Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isin kotu tarafi simdiye kadar yaptigimiz transferler riekerink'in verdigi isimler degil,mehmet özbek'in kafasina göre aldigi isimler

Söz konusu Riekerink'in bizzat istedigi leiva olunca para yok

ben en çok şunu merak etmişimdir Galatasarayda yıllardır neden başarılı olan yönetim hoca anında yerin dibine sokuluyorda en başarısız olanlara kimse laf etmek istemiyor..

Hayri Kozak mesela herkezi eleştirir şu dursun yönetimine daha söylediği 1 tane söz laf duymadım görmedim.Yalaka demekki pilavı kim fazla verirse ondan taraf oluyor.
ABV hepsinin.

Isin kotu tarafi simdiye kadar yaptigimiz transferler riekerink'in verdigi isimler degil,mehmet özbek'in kafasina göre aldigi isimler

Söz konusu Riekerink'in bizzat istedigi leiva olunca para yok

IMZA!

Debuchy , Janmaat ve Lucas kesinlikle Rei-King'in istegidir. Yoksa Ozbekler nereden bilsin Debuchy falan

pazartesiye kadar duyum olmaması kötü oldu forum çok duruldu. Bana müsade kalanlara iyi nöbetler..

gelen: leiva-tolga-josue-denayer-forvet
giden: olcan-tarık-umut-donk-dzemaili-endoğan

olması dileğiyle:gsbayrak:
Debuchy / Sağ Bek

Nerde hocammmmm

Mehmet Ozbek suan Mahmut'u almanın hayalini kuruyordur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@nkucukk; İlave bilgi:)
Dzemaili ve Chedjou geçen hafta yeni kontrat istedi.G.Saray " Hayır"dedi
Oyuncular bonservisini istedi

Bologna'dan 2 oyuncu gelecek deniyordu, lucatelli idi biri sanırım. Ne heyecanla beklerdim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

en hazin tarafı ne biliyormusun renkdaşım
bu özhan canaydın omuzlarda gitti yıl 2016 her gelen yönetim 2006 dan sonraki borçları araştıralım diyor ulan beyinsiz faruk süren 40 milyon dolarla bırakmış klübü borçlu...

Bu özhan 6 senede 200 milyondolar borç yaptı 2 kere şampiyon olduk döneminde bu gün hala daha bu adamı alkışlıyorlar kongrede...

İlave bilgi:)Dzemaili ve Chedjou geçen hafta yeni kontrat istedi.G.Saray " Hayır"dediOyuncular bonservisini istedi

ali naci küçük ekledi,
Futbol_5 @Futbol_5Bir bilgi daha var onu da vereyım Chedjou'nun da satılması isteniyormuş..Yani Dzemaili ve Chedjou'yu satmak istiyor Gs...

Ali Naci'nin sürpriz dediği Chedjou'ymuş. Dzemali ve chedjou gidebilirmiş.

ali naci küçük Retweetledi: Futbol_5
G.Saray yönetimi 2016-17 sezonunda alacakları garanti parayı getirmeleri halinde bonservislerini vereceğini söyledi

Muslera

Debuchy - Denayer - Serdar - Carole

Leiva - Selçuk

Bruma - Sneijder - Podolski (Sinan)

Derdiyok​

en hazin tarafı ne biliyormusun renkdaşım
bu özhan canaydın omuzlarda gitti yıl 2016 her gelen yönetim 2006 dan sonraki borçları araştıralım diyor ulan beyinsiz faruk süren 40 milyon dolarla bırakmış klübü borçlu...

Bu özhan 6 senede 200 milyondolar borç yaptı 2 kere şampiyon olduk döneminde bu gün hala daha bu adamı alkışlıyorlar kongrede...

Neyse ölmüş adam, ondan sonra gelenler de çok temiz değil. Boşverelim renktaş :)

Chedjou gözden çıkarıldıysa Denayer gelecektir demek ki.

dzemaili 2,chedjou 2 milyon avro getirirse gidiyo yani

Neyse ölmüş adam, ondan sonra gelenler de çok temiz değil. Boşverelim renktaş :)

işte sorunda buradan kaynaklanıyor o ölmüş bu bilmemne diye diye milyar milyar borcu var klübün zamanında biri deseydiki kardeşim siz naaptınız bu paraları diye...
Şimdi bu durumda olmazdık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt