Ercüment Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2013
- 2.532
- 0
- 726
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet demistim cünkü bu fikir sahibi olmak ile alakasi yok. Futbol'da teknik kapasitenin ne oldugu bir gercektir ve tartismaya degmez bile. Eger bugün biri cikip teknik kapasite calim atmak diyorsa, benim gözümde birseyleri yanlis biliyordur.
Boş vaktinde oturup Galatasaray forumlarında takılan bi adam maçlarımızı dolayısıyla Sneijder'i de izlemiş demektir fikir sahibi olmaması mümkün değil
Ne demek istedigini pek anlayamadim. Anlasam cevap verirdim.
Peki çalım fiziksel veya mental kapasite falan mıdır?
Bu forumda Burak'ı eleştireni asıyorlarGören de Burak'ı cidden top class, hiçbir eksiği olmayan, takıma sürekli pozitif katkı yapan bir futbolcu sanacak.
Hani dedin ya Sneijder'e sallayanlar fikir sahibi olmadan konuşuyorlar diye. Onu diyorum. İnter Real gibi takımlarda oynarken illa ki izlemiştir onu beğenmeyen tayfa. E bize geldikten sonra zaten izlemiştir. Fikir sahibi olmamaları mümkün değil yani.
(Riera > 5*ali adnan) bunu böylece bilin..
(Riera > 5*ali adnan) bunu böylece bilin..
Top Class/World Class kavramının ne olduğunu idrak edemeyenler ile fazla tartışıp zaman kaybetmeyeceksin hé deyip geçeceksin. Burak için Real Madrid ilk maçında ortaya koyduğu performanstan sonra Avrupa'nın önde gelen futbol sitelerinin yorumlarda Burak için fazla abartılıyor diyenler çoğunluktaydı.
Ayrıca sen ve ben gibi bazılarımızın savunduğu Bura'ın zayıf top kontrolü ve oyunun zekasına bağlı vasat top dağıtımı yüzünden başlamadan biten ataklar aynen FIFA 13 oyununda da kendini belli ediyor.
Ben bu forumun da diğer bir çok forumun da çok uzun zamandır takipçisiyim. Olayı da en başından biliyorum merak etmeGeçen sene bi Mete Alparslan vardı Miccoli-Konoplyanka-Engin Baytar sevdalısı. En sonunda dayanamayıp ağır konuşmuştum onla ilgili üyelikten atılmıştım. Bu sene de sen varsın işte onun yerine kimsenin fikirlerine saygı duymayan her şeyi bildiğini iddia eden.