Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenerin işe yarar 15 yerlisi var 3ü kaleci 3ü stoper 6sı orta saha 2 bek 1 caner , aslında çoğu işe yaramaz da onlar açısından diyorum, bizde bu sayı 16 ama daha homojen dağılmış mevkiler (2 kaleci 2 bek 2 stoper 2 kanat 2 forvet 6 orta saha)

umut ve melo bitti gibi, tamam bundan sonra transfer yaparsak tamam yapmasakda cok buyuk bir sorun degil

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bu sezonu önceki 2 sezonun kredisiyle belki idare ediyorlar da, bildigin lesh bir transfer dönemi. Beceriksizlik resmen.

Kadromuz zaten iyi aciklamalari da bahanenin krali. Planladiklari hicbirseyi beceremediler bu sene transferde.

Juventus bizim gibi ceyrek final oynamis, devlerle aramizda ucurum var dediler, geregini de yaptilar. Hala yetmez diyorlar.

Bizimkiler CL kupasindan bahsediyor ama o hedef icin calisma ve azim buymus demek ki.

Elin zibidik Southampton´lari 14-15 Milyon´luk oyuncu alirken, senin CL sampiyonlugundan bahsetmen komik oluyor o zaman.

Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağladı

[h=1]Kevin-Prince Boateng:)[/h]

Geçen sene de böyle oldu transfer. O kadar konuştuk konuştuk, transfer döneminin sonunda yapıldı bütün transferler. Amrabat, Hamit, Melo... Bi anda patladı. Geçen sene neredeyse istediğimiz bütün isimleri almıştık, umarım bu sene de böyle olur deyip beklemek lazım. (transferler yararlı oldu olmadı ayrı konu)

Ben Aubameyang'ı almamız gerektiğini düşünüyordum 10-12 vereceksek bir futbolcuya, Dortmund'a gitti 13'e. Seneye 60 milyon'a çıkar değeri muhtemelen.

Bu paralara çıktığımız zaman birazcık göz varsa anlaşılıyor zaten adam olacak çocuk. Seneler önce Doumbia bas bas bağırıyordu beni alın diye, 12 milyon'a Rusya'ya gitti, şimdi almak istesek 30-40 isterler.

Eğer böyle giderse bu tarz transferleri yapacak paramız olacak 3-4 sene sonra. Umarım o zaman o parayı çarçur etmeyecek bir vizyon da olur kulüpte.

boatank isi neymis beyler? yeterince kadar orta sahamiz yokmu? fenevbahce styla olacak gide gide

Beyler forumda Teoman diye biri var bilirsiniz,ne zaman uğrar foruma?

Her cikan haber'e de inanmayin be kardesim. Boateng uydurma haber iste yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt