Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam iki senedir gol kralı olup, avrupa'da 8 gol atıyorsa biraz takdiri hakeder. Kalkıpta sezonun çoğunda yatmış melo'ya veya 3 sene bize bir şey katmamış baros'a qral, pitbul, ölüsü yeter, melo olmasa galatasaray olmaz, takımı bıraakıyorum, bugün tivit orucuna başladım, dürtme ve ritvit qpanyahsı başlatıyorum felan dersen yersin tekmeyi.
hüso sendeki bu melo dusmanliginin bir gecmisi varmi,ne bilim brezilya-hollanda macinda robene tekme atip kirmizi gormustu orda idda kuponun falanmi yatmisti

yaptığım eleştiri burak yılmazın tek numarası koşuyoluna top atmaları ve ceza sahasında tek vuruşu ii takım oyunu adına sıfır yazdım! bu yazı yuzunden 3 ay dır giremşyorum şaka gibi

Bugda kalmışsınızdır bence. Onun için 3 aylık ceza olmaz. Ya da bir yöneticimiz geçici konudan uzaklaştırmıştır sonrada geri almayı unutmuştur.:D

Edit: Ayrıca hava toplarındaki büyük gelişimini bile görmezden gelmişsiniz. Belki onu da belirtseydiniz böyle bir sıkıntı olmazdı.

Ednan geldi mi?

Transfer Nöbeti

hüso sendeki bu melo dusmanliginin bir gecmisi varmi,ne bilim brezilya-hollanda macinda robene tekme atip kirmizi gormustu orda idda kuponun falanmi yatmisti

Ben taraftarın bir futbolcuyu ilahlaştırmasına ve asıl övgüyü hakeden adamı itin gotune sokmasına sinir oluyorum yoksa melo'yla bi sıkıntım yok.

Sabri eskidir ama yenge görmesin.kıtır kıtır keser

sabri-sarioglu_101970.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt