Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink'in isteği üzerine sağ bek arayışlarına hız veren Yönetim, Mathieu Debuchy transferinde West Ham engeli ile karşılaştı. (Sporx)
West Hama niye gitsin Antonio gibi bi sağ bek varken hele gelir bizde banko oynar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sa

Topçu aldık mı

AS

55eb19f5f018fbb8f8ab21bd.jpg

Jan Olde Riekerink hocam daha 6 yaşında keşfetmiş Sneijder'i gereksiz topçuları kadro dışı bıraktı istediği adamlar iyi kesinlikle futboldan çok iyi alıyor Sinan Bruma'nın performansını biliyor belki o ısrar etmese 5 milyona filan satmışlardı Bruma'yı

İşin özü şu sonsuz güveniyorm hocama bu adam kimi istiyorsa gerçekten alın bir bildiği var bu adamın

Ben Riekerinki harcadigimizi dusunuyorum.

Adam yarismaci degil egitmen.

Rezil altyapimizi adam etmeye, yeni sabriler, yeni Aydin yilmazlar yerine yeni Bulent Korkmazlar, yeni Tugaylar Yeni Ardalar, Suat Kayalar cikartmaya gelmisti.

Dursun capsizi harciycak hocamizi malesef! :(

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim 1 dk.1 dakika önce
BipSpor'un verdiği bilgilere göre; Tolga Ciğerci için verilecek bonservis 3M€, oyuncunun kendisine verilecek yıllık ücret ise 2M€.

gelene geçene 2yi veriyoruz :D

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim 1 dk.1 dakika önce
BipSpor'un verdiği bilgilere göre; Tolga Ciğerci için verilecek bonservis 3M€, oyuncunun kendisine verilecek yıllık ücret ise 2M€.

gelene geçene 2yi veriyoruz :D

Dogru ise Levia yatmistir...

Birde Levia;ya 3 m euro vermezler

ABV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68 milyon oldu şuan durumumuz
Umut Olcan Tarık toplam 5 milyona yakın alıyorlar
Dzemaili 2.2 milyon alıyor 2 ye satılsa
Leiva 1.5 milyon + 2.7 maaş
Tolga 3 milyon + 1.5 maaş

Şimdi bundan sonra eğer bu adamlar gelip giderse;
0.5 milyon artıya geçiyoruz
Yani hala 2.5 milyonluk zarar var bırakın sağ beki Chedjou da gider büyük ihtimal ancak öyle artıya geçeriz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boşuna hesap kitap yapmayın. o ceza bir yıl daha artar bu aptal yönetimle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt