği var. Haber portallari dediğim, menajerler, gazeteciler, dünyanin en iyi futbol expertlerinin görüslerinin yer aldiği italyanca haber portallari. Burak Yilmazin yildiz bir oyuncu olduğu üzerinde hepsi hemfikir. Önemli olan da bu.

Henüz potansiyelinin yüzde 50-60sinda, süreklide üzerine koyup, gelisim gösteren bir oyuncu. Cok daha iyi olmasini bekliyorum.

Söylediğim gibi, Kazim önce Galatasarayda rotasyonda katki verebileceğini göstersin. :D

Gerci sizlere göre, Burak kazmaydi, sadece Turkiye Liginde gol atardi, Sowu övüp övüp bitiremiyordunuz. Övdüğünüz Sow, Lazionun 4.tercih stoperi karsisinda ezilirken, Burak Yilmaz Avrupada yildiz oyuncu statüsüne yükseldi. Bence siz futbolu birakip, tennisle ilgilenmeye baslayin.

Sow > Burak :) tarafsız bakarsak.

Laola1.tv sirf Drogba ve Sneijder gibi isimler icin maci yayinliyordur mutlaka ve bu iki isim kadro'da yer almayacak. :o

Canımcımlar selamın aleykum. GS'nin maçı D-Smart'da kaçıncı kanalda ??

Hepsini geçinde Meireles e 12 milyon verenin aklına tüküreyim

+ Burak'a 18 veren. Ruslar ve Arapları çıkarırsak kalburüstü takım Burak'a 10 milyondan fazla vermez. Bana kalsa 10 bile fazla ona. :) Şişirilmiş rakamlar.

Bir sebebi yok mu?

ya Kazım dan bahsediyoruz...yeteri kadar şans almadı mı bu adam...daha nereye kadar bekleyeceğiz...futbolcu (çok az istisna dışında) kendini baştan belli eder zorlamanın lüzumu yok ki (bknz...Aydın...) neyse Kazım Buraktan iyi diyenler falan var...yanına bile yaklaşamaz NET...

Amrabattanda,Kazımdan da,Ceyhundan da umumudum yok benim yakın zamanda hepsi gitmiş olur zaten..

Laola1.tv sirf Drogba ve Sneijder gibi isimler icin maci yayinliyordur mutlaka ve bu iki isim kadro'da yer almayacak. :o

Zaten anlamiyorum bu olaylari...

Sampiyonlar Ligi FINAL oynayan Dortmund ve Bayern cokdan acdilar kamp dönemlerini..."Gazozuna Mac bile olsa" AS oyuncular mutlaka oynama zamani aldilar..

bizde oh rahat, ondna sonra ASlar daha sonra oynar fln..

The list of players that will take part in summer training in Riscone from July 12 to 21.

BALZARETTI

BENATIA

BORRIELLO

BRADLEY

BURDISSO

CAPRARI

CASTAN

CRESCENZI

DODÒ

FLORENZI

FREDIANI

JEDVAJ (will arrive on July 13 in the afternoon)

JULIO SERGIO

LAMELA

LOBONT

MARQUINHO

MARQUINHOS

OSVALDO

PJANIC

RICCI F.

RICCI M.

ROMAGNOLI

TADDEI

TALLO

TOROSIDIS

TOTTI

VERRE

Squad for summer training in Riscone

Roma'nın kamp kadrosu...

De Rossi'nin ismi bizle de geçiyordu ama çok zor tabi, Chelsea'ye gider herhalde.

Zaten anlamiyorum bu olaylari...

Sampiyonlar Ligi FINAL oynayan Dortmund ve Bayern cokdan acdilar kamp dönemlerini..."Gazozuna Mac bile olsa" AS oyuncular mutlaka oynama zamani aldilar..

bizde oh rahat, ondna sonra ASlar daha sonra oynar fln..

Laola1'in tanitimi bile Drogba ile ilgili

7hpt.png

Ceyhun, Balta, Erman gibi adamlari sahada görünce yayinladiklarina pisman olacaklar :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Mikeli Meloya tercih ederim olursa tabi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mikeli Meloya tercih ederim olursa tabi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Chelsea De Rossi'yi alırsa Mikel'i gönderir.

Tabi De Rossi'yi biz alsak daha iyi olur ama Mikel'e de hayır demem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt