Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet demistim cünkü bu fikir sahibi olmak ile alakasi yok. Futbol'da teknik kapasitenin ne oldugu bir gercektir ve tartismaya degmez bile. Eger bugün biri cikip teknik kapasite calim atmak diyorsa, benim gözümde birseyleri yanlis biliyordur.

Peki çalım fiziksel veya mental kapasite falan mıdır?

Ne demek istedigini pek anlayamadim. Anlasam cevap verirdim.

Hani dedin ya Sneijder'e sallayanlar fikir sahibi olmadan konuşuyorlar diye. Onu diyorum. İnter Real gibi takımlarda oynarken illa ki izlemiştir onu beğenmeyen tayfa. E bize geldikten sonra zaten izlemiştir. Fikir sahibi olmamaları mümkün değil yani.

Hay Burak depsin sizi

Türk olarak Ulusötesi anlamında

Arda-Burak

varmı ötesi.

Peki çalım fiziksel veya mental kapasite falan mıdır?

Eger teknik sizlere göre calim atmak ise dedigim gibi Xavi'nin teknigi eksilerde + Amrabat'in teknigi Selcuk'un tekniginden cok daha iyi.

Calim atmak teknik kapasitenin bir parcasi olabilir, ama sen olayi basindan takip etseydin benim neden o yorumu yaptigimi anlardin.

Re: Transfer Nöbeti

Bu forumda Burak'ı eleştireni asıyorlar :) Gören de Burak'ı cidden top class, hiçbir eksiği olmayan, takıma sürekli pozitif katkı yapan bir futbolcu sanacak.

Top Class/World Class kavramının ne olduğunu idrak edemeyenler ile fazla tartışıp zaman kaybetmeyeceksin hé deyip geçeceksin. Burak için Real Madrid ilk maçında ortaya koyduğu performanstan sonra Avrupa'nın önde gelen futbol sitelerinin yorumlarda Burak için fazla abartılıyor diyenler çoğunluktaydı.

Ayrıca sen ve ben gibi bazılarımızın savunduğu Burak'ın zayıf top kontrolü ve oyunun zekasına bağlı vasat top dağıtımı yüzünden başlamadan biten ataklar aynen FIFA 13 oyununda da kendini belli ediyor.

Hani dedin ya Sneijder'e sallayanlar fikir sahibi olmadan konuşuyorlar diye. Onu diyorum. İnter Real gibi takımlarda oynarken illa ki izlemiştir onu beğenmeyen tayfa. E bize geldikten sonra zaten izlemiştir. Fikir sahibi olmamaları mümkün değil yani.

Hayir iste özellikle belirttim. Adami calim atamiyor diye elestirenler var. Bunlar mi izlemis Sneijder'i?

Veli Yigit ‏@veliyigit

16:35'te Shrewsbury maçı öncesi İngiltere'den canlı yayın @GSTV 'de

Ben bu forumun da diğer bir çok forumun da çok uzun zamandır takipçisiyim. Olayı da en başından biliyorum merak etme ;) Geçen sene bi Mete Alparslan vardı Miccoli-Konoplyanka-Engin Baytar sevdalısı. En sonunda dayanamayıp ağır konuşmuştum onla ilgili üyelikten atılmıştım. Bu sene de sen varsın işte onun yerine kimsenin fikirlerine saygı duymayan her şeyi bildiğini iddia eden.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Top Class/World Class kavramının ne olduğunu idrak edemeyenler ile fazla tartışıp zaman kaybetmeyeceksin hé deyip geçeceksin. Burak için Real Madrid ilk maçında ortaya koyduğu performanstan sonra Avrupa'nın önde gelen futbol sitelerinin yorumlarda Burak için fazla abartılıyor diyenler çoğunluktaydı.

Ayrıca sen ve ben gibi bazılarımızın savunduğu Bura'ın zayıf top kontrolü ve oyunun zekasına bağlı vasat top dağıtımı yüzünden başlamadan biten ataklar aynen FIFA 13 oyununda da kendini belli ediyor.

Burak'ı bu kadar gözlerinde büyütüp Avrupa'nın en iyilerinden sayanlar; merak ediyorum Luis Suarez, Cavani, Jovetic, LEandowski hadi bunları geçtim bir Lisandro Lopez, Mandzukic, Mario Gomez ve benzeri tayfa hangi class acaba? Burak'ın iyi özellikleri de var kabul, ama genel anlamda kalite eksikliği çok fazla.

Medyada o kadar transfer söylentisi çıktı, eğer gerçek olsaydı Burak bir dk durmazdı. Hepsi uydurma ve şişirilmiş rakamlar. Aynı haberler Sow için, Meireles için falan çıkınca sırf fenerliler diye dalga geçiyorlar.

Bizim takımda teknik yönden çok zayıf ve kalite eksikliği olan ilk 18 oyuncuları belli, Umut, Burak, Sabri, Yekta, Hakan Balta. Diğerlerine bir laf etmem hayatta çünkü standartları belli.

Ben bu forumun da diğer bir çok forumun da çok uzun zamandır takipçisiyim. Olayı da en başından biliyorum merak etme ;) Geçen sene bi Mete Alparslan vardı Miccoli-Konoplyanka-Engin Baytar sevdalısı. En sonunda dayanamayıp ağır konuşmuştum onla ilgili üyelikten atılmıştım. Bu sene de sen varsın işte onun yerine kimsenin fikirlerine saygı duymayan her şeyi bildiğini iddia eden.

Olay su; en teknik oyuncumuzu soran bir üye var ve bir üyemiz cevap olarak 'dur bakim di maria gibi calim atan oyuncumuz yok error' diyor. Bende bunun üzerine teknik ne oldugunu bilmedigini iddia ettim cünkü bunun fikir sahibi olmakla alakasi yok. Birseyi net yanlis biliyordur.

Simdi bu konu'yu yine gündeme tasimaya gerek yok ama.

Antrenmanlardaki performansıyla Ersun Yanal'ın gözüne girmeyi başaran ilk futbolcu Krasic oldu. (Spor X) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt