Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elmander ayrılmak istemiyorum demiş biz ayrılalım o zaman yabancı kontenjanı bize çıktı

Selçuk İnan:" Yabancı oyuncu sayısı bizleri etkilemeyecektir. Bizlerden daha iyilerse buyursunlar gelsinler."

Adam haklı,biz beceriksiz türk oyuncularla oynamak zorunda mıyız?Yabancı serbest olsa bile oynayan adam yine oynar.Bknz:Selçuk-Burak

Elmander: "Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmem var. Takımdan ayrılmayı düşünmüyorum."

Selçuk İnan: "İki senedir şampiyon oluyoruz. Hedefimiz bu sene de şampiyon olup dördüncü yıldızı takmak."

Selçuk İnan: "Yabancı sayısı Türk futbolcuları etkilemez. Yabancı futbolcu bizden iyiyse buyursun gelsin oynasın."

Selçuk İnan: "Yabancı oyuncular iyiyse gelsin. Bir katkısı olacaksa, birşeyler katacaksa gelsin. Kriter olmalı."

Bu Melo beni iyice sinirlendirmeye başladı.Tamam anlaşamamış olabilirsin ama 2 senedir hala tatil peşindesin be adam.

35 yaşındaki Ujfalusi futbola nasıl dönerim diye her türlü çalışmayı yapıyor,beğenmediğimiz,her maç küfürler yiyen Hamit takımdan ayrı çalışıyor üstüne bide çift idman yiyor,kulüp bul dediğimiz Elmander hala son şansını kullanabilmek için çabalıyor yine de kimselere yaranamıyor.Bizim Melo da ne Juventus'la ne Galatasaray'la idman yapıyor ne de bireysel olarak idmana gidiyor.Sonra da saydığım oyuncular kötü oluyor,küfür bile yiyor Melo ilah kesiliyor başımıza.

İdman yerine Miami'de fink atıp,Instagram'da paylaştığı abidik kubidik tatil fotoğrafları da can sıkıcı bir diğer unsur.Arada 1-2 de çalışma yapar gibi çektiği fotoğraf atıyor tepkilerden sonra.

Bu Melo beni iyice sinirlendirmeye başladı.Tamam anlaşamamış olabilirsin ama 2 senedir hala tatil peşindesin be adam.

35 yaşındaki Ujfalusi futbola nasıl dönerim diye her türlü çalışmayı yapıyor,beğenmediğimiz,her maç küfürler yiyen Hamit takımdan ayrı çalışıyor üstüne bide çift idman yiyor,kulüp bul dediğimiz Elmander hala son şansını kullanabilmek için çabalıyor yine de kimselere yaranamıyor.Bizim Melo da ne Juventus'la ne Galatasaray'la idman yapıyor ne de bireysel olarak idmana gidiyor.Sonra da saydığım oyuncular kötü oluyor,küfür bile yiyor Melo ilah kesiliyor başımıza.

İdman yerine Miami'de fink atıp,Instagram'da paylaştığı abidik kubidik tatil fotoğrafları da can sıkıcı bir diğer unsur.Arada 1-2 de çalışma yapar gibi çektiği fotoğraf atıyor tepkilerden sonra.

+1905

ben elmanderin ayrılmayı düşünmüyorum dediğini duymadım , şuan için bunları konuşamam bekleyip görelim ne olacağını tarzı bir şeyler dedi

Transfer Nöbeti

Kendi başına idman yapmak zorunda olmayan Melo suçlu ama 1 milyonun pazarlığını yapıp 15 gün geciken yönetim masum mu ?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

En azından Juventus kampına katılmasa bile tesislerinde sözleşmeli futbolcusu olarak düz koşu antrenmanları yapabilirdi.

.Bir gün Melo ücreti arttırdı ,öteki gün menajeri fiyat arttırdı,öteki gün Juve Melo'nun bonservisini indirmiyor,öteki gün Melo kardeşine de takım bulunsun istiyor öteki gün... diye gider.Yönetimin ne suçu var burda?Her aşamasında sorun çıkan transferin 3 günde bitecek hali yok ya?Futbolcular yaz tatillerinde her gün düzenli koşup yüzer antrenmanını yapar.Yediğine içtiğine dikkat eder.Melo bunların hangilerini yaptı acaba?Dün aynen bunları yazdım forumdakiler "o yönetimin suçu,Melo'yu kampa yetiştirmeleri lazımdı" dediler.

Kendi başına idman yapmak zorunda olmayan Melo suçlu ama 1 milyonun pazarlığını yapıp 15 gün geciken yönetim masum mu ?

Ya bırakın Allah aşkına transferler arka planda olur.1 milyon fark olduğunu da kimin suçlu olduğunu da biz bilemeyiz tamamen varsayımlar üzerine konuşuyoruz.Ama bu dediklerimi Melo yapıyor ve yeterince sinir bozucu.Üstelik sadece bu sezon değil,geçen sezon da aynısını yapmıştı.

Transfer Nöbeti

.Bir gün Melo ücreti arttırdı ,öteki gün menajeri fiyat arttırdı,öteki gün Juve Melo'nun bonservisini indirmiyor,öteki gün Melo kardeşine de takım bulunsun istiyor öteki gün... diye gider.Yönetimin ne suçu var burda?Her aşamasında sorun çıkan transferin 3 günde bitecek hali yok ya?Futbolcular yaz tatillerinde her gün düzenli koşup yüzer antrenmanını yapar.Yediğine içtiğine dikkat eder.Melo bunların hangilerini yaptı acaba?Dün aynen bunları yazdım forumdakiler "o yönetimin suçu,Melo'yu kampa yetiştirmeleri lazımdı" dediler.

Evet yönetimin suçu. En fazla 5 isterler. Ver 5 i al sonra o yazdıklarının hepsini mecbur yapsın

Melo'yu kiralarsak ve yine 3 ay antrenman yapmadan oynarsa, yine 28 mac vasat oynar ve son 5-6 mac süper oynayip ''Bonservisimi alin'' gibi bir mesaj yollar, biktik bu oyunlardan harbiden, üc bes kurusa bakmadan Gökhan Inler'i alaydilar da ne olurdu ? Millet Potuk'lara kac milyon € vermis, Yönetim hala 3,5 kurusun hesabini yapiyor, artik Transfer'leride takip makip etmem, biktik, her sene ayni, her sene ''standart'larimiza uygun degl''

Evet yönetimin suçu. En fazla 5 isterler. Ver 5 i al sonra o yazdıklarının hepsini mecbur yapsın

Nasıl yönetimin suçu kardeşim?Sorun sadece 5 milyon olsa yönetim bitirir.Melo ücret arttırıyor,sözleşme süresini beğenmiyor,menajeri ücret istiyor,sonra her şey tam halloldu derken Melo çıkıp "kardeşime de kulüp bulun" diyor.Sizce yönetim böyle bir adamı 3 günde alabilir mi Allah aşkına?

Transfer Nöbeti

Ya bırakın Allah aşkına transferler arka planda olur.1 milyon fark olduğunu da kimin suçlu olduğunu da biz bilemeyiz tamamen varsayımlar üzerine konuşuyoruz.Ama bu dediklerimi Melo yapıyor ve yeterince sinir bozucu.Üstelik sadece bu sezon değil,geçen sezon da aynısını yapmıştı.

Burda sorunluluklar vardır. Nekadar yanlış olsada adamı zorlayamassın çık idman yap diye. Ama sen çeyrek final oynamışsın şampiyon olmuşsun. Melodan daha iyisini alamıyosan vericeksin istenilen rakamı alıcaksın Meloyu. Sanki kulüple anlaşıldıda Melo gelmiyor

melo yetenek olarak çok iyi ama karakter ve iş ahlakı yok adamda sırf bu yüzden geçen seneden beri istemiyorum alınmasını

Transfer Nöbeti

Nasıl yönetimin suçu kardeşim?Sorun sadece 5 milyon olsa yönetim bitirir.Melo ücret arttırıyor,sözleşme süresini beğenmiyor,menajeri ücret istiyor,sonra her şey tam halloldu derken Melo çıkıp "kardeşime de kulüp bulun" diyor.Sizce yönetim böyle bir adamı 3 günde alabilir mi Allah aşkına?

Nerden biliyosun o yazdıklarını ? O yazılanların hepsi geçen sene olayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt