Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya kupası finalinde bize ABD gelmeseydi , belki şu an Türkiye'de bir dünya kupası olacaktı .

Sent from my iPhone using Tapatalk
finalde gelmeseydi yarı finalde gelirdi yine elenirdik :) ABD bu düzeni sürdürdüğü sürece isterse Dünya karması çıksın karşısına süpürür

Yılmaz Vural: "Galatasaray taraftarı takımın başında en çok beni görmek istiyor. Yabancıların şeyinde boncuk mu var?" İyi eğitim aldım"

finalde gelmeseydi yarı finalde gelirdi yine elenirdik :) ABD bu düzeni sürdürdüğü sürece isterse Dünya karması çıksın karşısına süpürür

Hemfikiriz zaten , uzun yıllar bu hegemonyasını sürdürecek çünkü kültürü ve Nba gibi bir organizasyonu ile rakip olmak uzun yılları alır. Ne zaman ki Avrupa'da 1. spor basketbol olur , o zaman ABD için de tehlike çanları çalar

yani adamlar baskete yaptığı yatırım zaten milyar dolar hakkınıda her sene şampiyon olarak alıyorlar.

Futbolda hiç bir şeyin garantisi yok hele artan teknoloji fizik kondisyon olayınıda fazlasıyla etkilediği için..İlk 30 dakka başa baş oynayabiliyorsun..
Baskette amerika milli takımını izlemek keyifli hemde fazlasıyla ama ilk yarıda bitiyor maç sonra antrenman havasında geçiyor.. :D

Debuchy geldi mi?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

twittera durmadan leiva galatasaray yazmayın lan,haber arıyorum

yani adamlar baskete yaptığı yatırım zaten milyar dolar hakkınıda her sene şampiyon olarak alıyorlar.

Futbolda hiç bir şeyin garantisi yok hele artan teknoloji fizik kondisyon olayınıda fazlasıyla etkilediği için..İlk 30 dakka başa baş oynayabiliyorsun..
Baskette amerika milli takımını izlemek keyifli hemde fazlasıyla ama ilk yarıda bitiyor maç sonra antrenman havasında geçiyor.. :D

Rekabet olmayan yerde zevk de olmaz . Mesela biz ligde her sene şampiyon olsak inanın bu kadar hevesle transfer beklemeyiz. O yüzden basketbol milli takımlar pek tutulmuyor , çünkü ABD'nin olduğu bir turnuva yapmak gereksiz .

Song ve dembele geldi mi

piresle aynı uçaktalarmış hepsi beraber gelicek ortasahayada sneijderin alternatifi gallardoymus her an gelebilirmis...

RAhmetli döneminden beter olduk hoş gene o noktaya gelmedikde şu dursun bi 3 yıl daha kalırsa rahmetliyi mumla arayacağız...En sevmediğim başkan özhandır fakat dursun eğer 3 yıl daha yaparsa ilk sırayı alacak gönlümde...

Muslera

Valencia Serdar Chicheres Carole

Leiva Selçuk

Sinan(Podolski) Sneijder Bruma

Eren

piresle aynı uçaktalarmış hepsi beraber gelicek ortasahayada sneijderin alternatifi gallardoymus her an gelebilirmis...

RAhmetli döneminden beter olduk hoş gene o noktaya gelmedikde şu dursun bi 3 yıl daha kalırsa rahmetliyi mumla arayacağız...En sevmediğim başkan özhandır fakat dursun eğer 3 yıl daha yaparsa ilk sırayı alacak gönlümde...

Gallardo'yu cok istiyordum gelmesini

O dönem gelseydi bizde basarili olurdu

Bir dönem baptista'yi da cok istemistim

Rekabet olmayan yerde zevk de olmaz . Mesela biz ligde her sene şampiyon olsak inanın bu kadar hevesle transfer beklemeyiz. O yüzden basketbol milli takımlar pek tutulmuyor , çünkü ABD'nin olduğu bir turnuva yapmak gereksiz .

Aynen mesela futbolda bu yok çünkü futbol bambaska 1 oyun baskette yetenekli 2 oyuncun varsa derece yapıyorsun zaten çok çok yetenekli 5 oyuncun varsada her yıl şampiyon olursun.
Eurolig güzel baskette rakağbet adına hem başa baş oynanıyor hemde heycen üst düzeyde amerika milli takımıda gitmese anasını satim turnuvaya tadı yok deriz yani.

Ama bir sınırlama getirmeleri lazım işte mesela diyecekler en fazla nba içinden 3 oyuncu getir sen :D kylie irwingede diyecekler sen gelme ulan ayı :D

-----------------------muslera--------------

debuschy-----denayer-----serdar---------carole

sinan----------leiva-----selçuk------------bruma

------------------sneijder---------------------

--------------------eren------------------

Fresh-Fabulous-Body-Rolling.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt