Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1016361_10151741553365269_1103760537_n.png

Felipe Melo: "Şuan eşimle beraber antrenman yapıyorum. Gelecek hafta takımımla birlikte olmayı umuyorum."

O mantik ile, Gs.org da yayinladi kesinlesen haric hic bi transferi konusmamak gerek :)

zaten ses seda yok, birak birazda Boateng ile zaman gecsin

Hayir kadro'yu gözden gecirirsek Boateng'in neden uydurma haber oldugu anlasilir + maliyetinden dolayi anlasilir.

Ben simdiye kadar Melo'ya negatif birsey demedim. Gec katilmasina da birsey demiyorum o derece önemli buluyorum kendisini. Ama bu olmuyor iste.

Arda sen diyorsun ki 'iyi calistiktan sonra Juventus'a gerek kalmaz'. Onu da yapmiyor iste. Öyle twitter'dan esimle antreman yaptim demeyle olmaz bu isler, biz de yedik der gecerim ben. Reklam yapiyor daha dogrusu.

Ya hic yazmasin hemen su transfer bitsin iki tarafta anlassin, yada taraftara tatil yapmadigini ispatlamak istiyorsa gidip kulüp kampina katilsin.

Benim düsüncem.

Ben su twitter olayina karsiyim.

Gelsin, çıkıp oynasın yeterlidir. Ben zaten çalışması şartıyla demiştim. Twitter'dan yazıyor diye çalışmadığını net olarak bilemeyiz.

Çalışmıyorsa da yaptığı yanlış tabi ki zaten ona itiraz edemez kimse.

Hayir kadro'yu gözden gecirirsek Boateng'in neden uydurma haber oldugu anlasilir + maliyetinden dolayi anlasilir.

gereksiz olmaz. Melo'nun yerine, Selcukun yaninda oynar. Yok defansif acidan yetersiz olur fln diyorsan, saygi duyarim.

bence iyi orta saha olur.

Re: Transfer Nöbeti

-----Inler

Selcuk-Prince

---Sneijder

Efsane olurdu ama

gereksiz olmaz. Melo'nun yerine, Selcukun yaninda oynar. Yok defansif acidan yetersiz olur fln diyorsan, saygi duyarim.

bence iyi orta saha olur.

4-3-1-2'ye lüks ve gereksiz transfer olur + bonservisini karsilayamayiz (en az 10 ister Milan) + türkiye ligin'i tercih etmez, daha iyi alternatifleri olur.

Aylardır Fener'in durumuna göre hareket ediyoruz. Büyük rezilliktir bu.

Adamlar ilk 11'i,kulübeyi kurdu biz hala bekliyoruz. Son haberlere göre cezada indirim olacakmış,dün alınan karara göre de TFF'ye karışmayacakmış UEFA.

Mutlu olalım şimdi. Yarın birgün Cardozo'yuda açıklarlar iyice hüzün çöker.

2 yönlü olduğunu nerden çıkardınız.Boateng bildigin AMC'dir.

Degildir. Boateng'in ilk dönemlerini bilen 'box to box' oldugunu da bilir. Son zamanlar gittikce ofans'a kaydi dogrudur, kendi aciklamalari da zaten bu yönde. Ama oyunun her iki yönünü oynar Boateng, o derece özel biri.

Boateng :lol:

Adamlar ilk 11'i,kulübeyi kurdu biz hala bekliyoruz. Son haberlere göre cezada indirim olacakmış,dün alınan karara göre de TFF'ye karışmayacakmış UEFA.

fenerin klübesi çöpün metan gazından hallice, yerli forvetleri yok , kanat diye bi caner hırbosu var

Cezada indirim olacağını söyleyen türk basınına mı inanıyorsun? :) UEFA,tarihinde ilk defa bir ülkenin basınını kendi resmi sitesinden yalanlamak zorunda kalmıştı.Hangi ülkeydi acaba? :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt