Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şükür bugünü de transfer yapmadan geçirdik.

hamit_halil.jpg

[video=youtube;OJBfv9CHlcw]https://www.youtube.com/watch?v=OJBfv9CHlcw[/video]

@Hakan Delikanlı abi senin için...

Beyler Beyonce'yi alsak mı? Her maç önü çoşturur tribünleri :D

benim altimdaki üye fenerli

Transfer Nöbeti

valla hakan şimdi yazsam 2 gun sonra gene eleştiricem atarlar gene burda burak yılmaz dunyanın en iyi forveti yeaa diye konuşmak gerekiyor boş ver saol yardımların için

Adam iki senedir gol kralı olup, avrupa'da 8 gol atıyorsa biraz takdiri hakeder. Kalkıpta sezonun çoğunda yatmış melo'ya veya 3 sene bize bir şey katmamış baros'a qral, pitbul, ölüsü yeter, melo olmasa galatasaray olmaz, takımı bıraakıyorum, bugün tivit orucuna başladım, dürtme ve ritvit qpanyahsı başlatıyorum felan dersen yersin tekmeyi.

Re: Transfer Nöbeti

eğer ciddi ciddi melo ve wellington için maliyet hesabına bakılıyorsa ortada ciddi bir yanlış var kesin.

melo:bonservis 5 kenine yıllık 3 desen 3 senelik maliyet =14

wellington:bonservis 8.5 kendine yıllık 1.8 desen 3 yıllık maliyet =14

adamların maliyeti aynı yaw ne maliyet hesabıymış anlamadım gitti.

Melo'ya bagladigin para 14M euro, patlarsa elinde patladi cosarsa oynatir emekli edersin.

welo'ya bagladigin para ilk yil 4-5M euro patlarsa evine yollarsin, cosarsa kalani öder tapusunu alirsin, sonra canin isterse satarsin...

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

Simdi elestiri'yi nasil yaptigini pek bilmedigim icin birsey söyleyemem ama sadece elestirdigin icin atmazlar, atmamalilar.

:D
yaptığım eleştiri burak yılmazın tek numarası koşuyoluna top atmaları ve ceza sahasında tek vuruşu ii takım oyunu adına sıfır yazdım! bu yazı yuzunden 3 ay dır giremşyorum şaka gibi

yaptığım eleştiri burak yılmazın tek numarası koşuyoluna top atmaları ve ceza sahasında tek vuruşu ii takım oyunu adına sıfır yazdım! bu yazı yuzunden 3 ay dır giremşyorum şaka gibi

Eminim yöneticiler tartismalara engel olmak icin konu disi birakmistir. Sonucta dedigin gibi fikrin'e katilmayanlar cok duygusal davraniyor. Ama 3 ay olmanin neden cok basit; unutulmustur.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Melo'ya bagladigin para 14M euro, patlarsa elinde patladi cosarsa oynatir emekli edersin.

welo'ya bagladigin para ilk yil 4-5M euro patlarsa evine yollarsin, cosarsa kalani öder tapusunu alirsin, sonra canin isterse satarsin...

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

Wellington tutmazsa şampiyonlar ligini bırak Lig bile tehlikeye girer.Geçen sene Melo sonradan toparladı ama son 6-7 maçta olağanüstü futbol oynadı.Wellington sakatlık problemi olan vasat bi topçu sırf genç diye sempati besleyenler var.2 maçını izleseler Meloyla mukayese edilemeyecek bi adam olduğunu görürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt