Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroya bak be :)

13938549_1331806300198184_8615829477414213894_n.jpg
hepsi cimbomlu

defans cok kotu yaw

orta saha da kotu

10. bitirmezsek sansliyiz i says

Galatasaray Manchester United'dan Bastian Schweinsteiger ve Antonio Valencia'yı £4.25m'a transfer etmek istiyor.(Daily Star)

Habere bak Serdar+Eren+Tolga=12 milyon euro ama Bastian+Valencia 5 milyon euro?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Manchester United'dan Bastian Schweinsteiger ve Antonio Valencia'yı £4.25m'a transfer etmek istiyor.(Daily Star)

Habere bak Serdar+Eren+Tolga=12 milyon euro ama Bastian+Valencia 5 milyon euro??????

İmkansız 2 transfer valencia sadece 4 yapar ki şıvanşıtayger'e para yetiştiremeyiz bi banka açmamız lazım :D :D :D

Habere bak Serdar+Eren+Tolga=12 milyon euro ama Bastian+Valencia 5 milyon euro������

valencia suan leicester macinda ilk 11 de basladi ve oynuyor mourinho satacagini sanmiyorum.

Bizim de bir hazirlik maci yapmamiz gerekiyordu bu aralar u21 yerine..bugun yarin kasimpasayi ayarlayabirlerdi o kadar para yatirdik bir yilda hayrina bi mac yapsalardi

Tolga nasıl topçu anlatsanıza

Tolga alman milli takımında alt yaş kategorilerinde en iyi oyunculardan biriydi. Her zaman büyük bir potansiyel olarak gösteriliyordu ama maalesef bir türlü istikrar yakalayamadı. Tolga pozisyon olarak box to box tabir edilen 8 numara pozisyonunda oynar. Teknik bir oyuncu olduğundan zaman zaman orta sahanin ilerisinde de görev almıştır.

Yetenek olarak üst seviye bir merkez orta saha için gereken her özellik Tolga da mevcut. Teknik, fizik, kondisyon ve oyun zekası. Selçuk da olmayan dinamizm, ileri oynama kabiliyeti ve top sürme özelliği vardır. Işlenmesi gereken bir elmastır. Sağlıklı kalırsa ve takıma uyum sağlarsa çok müthiş bir oyuncu kazanırız.

Tolga'nın alternatifi olarak düşünüyordu sanirim bunlar Leiva'yı?????? bence alamayız

Riekerink her sözünde bastıra bastıra 1 forvet 2 orta istiyorum diyordu bence Leiva da gelecek Tolga'nın sakatlık ve sürekliliğine bakarsak o bölgeye o tür oyuncu arasalardı Alex Song'u alırlardı Riekerink daimi olan oyuncu istiyorsa Leiva'yı alırlar :D

Simdilik susuyorum yarin leiva kap gelmezse cok pis sovecegim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink her sözünde bastıra bastıra 1 forvet 2 orta istiyorum diyordu bence Leiva da gelecek Tolga'nın sakatlık ve sürekliliğine bakarsak o bölgeye o tür oyuncu arasalardı Alex Song'u alırlardı Riekerink daimi olan oyuncu istiyorsa Leiva'yı alırlar :D
2. Orta saha olarak Mahmut'u dusunuyordur Ozbek kardesler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt