Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Onur

Toprak Tasci Semih

Gökhan Gündogan Inler Selcuk Arda

Mesut

Burak

Neler kacirdigimizi görünce hayret ediyorum.

Kacirdigimiz adamlari 2-3 dakika bizim milli takimda hayal ettim.

Sol bekte bir XXX oynatmak yerine böyle birsey yaptim. Su oyuncular bizde olsa bu kadro hayatta siritmaz, her turnuvaya katiliriz..

ne kaçırması olm mesutu ilkayı serdarı falan calmaya çalıştık çalamadık adamlar emegine sahip cıktı :lol:

Şu an alabileceğimiz en iyi adam sinan olur aslan, tolga desen yedek kalmayı sorun ediyor onur'u zaten satmıyorlar.

Renktaş tekrar ediyorum. Bu adam bu sezon Standart gibi takımda genelde yedek kaldı. Yani bize gelip ne katkı verecek ki? Gelip yedek bekleyeceğine Eray beklesin. En azından alt yapımızdan çıktı.

Onur

Toprak Tasci Semih

Mesut

Burak

Sol bekte bir XXX oynatmak yerine böyle birsey yaptim. Su oyuncular bizde olsa bu kadro hayatta siritmaz, her turnuvaya katiliriz..

Korkarim bizim medya hepsini mahvetmisti .. Bu barda o barda hangi teknede hangi sinema hangi yali hangi villa hangi ada hangi kari kiz derken , taraftari hepsine dusman etmisti ..

Renktaş tekrar ediyorum. Bu adam bu sezon Standart gibi takımda genelde yedek kaldı. Yani bize gelip ne katkı verecek ki? Gelip yedek bekleyeceğine Eray beklesin. En azından alt yapımızdan çıktı.

Ne bileyim benim içim rahat olmaz öyle düşünüyorum, tabi ki alt yapıda ki birinin kadroda olması sevindirici ancak şampiyonlar ligi olayı işi değiştiriyor, yani sinan olmasın ancak sağlam bir kaleci olsun yedek kulübesinde, muslera olmasa güvenip kaleyi bırakabiliceğimiz bir kaleci yok.

Kaçırdığımız adamlar bizim milli takımı seçselerdi, emin olun kaçırılmayacak adamlar olmazlardı.

Belkide birçoğu milli takımı seçmesine karşın kadroya alınmazlardı. Bizim oyuncu problemimiz,kalite problemimiz asıl problem değil.

2012-2013 yılındaki Türk oyuncu havuzu ile Macaristan ve Romanya geride bırakılamaz mıydı?

Macaristan ve Romanya'yi anadolu takimi oyuncularindan kurulu milli takim kadrosu bile yenmeliydi.

Transfersizlik başıma vurdu, ara transfer dönemi kaldırılsın. Yaza bişe bırakmıyor bizimkiler

Onur

Toprak Tasci Semih

Mesut

Burak

cok güzel kadro kurmussunuz murat bey agzımın suyuna fiskiye baglasam durmaz

Newcastle United ın yeni forma ve antreman sponsoru Wonga olmuş..

Bu şirket faiz ile para kazanan bi sirket oldugu icin giymem demis (musliman oldugu icin)

Newcastle sata bilirmis

Türk Telekomda bizi kazıklıyor o zaman bizim formayı da giymeyebilir:)

Newcastle United ın yeni forma ve antreman sponsoru Wonga olmuş..

Bu şirket faiz ile para kazanan bi sirket oldugu icin giymem demis (musliman oldugu icin)

Newcastle sata bilirmis

eheheee dünyadaki diğer tüm şirketler alın teriyle cirolarını katlamışlar öyle mi , bahane kankisi gitti bu da yol yapıyor bence

Ozaman gitsin Papis kardesimiz golf filan oynasin futbolda adalet diye bisey yok

cisse Türkiyeye gelmez o zaman burada faiz lobisi her yere elini atmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt