Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

borcu olmayan bir tek bayern münih var galiba dünyada tek.

bizim hedefimiz borclari her sene 50 milyon dolar azaltmak olmali, bunu her sene basarabilirsek cok güzel yol aliriz. 80 milyon dolar indirip 110 harcama yaparsam ne anladim ben bu isten??

kulübün durumu saglikli olmasi yeterli. yabanci sinirlamasi olmasa sol bek ve orta sahaya bir adam daha alirdik.

muslera

eboue

chedjou

semih/dany

sol bek

transfer

melo

selcuk

sneijder

burak

drogba

mis gibi kadro olurdu. hamit ve hakan balta disnda 11'miz süper bence

Budur benim de söylemek istediğim. Adamlar Avrupa'ya gidememiş, en az 2 sene de gidemeyecek, kadroları bizimkinden hala güçsüz(4-5 transfer yapılmış) bu kadar eleştirmiyorlar başkanlarını..biz 2 senedir şampiyonuz, 4-5 tane worlclas futbolcumuz var hala ağlıyoruz ki bence güzel transferler yapacaklardır bizimkiler.. İmparatorun morali çok iyiyse vardır birşeyler..:)

kadromuz insua ve arda turan disinda tamamen döküntüydü. insua'yi zaten hic oynatmadik, arda'nin en büyük sanssizligi o kötü dönemlerde bizde oynamasi.

Bırak hatırlatma kardeşim,arda'yı da medyanın gazına gelip yedik.O dönem kulüp zaten bakkaldan farksızdı.Kewell her sene 2 ay sakatlanır,baroş desen her sene sakat,orta saha BAM'a emanet,defansta hakan-gökhan-servet-sabri,kalede zapata-franco :mad:

Çok değil,2 sene sonra üstelik de mali yönden rakiplerinin gerisine düşmüş GS'nin kadrosuna baktıkça şükrediyorum.

Ynt: Transfer Nöbeti

welo >4xMelo < Mikel - ( Teknik Yönden )

welo >4xMelo>>Uyuz Mikel-(Atak oyun anlayışı yönünden)

Wellington nun iki maçını ve bir kaç youtube videosunu izlədim hiç ataka katkisini görmədim

Mikel ikisinede donunda firlatir

Mikel>meli+welo

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

welo >4xMelo < Mikel - ( Teknik Yönden )

welo >4xMelo>>Uyuz Mikel-(Atak oyun anlayışı yönünden)

Sizin Welo'nun maçı var şu anda zahmet edip izleseydiniz keşke.Gene döktürdü mübarek.70. dakikada da bu kadar oynadığım yeter biraz da karşı takım oynasın diyip kendini oyundan attırdı.

[video=youtube;ZHIkSxDhmIc]https://www.youtube.com/watch?v=ZHIkSxDhmIc[/video]

Eskiden sallayan twitçiler vardı. En azından heyecan verirdiler. Şimdi onlardan da ses yok :sad007:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Farfan otaban yapti di mariada öyle. Ne bilinç altisı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eboue'den daha iyi olduğunu düşünüyorum, Farfan olayına gelince o maç Senijder vardı önünde adam tek başına ne yapsın, devre arası hoca aldı zaten Sneijder'i Di Maria bence o kadarda değil, yediğimiz gollerde asıl Eboue'ye bak Madrid maçlarında.

[video=youtube;ZHIkSxDhmIc]https://www.youtube.com/watch?v=ZHIkSxDhmIc[/video]

ulan bu GS yonetimi burayi takip etmiyorsa yemin ediyim ben essegim

[video=youtube;jjUVStwNt3k]https://www.youtube.com/watch?v=jjUVStwNt3k[/video]

bi kac gun once bu videoyu paylastiydim ordan aldilar kesin :D

Transferler yok ama transfer yapmış kadar sevindiğim Çağlar ve Aydın'ın gitmiş olması:)

.

Hocanın moral iyi inş istedikleri adamlarda gelirde iyice tavan yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt