Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

De Rossi bizim takımı tercih etmez maalesef.Ama öyle bir ihtimal olsaydı 1 dakika bile düşünmez Melo'nun yerine alınsın derdim.

De Rossi ile orta sahamız 1 seviye daha yukarıya çıkar(dı) çünkü.

CİMBOMTÜRK.com@cimbomturk 17 sn SON DAKİKA | Galatasaray Felipe Melo'nun bonservisini Juventus'tan aldı.

Laola1'in tanitimi bile Drogba ile ilgili

7hpt.png

Ceyhun, Balta, Erman gibi adamlari sahada görünce yayinladiklarina pisman olacaklar :D

os9xgxvb.png

:asd:

Bu yılki piyasa değeriyle verirler

Ya bildigimiz üst düzey kulüpler vermez Serdar. Avrupa'da golcü özelligi olan adamlarin degeri gittikce düsüyor. Bunun en basit örnegi Gomez mesela. Bayern sutladi adami ve yerine daha teknik ve daha komple adam bakiyorlar ve gerekirse sahte 9 ile (Götze/Müller) oynamayi planliyorlar.

Bir cok kulüp oyunun her yönünü oynayan daha teknik ve modern - Suarez, Agüero ve Jovetic gibi - forvet oyuncularina bakiyorlar. Ve Burak bu kriterlere uymuyor.

Birde ligimizin etkisi var tabi bu piyasa degeri konusunda, unutulmamali.

mikel de olabilir daha 26 yaşında 6-7 sene düşünmeyiz kim oynasın diye

Bugün Dortmund Bursa oyniyormus saat 21'de :ayatollah::SS::yenieek:

Sow begendiğim bir oyuncu. Turkiye Ligindenden bahsediyorum. Turkiye Liginde fark yaratiyor fakat bizim ligde Uche, Bobo gibi isimlerde fark yaratiyor. Sow en yüksek seviyeyi birakalim, yüksek seviyede bile fark yaratamadi. Gecen sezon Lazionun yedek stoperi karsisinda varlik gösteremeyip ezildi. Benfica karsisinda varlik gösteremedi. Düsünün, Benfica, beklerini öne cikarip, ağir adamlarla high line defence oynadi, bu bir forvet icin bulunmaz nimettir, buna ragmen, varlik gösteremedi.

Diğer taraftan Burak Yilmaz, CLde en yüksek seviyede fark yaratti. Bugün bir Burak Yilmaz gerceği var. Avrupada yildiz statüsü kazandi. Eksik olduğu konular yok mu? Tabiki var. Fatih Hocada onun kendini gelistirmesini istiyor zaten. Drogbayla birlikte eksik olduğu konularda da eksiklerini kapatip, cok daha iyi bir oyuncu olmasini bekliyorum.

Real, Barcelona ve Bayern gibi takimlar en yüksek seviyenin yükseği takimlar, Burak bu seviye icin yeterli mi derseniz, su anda yetersiz. Fakat eksiklerini kapatip o seviyeye karsi da perfonmans gösterecek bir seviyeye cikabilir.

Burak Yilmazi daha önce kazma ilan edenler, bu durumu kolay kabullenemiyorlar.

Transfer Nöbeti

Ya bildigimiz üst düzey kulüpler vermez Serdar. Avrupa'da golcü özelligi olan adamlarin degeri gittikce düsüyor. Bunun en basit örnegi Gomez mesela. Bayern sutladi adami ve yerine daha teknik ve daha komple adam bakiyorlar ve gerekirse sahte 9 ile (Götze/Müller) oynamayi planliyorlar.

Bir cok kulüp oyunun her yönünü oynayan daha teknik ve modern - Suarez, Agüero ve Jovetic gibi - forvet oyuncularina bakiyorlar. Ve Burak bu kriterlere uymuyor.

Birde ligimizin etkisi var tabi bu piyasa degeri konusunda, unutulmamali.

Yani verirlese ancak bu sezon yaptıklarına istinaden oluşan piyasa değeri sayesinde verirlerler demeye getirdim. Yoksa zor gerçekten

Almanya,İspanya,Fransa vs uzay futboluna erişti bizde hala Sabri var.

Sow begendiğim bir oyuncu. Turkiye Ligindenden bahsediyorum. Turkiye Liginde fark yaratiyor fakat bizim ligde Uche, Bobo gibi isimlerde fark yaratiyor. Sow en yüksek seviyeyi birakalim, yüksek seviyede bile fark yaratamadi. Gecen sezon Lazionun yedek stoperi karsisinda varlik gösteremeyip ezildi. Benfica karsisinda varlik gösteremedi. Düsünün, Benfica, beklerini öne cikarip, ağir adamlarla high line defence oynadi, bu bir forvet icin bulunmaz nimettir, buna ragmen, varlik gösteremedi.

Diğer taraftan Burak Yilmaz, CLde en yüksek seviyede fark yaratti. Bugün bir Burak Yilmaz gerceği var. Avrupada yildiz statüsü kazandi. Eksik olduğu konular yok mu? Tabiki var. Fatih Hocada onun kendini gelistirmesini istiyor zaten. Drogbayla birlikte eksik olduğu konularda da eksiklerini kapatip, cok daha iyi bir oyuncu olmasini bekliyorum.

Real, Barcelona ve Bayern gibi takimlar en yüksek seviyenin yükseği takimlar, Burak bu seviye icin yeterli mi derseniz, su anda yetersiz. Fakat eksiklerini kapatip o seviyeye karsi da perfonmans gösterecek bir seviyeye cikabilir.

Burak Yilmazi daha önce kazma ilan edenler, bu durumu kolay kabullenemiyorlar.

Hayir konu su; Burak'i elestirenler (en azindan benim takip edebildigim kadariyla) zaten yüksek düzeyler ve seviyelerde elestiriyor, yani senin dedigin gibi Bayern, Barca ve Real gibi göz önüne alarak.

Burak iyi bir golcü, ama iyi bir futbolcu degil, bu bir gercek. Tabi bu rakamlar altinda iyi futbolcu olmasi gerekiyor'mu? Pek gerekmiyor, en azindan bizler icin. Ama dedigim gibi Bayern gibi takimlari icin gerekiyor ama. Burda ayirmak lazim olayi iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt