- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.229
- 5.628
hepsi cimbomluKadroya bak be
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsi cimbomluKadroya bak be
![]()
Tolga nasıl topçu anlatsanıza
agresif,hasin ve de gaddar 2 zenci gelsin,transferi kapatalim.
Galatasaray Manchester United'dan Bastian Schweinsteiger ve Antonio Valencia'yı £4.25m'a transfer etmek istiyor.(Daily Star)
Habere bak Serdar+Eren+Tolga=12 milyon euro ama Bastian+Valencia 5 milyon euro??????
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray Manchester United'dan Bastian Schweinsteiger ve Antonio Valencia'yı £4.25m'a transfer etmek istiyor.(Daily Star)
Habere bak Serdar+Eren+Tolga=12 milyon euro ama Bastian+Valencia 5 milyon euro������
ManU Valencia'yı asla birakmaz bana gore en etkili oyuncusu Valencia?İmkansız 2 transfer valencia sadece 4 yapar ki şıvanşıtayger'e para yetiştiremeyiz bi banka açmamız lazım![]()
![]()
![]()
ManU Valencia'yı asla birakmaz bana gore en etkili oyuncusu Valencia??????
Tolga nasıl topçu anlatsanıza
Tolga'nın alternatifi olarak düşünüyordu sanirim bunlar Leiva'yı? bence alamayızŞu an Leiva gelsin başka bir şey istemiyorum valla o gelsin de diğer mevkileri ondan sonra görüşürüz![]()
Tolga'nın alternatifi olarak düşünüyordu sanirim bunlar Leiva'yı?????? bence alamayız
2. Orta saha olarak Mahmut'u dusunuyordur Ozbek kardesler?Riekerink her sözünde bastıra bastıra 1 forvet 2 orta istiyorum diyordu bence Leiva da gelecek Tolga'nın sakatlık ve sürekliliğine bakarsak o bölgeye o tür oyuncu arasalardı Alex Song'u alırlardı Riekerink daimi olan oyuncu istiyorsa Leiva'yı alırlar![]()
Simdilik susuyorum yarin leiva kap gelmezse cok pis sovecegim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi