Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Konfederasyon kupasında canlı olarak mikel ne olduğunu, daha doğrusu ne olamadığını gösterdi.

Mikelin nə yaptiği ortada. Kariyer ve başari olarak ikisini değil donunda donsuz firlatir. Kiyas bile yapilamaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Welo'yu Melo ve Mikel'le kıyaslamak bile hata.

Eboue'den daha iyi olduğunu düşünüyorum, Farfan olayına gelince o maç Senijder vardı önünde adam tek başına ne yapsın, devre arası hoca aldı zaten Sneijder'i Di Maria bence o kadarda değil, yediğimiz gollerde asıl Eboue'ye bak Madrid maçlarında.

Madrid Maçlarindaki gollerin hepsi sağdan gelişti. Burdakı iki golde. Ordakı birinci golde.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Madrid Maçlarindaki gollerin hepsi sağdan gelişti. Burdakı iki golde. Ordakı birinci golde.

Tek kalınca orta gelicek tabi gollerde Eboue'ye iyi bak Ronaldo'nun 2. golüünde zaten full ataktaydık orda stoperler uzaklaştıramadı, orda yenilemn gollerde Eboue adamlar vursun diye bakıyor nerdeye ligde de böyle bir çok pozisyon var, orta açıldımı arka direğe Eboue ya kenidini yere atıyor foul alsın diye yada gol başka olasılık yok.

Tek kalınca orta gelicek tabi gollerde Eboue'ye iyi bak Ronaldo'nun 2. golüünde zaten full ataktaydık orda stoperler uzaklaştıramadı, orda yenilemn gollerde Eboue adamlar vursun diye bakıyor nerdeye ligde de böyle bir çok pozisyon var, orta açıldımı arka direğe Eboue ya kenidini yere atıyor foul alsın diye yada gol başka olasılık yok.

Rierayla Eboue'ye defansif anlamda kiyaslamak?

Riera iyi idare etdi. Tecrübesi ve top tekniği ile sözüm yok buna.

Sen sadece defansin poziyonda topa vurdurmamak mi saniyorsun.

mikel mi melo mu benim icin fark etmez, ikisi de cok klas, tabiki melo takimi taniyor daha iyi basiyor, ama ikisi de ayni seviyedi.

Wellington tam tersi hic isimizi görmezdi

Mikel melodan daha kesici bi topcu ama onun kadar teknik deil..melo ters kanada verdigi 30 metrelik paslari ileri top surmesi yok..

Duyumcuların bizim hakkımızda yalan da olsa birşeyler paylaşmamasının nedeni, yeni yönetimdeki hiçbir kişinin eski tarz olmamasınından kaynaklanıyor.

Eskisi gibi tvlerde sürekli konuşan yönetimimiz de yok ve bence böyle olması çokda güzel.

Beyler bi sorum olcak..

Parçali ve siyah formayi siparis ettim.. Geldiler ama arkada ülker yazisi yok? Replica siparis ettim yoksa taraftar formasimi gönderdiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt