Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Neyse mac saat'i yaklasti. Ilk 11 belli'mi acaba..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak'ı bu kadar gözlerinde büyütüp Avrupa'nın en iyilerinden sayanlar; merak ediyorum Luis Suarez, Cavani, Jovetic, hadi bunları geçtim bir Lisandro Lopez ve benzeri tayfa hangi class acaba? Burak'ın iyi özellikleri de var kabul, ama genel anlamda kalite eksikliği çok fazla.
Medyada o kadar transfer söylentisi çıktı, eğer gerçek olsaydı Burak bir dk durmazdı. Hepsi uydurma ve şişirilmiş rakamlar. Aynı haberler Sow için, Meireles için falan çıkınca sırf fenerliler diye dalga geçiyorsunuz.
Bizim takımda teknik yönden çok zayıf ve kalite eksikliği olan ilk 18 oyuncuları belli, Umut, Burak, Sabri, Yekta, Hakan Balta. Diğerlerine bir laf etmem hayatta çünkü standartları belli.
Burak'ı bu kadar gözlerinde büyütüp Avrupa'nın en iyilerinden sayanlar; merak ediyorum Luis Suarez, Cavani, Jovetic, LEandowski hadi bunları geçtim bir Lisandro Lopez, Mandzukic, Mario Gomez ve benzeri tayfa hangi class acaba? Burak'ın iyi özellikleri de var kabul, ama genel anlamda kalite eksikliği çok fazla.
Medyada o kadar transfer söylentisi çıktı, eğer gerçek olsaydı Burak bir dk durmazdı. Hepsi uydurma ve şişirilmiş rakamlar. Aynı haberler Sow için, Meireles için falan çıkınca sırf fenerliler diye dalga geçiyorlar.
Bizim takımda teknik yönden çok zayıf ve kalite eksikliği olan ilk 18 oyuncuları belli, Umut, Burak, Sabri, Yekta, Hakan Balta. Diğerlerine bir laf etmem hayatta çünkü standartları belli.
Top Class/World Class kavramının ne olduğunu idrak edemeyenler ile fazla tartışıp zaman kaybetmeyeceksin hé deyip geçeceksin. Burak için Real Madrid ilk maçında ortaya koyduğu performanstan sonra Avrupa'nın önde gelen futbol sitelerinin yorumlarda Burak için fazla abartılıyor diyenler çoğunluktaydı.
Ayrıca sen ve ben gibi bazılarımızın savunduğu Burak'ın zayıf top kontrolü ve oyunun zekasına bağlı vasat top dağıtımı yüzünden başlamadan biten ataklar aynen FIFA 13 oyununda da kendini belli ediyor.
aynen +1905 ,Burak'in 3 tane adami deli eden özellikleri var
1.Top Kontrölü
2.Oyunu okuma (Vision)
3.Sogukkanlilik
bazen diyorum gelsin 10 Milyon bi teklif hemen kabul edelim ama suan ki yabanci olayindan dolayi Kadroya ilk yazilmasi gereken Yerlilerden biri
katlanmakdan baska care yok
aynen renktaş 3 ay önce burağı eleştirdim diye 2 ay nerdeyse ceza yedim şaka gibi burağın tek özelliği defan arkasına iyi koşu yapması son vuruşları çok iyi takım oyunu adına sıfırBu forumda Burak'ı eleştireni asıyorlarGören de Burak'ı cidden top class, hiçbir eksiği olmayan, takıma sürekli pozitif katkı yapan bir futbolcu sanacak.
bu 3ünden sadece 1'e katılabilirim..
Adam topsuz oyunda gayet iyi yani oyunu iyi okuyor.. zaten ööle olmasa bu kadar gol atamaz..
soğukkanlılık yeter bence ki türkiyenin en değerli oyuncusu gösteriliyosun neyin acelesini edeceksin.. Son vuruşlarına bakarsan bunu görürsün
Ben şöyle sıralardım;
1. top kontrolü
2. bencillik/Agresif şekilde pas isteme -> ama gol atıyosa problem yok![]()
Şu açıdan katılıyorum sana. Burak = Guiza'nın İspanya'daki hali. Golcülük özelliğini bir şekilde kaybettiğinde çok tırt bi oyuncu. Yani Drogba gibi gol atamadığında da takdir toplayacak bi oyuncu değil. Ama 2 sezondur 35 civarı gol atan bi oyuncu şimdilik iyidir bence en önemli görevini başarıyla yerine getiriyor işte![]()
aynen renktaş 3 ay önce burağı eleştirdim diye 2 ay nerdeyse ceza yedim şaka gibi burağın tek özelliği defan arkasına iyi koşu yapması son vuruşları çok iyi takım oyunu adına sıfır
bu 3ünden sadece 1'e katılabilirim..
Adam topsuz oyunda gayet iyi yani oyunu iyi okuyor.. zaten ööle olmasa bu kadar gol atamaz..
soğukkanlılık yeter bence ki türkiyenin en değerli oyuncusu gösteriliyosun neyin acelesini edeceksin.. Son vuruşlarına bakarsan bunu görürsün
Ben şöyle sıralardım;
1. top kontrolü
2. bencillik/Agresif şekilde pas isteme -> ama gol atıyosa problem yok![]()
Burak'ın çok müsait pozisyonlarda Drogba'ya veremediği gollük pasları toplasak buradan Fildişi SAhillerine yol olur. İyi sabrediyor Drogba. Bir yandan da Drogba dahil tüm takım Burak'ı pozisyona sokalım da gol atsın diye biryerlerini yırtıyor. Resmen kalenin dibine kadar Burak'a topu getiriyorlar. Bir zahmet atsın onları da. Gol vuruşlarına birşey demiyorum zaten.